Husein Muhammed

Saako tuoda perheensä Suomeen?

Aiheesta keskustelemassa maahanmuutosta vastaa sisäministeri Päivi Räsänen (kd), lakimies Husein Muhammed (vihr), kansalaisaktivisti Abdirahim Hussein (kesk) sekä kansanedustaja Juho Eerola (ps).

 

Ohjelma katsottavissa Yle Areenalla:

 

http://areena.yle.fi/video/1320351919519

 

www.husein.fi

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän mctimo kuva
Timo Korpelainen

"Saako tuoda perheensä Suomeen?"

Saa, mutta pitäisi myös pystyä elättämään perheensä.

Ja sitten asiaan: miten tämä maahanmuuton rikkaus on konkretisoitunut? Yli 20 vuotta on sitä harrastettu aktiivisesti, mikä on tulos?

Mistä olisimme jääneet paitsi ilman maahanmuuttoa? (siis tämä viimeiset 20v)

Maahanmuutto ja kansojen sekoittaminen ei ole oikein onnistunut missään, mikä on se taikavoima että Suomessa se onnistuisi?

Heikki Kosalainen

Husein Muhammed:

“On helppoa olla silmiinpistävän ’myötätuntoinen’, jos muut pakotetaan maksamaan kustannukset.” Murray Rothbard

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Täällä Suomessa ruokitaan ihan tosissaan jonkinlaista kansanousua. Rakennusalalla jo 80% on siirtotyöläisiä, valtaosa ulkomaisten firmojen riistopalkoilla. Matalapalkka-alalle käy samoin. Kansa on jakaantunut kahtia ja epävarmuudessa elävien pätkätyöläisten määrä kasvaa. Tuotanto valuu kaiken aikaa halvan energian ja orjatyövoiman maihin. Nuorten työttömyysetuja leikataan. 750.000 kansalaista saa lääkehoitoa masennukseen.

Nämäkö ovat ne otolliset tunnelmat joissa maahanmuuttomyönteisyys voisi lisääntyä. Turvapaikkasiirtolaiset syrjäytyvät nopeammin kuin paikallinen väestö ja molemmissa syrjäytyneissä väestöryhmissä kasvaa alttius radikaaliin toimintaan. Ei ole mikään ihme, että sos.mediassa puhutaan hitlerismin ja stalinismin paluusta.

Pertti Väänänen

Husseinin kysymys suomeksi: "Saako tuoda koko sukunsa Suomeen?"

Heikki Kunttu

Maahanmuutto on rikkaus ja voimavara. Meillä on ammattitaitoisia paimentolaisia Afrikansarvesta, voisikohan heistä kouluttaa poromiehiä Lappiin? Suomesta maailman suurin poronlihantuottaja. Siinä vanhan realistin silmäkin lepäisi kun näkisi somalin neljäntuulen lakki päässä ja keinosusiturkkiin (tietenkin tekoekoturkiksia) puettuna viilettämässä moottorikelkalla tunturin rinnettä. Illalla saapuu kotikodalle väsynyt mutta onnellinen(? )porosoomalialainen. Vaimot ovat padassa keittäneet Vanamon ja Kolmosen aikoinaan kuuluisaksi tekemää poron peräsuolta lappalaisten tapaan tehtynä eli puhdistamattomana.
On se vaan hyvä ettei profeetta törmännyt aikoinaan hiekkaaavikoilla poroihin, tiedä vaikka olisi käynyt kuten sioille? Vaimot polkevat vuorotellen kuntopyörää joka pyörittää generaattoria, näin isäntä voi keskittyä Al Jazeera kanavan katseluun. Neljä vaimoa puoli tuntia kerrallaan, vähän liikuntaa heillekkin. Islamilaisuus sopii Lappiin, tuntureissa sekoittuvat esirukoilijoitten arabiankieliset kutsuhuudot paikhallisten khattia pureskhelleitten joikhaamiseen.

Merirosvo somalit on jätetty heitteille, heidät voisi haalia Ahvenanmaalle. Voisivat narrailla ahvenia tai paikallisia sosiaalitanttoja, kumpi lienee kannattavampaa?
Yksi työllistymiskeino olisi pienimuotoinen merirosvoilu, harjoittelevat huviveneillä ensialkuun ennenkuin kiipeävät ruatsinlaivojen kannelle.Suomen valtio voisi tukea aloittelevia yrittäjiä lahjoittamalla kevyesti panssaroituja pikaveneitä polttoaineineen. Talvimerirosvoilu taas puolestaan luo uusia haasteita joista moniosaajamme varmaankin selviytyvät.
Mitenköhän nuo kalaruoat maistuvat islaminuskoisille, eritoten Itämeren kala. Taisi olla itärannalla sikaloita joitten jätevedet menevät suoraan mereen. Onkos kukaan maistanut halal-hailia, onko parempaa kuin tavallinen?

Käyttäjän timce185 kuva
Timo Leppänen

Ei pysty Husein Muhammed vastaamaan kysymyksiin.
Tässä näkee suomalaisen maahanmuutto keskustelun ytimen.
Syytellään syytellään mutta ei pystytä vuorovaikutteisesti puhumaan.

Näkisi edes yhden ulkosuomalaisen, joka pystyisi keskustelemaan asioista eikä vain jakelisi käskyjä tai uhkailisi vaatimuksillansa.

Michael Perukangas

Timo Leppänen, nyt haukut väärää puuta. Niin sanotuilta maahanmuuttokriitikoilta toivoisin, että heikäläisiltä tulisi edes kerran yksikin rakentava idea jatkuvan syyllisten keksimisen sijaan. Hyvin selvisit, Husein!

http://perukangas.blogspot.com/2011/11/persut-eiva...

Toimituksen poiminnat