Husein Muhammed

A-talk-ohjelman vieraana tänä iltana klo 21.05

A-talk TV1 3.11.2011 klo 21.05

Sisäasiainministeri Päivi Räsänen on käynnistänyt selvityksen maahanmuutosta. Ministerin mielestä Suomen perheenyhdistämiskäytäntö on muita maita väljempi.

 

A-talk-ohjelman vieraina tänään klo 21.05

 

Sisäasiainministeri Päivi Räsänen (kd) pitää Suomen väljää perheenyhdistämiskäytäntö vetovoimatekijänä, jonka perusteella Suomesta haetaan turvapaikkaa. Räsäsen mielestä monessa muussa maassa kasvattilapsia ei ole hyväksytty ydinperheen jäseniksi kuten Suomessa. Ministeri haluaa Suomen valitsevan maahanmuuttajat paremmin.

 

Lakimies Husein Muhammed (vihr.) sanoo ministeri Räsäsen puolueineen esiintyvän perhearvojen puolustajana, mutta puolustaminen ei kosketa maahanmuuttajaperheitä.
Muhammedin mielestä maahanmuuttolinjan tiukennuksissa on mukana koko hallitus, kokoomus etunenässä. Tässä on mukana perussuomalaisten pelkoa, sanoo Muhammed.

 

Kansanedustaja Juho Eerola (ps) mielestä perheenyhdistämislakia on tiukennettava. Kaikkia ei voi Suomeen päästää, sanoo perussuomalaisten kansanedustaja. Eerola vaatii, että maahanmuuttajan on pystyttävä elättämään perheenjäsenet, jotka hän Suomen haluaa. Kiristyvässä maahanmuuttolaissa näkyy perussuomalaisten politiikka, sanoo Eerola.

 

Kansalaisaktivisti Abdirahim Hussein (kesk.) mielestä ministeri Räsänen on lähtenyt mukaan viime eduskuntavaalien jälkeiseen populismiin. Husseinin mielestä muualla maailmassa ydinperheen käsitys voi olla täysin erilainen kuin Suomessa. Ihmisten ydinperheeseen voi kuulua 30 ihmistä, sanoo Hussein. Hän haluaa Suomeen selkeän linjan siihen, salliiko laki perheiden yhdistämisen vai ei.

 

http://atuubi.yle.fi/ohjelmat/a_talk

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (67 kommenttia)

Henri Kangas

Husein Muhammedille ei tietenkään tuota minkäänlaisia ongelmia raahata vaikka kaikki maailman muslimit suomalaisten elätettäväksi. Hänhän ei tästä maksa penniäkään.

Ja edistäähän se jihadia.

Luulen, että Biaudetille, Braxille ja vihreille tullee jossain vaiheessa yllätyksenä, kun Muhammedin äänenpainot ja vaatimukset alkavat koventua. Näin on kaikissa länsimaissa ollut - ensin muslimi esiintyy maltillisena, saavuttaen kukkahattutätien ja muiden heikkomielisten suosion. Sitten alkavat puheet shariasta.

Husein Muhammed
Henri Kangas

Toistaiseksi. Muslimillehan ei tuota mitään ongelmia valehdella vääräuskoiselle turvallisuudentunteen aikaansaamiseksi.

Ja muslimillehan on luonnollista, että vääräuskoiset maksavat heidän elämänsä - dhimmeiltähän pitää kerätä verot. Siksi perheenyhdistämisen kautta tämän maan Huseinit haluavat luoda Suomeen jatkuvan, kasvavan virran maahanmuuttajamuslimeja.

Herätkääpä kysymään itseltänne, mikä on Huseinin motiivi? Miksi hän haluaa tuoda muutenkin talousvaikeuksissa pyristelevään maahan lisää elätettäviä muslimeja?

Voisiko syy olla muslimivaltioon pyrkiminen?

Marko Kervinen

Taqiyya – uskonnollinen petos

Dar al-islamin ja dar al-harbin välisen sotatilan johdosta ruses de guerre — syste­maattinen valehte­leminen —vääräuskoisille on erottamaton osa islami­laista taktiikkaa.

Taqiyya.

Sharia hiipii Suomeen, halal lihaa tuotetaan, ulkomailla siitä menee osa suoraan terroristeille. http://in.news.yahoo.com/139/20101021/882/twl-brit...

http://moneyjihad.wordpress.com/2011/01/06/muslim-...

Kristittyjä pakolaisia Suomeen, esimerkiksi Egyptin koptit joita tapetaan viranomaistenkin toimesta, puhumattakaan muslimeista.

Egyptiläinen kristitty koulupoika murhattiin opettajan toimesta, joka ei halunnut nähdä krusifiksiä, muut oppilaat auttoivat murhassa. Suomen media ei TIETENKÄÄN kerro tästä uutisesta ( löytääkö joku)?

http://www.examiner.com/political-buzz-in-fayettev...

Eli hätää eivät kärsi muslimit vaan kristityt. Yhdessä Afrikan maassa kristittyjen osuus on pudonnut 10% aikaisemmasta. Muslimit.

Toinen Suomessa vaiettu uutinen.

http://loganswarning.com/2010/03/10/nigeria-muslim...

Muslimit eivät vain sovellu länsimaihin vaan haluavat muuttaa sharian avulla Suomen.

Käyttäjän jojalonen kuva
Jussi Jalonen

Henri ja Marko ovat näemmä vetäneet sauhut yhteisestä piipusta, kun on samat hallusinaatiot pojilla.

Henri Kangas

Jalosen kaltaisilta lespaavilta, kaapissa eläviltä pulleilta dandyilta ei nyt voi analyyttista otetta odottaakaan. Tunne voittaa järjen.

Muutenkin asiasta on turha väitellä. Palataan asiaan 20 vuoden päästä ja katsotaan silloin Suomea/Eurooppaa. Tässä vaiheessa tietenkään "minähän sanoin" ei tule tuomaan minulle minkäänlaista lohtua.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Osaamme me sen itsekin. Näin ensinnä tulee mieleen nimenä Ulla Pyysalo.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Näin on, koko teksti, Henri. Otin vähän Suomen asioista selvää.

Britanniasta oppia näihin ongelmiin. Jos ei ole rahaa ja/tai työtä tarjolla maahan tullessa, niin kirjaus, koppiin ja sen jälkeen ulos maasta. Ja negatiivisen suunsoiton kera. Niin siellä Englannissa, sivistysvaltiossa tehdään. Kohtelu on sellaista sen vuoksi, että rajaviranomaisille valehdellaan, ilmoitetaan vääriä tietoja jne... Se on RIKOLLISTA !

Jos haluaa nähdä sukulaisiaan tehkööt raahaa ja käykää katsomassa.

Tämä on KÄYTÄNTÖ Britanniassa.

Mieleni on hiukan muuttunut. Ikävöin Eila Kännöä.

Jouni Haimi

Kansalaisaktivisti Abdirahim Hussein (kesk.) mielestä ministeri Räsänen on lähtenyt mukaan viime eduskuntavaalien jälkeiseen populismiin. Husseinin mielestä muualla maailmassa ydinperheen käsitys voi olla täysin erilainen kuin Suomessa. Ihmisten ydinperheeseen voi kuulua 30 ihmistä, sanoo Hussein. Hän haluaa Suomeen selkeän linjan siihen, salliiko laki perheiden yhdistämisen vai ei.

Mutta suomessa toimitaan suomen perhe käsityksen mukaan.....

Jouni Haimi

Hussein kun nyt olet siellä näppäimistön ääressä vielä niin kysyisin sinulta yhtä asiaa jos sopii.sinun väitteeksi on laitettu sellainen asia että maahanmuuttajat eivätvoi harrastaa muka syrjinnän takia.Onko tämä väite sinulta?

Husein Muhammed

Kuka on niin väittänyt ja missä? Minä en ainakaan. Joko erehdyt henkilöstä tai joku on laittanut valheita nimiini.

Jouni Haimi

Senpä takia kysyinkin älä nyt suutu

Jukka Johansson

"Kansalaisaktivisti Abdirahim Hussein (kesk.) mielestä ministeri Räsänen on lähtenyt mukaan viime eduskuntavaalien jälkeiseen populismiin. Husseinin mielestä muualla maailmassa ydinperheen käsitys voi olla täysin erilainen kuin Suomessa."

- Mitä siitä, miten on muualla maailmassa. Nyt on kyse Suomesta. Käsittäköön perheensä muualla miten haluavat.

"Ihmisten ydinperheeseen voi kuulua 30 ihmistä, sanoo Hussein. Hän haluaa Suomeen selkeän linjan siihen, salliiko laki perheiden yhdistämisen vai ei."

- Tuollaiset perheetkö suomalaisten maksettaviksi?

Jonne Himanen

Johanssonin menetelmällä:

"Räsäsen mielestä monessa muussa maassa kasvattilapsia ei ole hyväksytty ydinperheen jäseniksi kuten Suomessa."

- Mitä siitä, miten on monessa muussa maassa. Nyt on kyse Suomesta. Hyväksyköön muualla miten haluavat.

Jukka Johansson

Niin? Kysehän on nyt siitä, että joissain maissa katsotaan perheeseen kuuluvaksi vaikka 30 jäsentä. Suomessa näin ei tehdä ja nyt tässä asiassa on juurikin kysymys siitä, mitä Suomen lainsäädännön mukaan perheeseen kuuluvaksi katsotaan. Suomalaisethan tuon kaiken joutuvat maksamaan.

Jonne Himanen

"Niin?"
Niin sitä vaan että ilmeisesti Räsäsenkin mielestä oleellista on miten muualla. Olisi varmaankin parempi katsoa ensin se ohjelma ja ottaa kantaa sitten siinä esitettyihin puheenvuoroihin eikä esittelyteksteihin.

"Kysehän on nyt siitä, että joissain maissa katsotaan perheeseen kuuluvaksi vaikka 30 jäsentä. Suomessa näin ei tehdä ja nyt tässä asiassa on juurikin kysymys siitä, mitä Suomen lainsäädännön mukaan perheeseen kuuluvaksi katsotaan. Suomalaisethan tuon kaiken joutuvat maksamaan."

En tiedä mikä Suomessa katsotaan perheenjäsenten maksimimääräksi. Onko sinulla mielessäsi jokin erityinen luku? Suomessahan on hyvinkin suuria perheitä vaikkapa joissakin uskonlahkoissa. Ja suomalaisethan senkin kaiken joutuvat maksamaan. Tosin eipä se ainakaan minua haittaa.

Jukka Johansson

Jonne Himanen

"En tiedä mikä Suomessa katsotaan perheenjäsenten maksimimääräksi. Onko sinulla mielessäsi jokin erityinen luku? Suomessahan on hyvinkin suuria perheitä vaikkapa joissakin uskonlahkoissa. Ja suomalaisethan senkin kaiken joutuvat maksamaan. Tosin eipä se ainakaan minua haittaa."

- Ei ole kyse ydinperheen lapsiluvusta. Jos jollain lestadiolaisperheessä on vaikka kaksikymmentä lasta, niin tietysti he kuuluvat ydinperheeseen. Mutta Hussein ottaa perusteluksi perheenyhdistämisiin sen, että muonissa muissa maissa katsotaan ydinperheeseen kuuluvaksi muitakin kuin vanhemmat ja omat lapset. Silläkö hän nyt yrittää perustella sen, että Suomeen pitäisi perheenyhdistämisen nimissä tuoda kaikki mahdolliset sedät ja serkunkumminkaimat?

Kalle Lehtonen

Miten olisi Ruotsin linja näissä perheenyhdistämisissä, pohjoismaisen yhteisen käytännön nimissä?

"Somalien perheenyhdistämiset lähes loppuneet Ruotsissa"
http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2011/06/somalien_pe...

Käyttäjän KuinkaKarlMarxTavataan kuva
Seppo Oikkonen

Paradoksaalista on, että vaikka määrittelemme ihmisoikeudet länsimaisittain nimenomaan yksilöoikeuksina ja -vapauksina, jotkut kuitenkin perustelevat perhe- ja sukuklaanikulttuureiden hyväksymistä ja muita ryhmäsidonnaisia, usein ihmistä ja elämää suurempia "totuuksiaan" julistavia ja varjelevia yhteisöjä ikään kuin niitä pitäisi erityisesti suvaita -- ihmisoikeuksien nimissä.

Ari Anttila

Populismia! Populismia!

Lakia tiukennetaan ihan syystäkin. Lakia on tiukentanut Ruotsikin. Maa, jossa viidesosa julkisista verotuloista menee maahanmuuttokuluihin. Näitä esimerkiksi muslimighettojen ylläpito.

Eikö kannata siis ottaa mallia? Mitä tähän sanoo Husein Muhammed?

Sakari Lehtonen

Muslimeilla on Agenda levittäytyä koko maapallolle ja siten lisätä vaikutusvaltaa heikoissa demokratioissa. Kuten edesmennyt diktaattori Gaddafi mainitsi euroopan valloituksen olevan mahdotonta asein muttei maahanmuutolla.

Te typerät Eurooppalaiset ette ymmärrä tulevaisuutta eikä teillä jälkeläisiä tulla suvaitsemaan tulevassa Islamilaisessa Euroopassa sanoi tuntemani muslimi Pariisissa taannoin.

Husein on tietoinen ja yksi valloittajista vaikka toki kieltää sen.

Tapio Temisevä

Kokoomuslaiset saadakseen lyhytnäköisesti taloudellista etua ja muu vasemmisto samasta syystä sekä lisäksi ihan vaan tärähtäneisyyttään pyrkivät siirtämään tänne mahdollisimman paljon 3. maailman ylijäämäihmisiä eläteiksi.

Tämän seurauksena koko Eurooppa on konkursissa nyt ja todellinen kriisi on vasta tuloillaan.

Heli Hämäläinen

Ydinperheen määritelmänä käytetään Suomessa suomalaista normia ja Somaliassa somalialaista. Ei ole olemassa mitään kansainvälistä ydinperheen standardia.

Suomen oikeusjärjestys tuntee kyllä maan tavan, mutta silloin viitataan suomalaiseen maan tapaan.

On jännää että juristi voi sekoilla tuolla tavalla.

Jouni Haimi

Joten katsotaan nyt tuo keskustelu ensin.....

Matti Palviainen

EI PERHEEnYHDISTÄMISIÄ SUOMEEN.

Oleskeluluvan saanut on tilaspäisesti Suomessa.

Pakolaisstatuksen soverltamisen tulee perustua Geneven sopimukseen. Näitä oikeita pakolaisia on satakunta vuodessa. Vain näihin voidaan soveltaa perheenyhdistmistä mutta vain hyvin tiukoin kriteerein.

Suomen ei tule olla maailman yleinen sosiaaliluukku.

Muuten. Juttelin junassa muutaman kurdin kanssa. Kun kysyin, paljonko kurdeja Suomessa on, vastaus oli: "En tiedä, mutta kurdien määrä kasvaa voimakkaasti. Vaikka Englanti ei myönnä oleskelulupaa, Suomeen sen saa heti."

Herra Muhamed! Oletteko neuvonut heimoveljiänne, miten tulee vastata poliisin kuulusteluissa kysymyksiin, jotta oleskelulupa ja elanto veronmaksajien piikkiin tulee kuin apteekin hyllyltä?

Tuomo Kankkunen

Ei mene montaakaan vuotta kun epäluuloinen, mustavalkoinen ja pelotteleva maahanmuuttokeskustelu löytää sivistyneet uomansa.

http://www.taloussanomat.fi/uutiset/2008/05/27/suo...

Voimia ja rohkeutta Sinulle Husein Muhammed !

Matti Palviainen

Voimmeko palata asiaan, kun virallinenn työttömyys 200.000 ja miljoona pätkätyöläistä/osapäivätyöläistä on normaaleissa työsuhteissa, kuten 1980-luvulla?

Citycani *

Joo. Kantsii varmaan ensin katsoa se ohjelma, ja kommentoida vasta sitten...

Mutt Kännöstä sen verran, kun se tuolla ylempänä mainittiin, ett kyllä sen hmm. 'politiikka' meni välillä melko pahasti överiksi, kun ei edes lomalle tulijoita (vaikka oli kutsukirjeet ja ylläpitölupaukset ja kaikki) meinannut tänne huolia, jos sattuivat olemaan 'väärästä' maasta kotoisin...

Sitt sai tapella ja väitellä ja olla _tod._ sinnikäs, jotta isäntäväkeään varakkaammat) lomalaisparat saivat viisuminsa.

Oi niitä aikoja... :-/

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

Ydinperhe suomessa = vanhemmat + heidän alaikäiset lapset, niin se on Venäläisille ja Somalialaiset samalla viivalle, etnisyyden perusteelle ei mitään erioikeuksia, piste.

Matti Palviainen

Juuri noin!

Muslimeilla voi olla neljä virallista vaimoa ynnä jalkavaimot. Pahimmillaan se ydinperhe on kuten herra Husein sanoi 30, (tai jopa sata elätettävää veronmaksajien velkapiikkiin).

Käyttäjän nilsaslak kuva
Jukka Kaulanen

Tässähän on kysymys somalien perheenyhdistämisistä ja jopa poliisit ja sosiaaliviranomaiset ovat televisiossa kertoneet siinä tapahtuvan paljon huijausta.

Kasvattilapset ovatkin lisävaimoja joutilaisuuden tuskaa keventämään ja "kotoutumisponnisteluja" virkistämään, tai sitten heistä tehdään kotiapulaisia. Hyvin usein he ilmoittavat parin vuoden kuluttua oikean perheensä löytyneen ja taas ruvetaan veronmaksajien rahoilla kuljettamaan uutta 30 ihmisen kööriä maahan.

Tässä toiminnassa pyörivät isot rahat, koska somaliperheen Suomeen pääsy on heille todellinen lottovoitto ja avustaja nettoaa siitä varmasti melkoisesti.

Suomeen on tullut partasuita "pakolaislapsia", joista vanhimmat on lääkäri arvioinut 35- vuotiaiksi.

Somalien leireissä on tuhansia ja tuhansia oikeita orpolapsia (0-12v), joten olisikin heti alkuunsa pitänyt ottaa vaikka 100 heitä ja parikymmentä hoitajaa mukaan. Sen suomalaisetkin olisivat hyväksyneet, mutta nyt somalien maine on iäksi pilattu, niin Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa jne.

Vihreiden presidenttiehdokkaan Pekka Haaviston mukaan somaleja tulisi auttaa heidän kotimaassaan. Olen nähnyt ja kuullut lukemattomia somalien haastatteluja, eikä heillä ole koskaan mitään positiivista sanottavaa Suomesta. Minkä takia yrittää väkisin kotouttaa ihmisiä, joilla on pohjaton halveksunta meidän kulttuurittomuuttamme ja vääräuskoisuuttamme kohtaan.Maailmalla on miljoonia pakolaisia, jotka osaavat myös kiittää saamastaan avusta.

Eila Jokimaa

Sinänsä minun puolestani ihminen saa tuoda vaikka ne 30 perheenjäsentään Suomeen, jos kykenee elättämään heidät työnteollaan. Muussa tapauksessa perheenyhdistäminen ei ole perusteltu. Todellisessa hädässä olevat pääsevät tänne pakolaistatuksen turvin.

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

Syntyperäinen suomalainen ei ole oikeutettu tuoda maahan ulkomaalaista puoliso jos ei kykene osoittaa mille elättää hänet.

Yhdenvertaisuuden vuoksi suomalaisillekin pitäisi suoda oikeus tuoda haaremi maahan jos sitä kerran suodaan somalialaisille.

Dari-anne Suomalainen

Islamin ihmiset ovat ottaneet oikeuden määrätä maailman maahanmuuttopolitiikasta.

Israeliin ei saisi muuttaa ketään, siellä ei saa rakentaa asuntoja maahanmuuttajille. ( siirtokunnat)

kati sinenmaa

Voisiko joku kielitieteilijä selvittää, onko arabian kielessä sellaisia sanoja/käsitteitä kuin sosiaalisuus, ydinperhe, sosiaaliturva, sosiaalivirkailija, monikulttuurisuusläänintaiteilija, sosiokulttuurinen tasapainottaja, vertaisosaaja, demokratia, ...

Tämä kysymys vain siksi, että amerikan engalannin sanojen määrä ylitti vähän aikaa sitten miljoonan. Suomen kielen sanojen määrä on noin puoli miljoonaa.. Eli siis monissa kielissä puuttuu lukematon määrä sellaisia sanoja ja käsitteitä, jotka meille on itsestään selviä.

kati sinenmaa

Maissa, missä ydinperhe käsittää koko suvun, ei
ensinnäkään ole sellaista käsitettä ydin perhe.

Toiseksi, niissä laajan sukuperheen maissa ei ole sosiaaliturvaa.

Me emme voi yhdistää laajaa sukuperhettä ja laajaa sosiaaliturvaa, koska talous määrää, mikä on mahdollista hyvinvointivaltiossa.

Suvun ja perheen erottaminen toisistaan on olennaista; Jos perheeseen kuuluu koko suku, niin missä kohtaan on suvun ja heimon ero? Pitääkö ydinperhe laajentaa heimoon?

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

nykykäytännössä perheenyhdistäminen voi tuoda 20 maahanmuuttajaa per laaki suomeen

Heli Hämäläinen

Eipä hätää vaikka katoaisi 20000 tai 50000 nuorta. Uusia saadaan ulkomailta. No ei vaiskaan, nuorison syrjäytyminen on iso ongelma.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/117476-20-000-nuor...

Eikö sitä ennen kannattaisi palkata erityishenkilökuntaa näille syrjäytyville, kuten on laita tänne tulevien osalta?

Pekka Liimatainen

Saa sitä tosiaan ihmetellä että mikä ihmeen sosiaalitoimisto suomi on kun tänne pitäisi haalia muslimimaista vielä perheenejäsenetkin nauttimaan ilmaisesta asumisesta ja elämisestä.
Eiköhän vain yhdistetä perheet sinne somaliaan ja irakiin...

Ja sen jälkeen kaikki saisivat nauttia vapaasti omasta kulttuuristaan eikä tulisi näitä monikulttuurisuusongelmia, esim. raiskauksia ym, joissa raiskaaja ilmoittaa että uskottomien raiskaaminen on meidän uskonnossa täysin sallittua.....

Sami poistunut

Tässä ohjelmassa toimittajakin puhuu päälle. Jatkaa vanhaa linjaansa. Tuntuu siltä, ettei Juho Eerolan rauhallinen puhe oikein sovi perussuomalaisvastaiseen formaattiin.

Varmemmaksi vakuudeksi: en ole perussuomalaisten jäsen.

Käyttäjän gemini63 kuva
Riku Lehtola

No tämä Husein Muhammed on kyllä hirvittävin päällejankkaaja, minkä olen televisiossa piiiitkään aikaan nähnyt. Ei taidas oikeussalissa onnistua vastaavanlainen?

Henri Kangas

Jotenkin on myös tuskallista katsoa, kun ohjelman mamut stereotyyppisesti näyttävät olevan älykkyysosamäärältään jotain länsimaisen lapsen tasoa.

Näitäkö lisää Suomeen? Uskooko joku tosissaan, että tuolta porukalta voisi odottaa jotain positiivista kontribuutiota Suomeen eikä vain pelkkiä kuluja?

Heli Hämäläinen

Sosiaaliturvan muutoksenhakulautakunta on aivan samalla tavalla ruuhkautunut kuin mikä on tilanne perheenyhdistämisiä tekevällä maahanmuuttoviranomaisella. Somla on saanut myös huomautuksia apulaisoikeuskanslerilta

http://ohjelmat.yle.fi/mot/arkisto/mot_jonotuslaut...

Meillä on vain liian vähän käsittelijöitä, tilanne ei ole ainoa laatuaan maahanmuuttajilla. On valitettavaa ettei 9 kuukauteen päästä. Minullakin meni Kelan kanssa tapellessa Somlassa noin neljä vuotta.

Henri Kangas

Toimittaja on tosiaan sietämätön. Mokuihmiset ovat pihalla kuin lumiukot. Aiempien kommenttieni mukaisesti kummallakaan ei tosiaan näytä olevan minkäänlaista käsitystä rahasta ja sen rajallisuudesta.

Ja miksi pitäisikään olla. Suomessa asuvalle muslimille riittää tieto siitä, että vääräuskoiselta saa kortin jolla voi nostaa seinästä rahaa.

Jukka Johansson

Rasittavaa kuunneltavaa. Ainoa, joka pysyi edes jollain tavalla asiassa ja perusteli kantansa, oli Juho Eerola. Ikävä vaan, ettei hän ei saanut ainuttakaan asiaansa puhua loppuun asti.

Käyttäjän Aapok kuva
Aapo Kansikas

Yllätyin kyllä kovasti siitä, että somalikin vaikutti ohjelmassa älykkäälle verrattuna siihen natsipersuun.

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

On se tietysti väärän kun Kiinasta tuodaan halpatyövoima, vievät humanitaaristen maahanmuuttajien työpaikat.

Jukka Johansson

Tietääkseni Sol maksaa kiinalaisille siivoojille ihan yhtä pientä palkkaa kuin suomalaisillekin.

Käyttäjän Aapok kuva
Aapo Kansikas

Sinut voisi kyllä korvata tämän maan kamaralla kuka tahansa vinkuintiaani viidakosta.

Juhani Klaus

Sinulla on tosi osuva etunimi...

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

Teemu kuulostaa ehkä hauskalta.

Kuitenkin keväällä pidin vaalitentti, paikalla olleet humanitaariset maahanmuuttajat, pitivät loukkaavana kun tuodaan Filippiineiltä hoitajia, eikä heidät anetta edes yrittää.

Citycani *

Ilmeisesti nää itse ohjelmaa kommentoineet ovat katsoneet eri ohjelmaa kuin minä.

Juho Eerolan *rauhallinen* epäinhimillisyys oli... no just sitä.

Sen enempää Abdirahim kuin Husseinkaan eivät vaatineet mitään kuita taivailta, vaan suhtautuivat asioihin jokseenkin realistisesti, jos kohta toki empaattisemmin kuin Eerola, mihin ei erityisen merkittävää kukkahattuilua tarvittu.

Sinänsä keskustelu ei tuonut aiheesta esiin mitään uutta. Jos kohta, nykymeuhkauksessa usein unohtuu se, että maahanmuuttopolitiikka ei ole Suomessa koskaan ollut erityisen löperöä. Silti siihen nyt on tehty ja edelleen mietitään tiukennuksia, mikä taloustilanne huomioon ottaen on perusteltuakin.

Kokonaan toinen juttu on sitten tuo mamujen vastustaminen puhtaasti ideologisista syistä; se kylmää selkäydintä, sitä enemmän, mitä äänekkäämmin asiasta keuhkotaan.

Käyttäjän timoelonen kuva
Timo Elonen

Juho Eerola ei pystynyt ollenkaan pysymään keskustelun aiheessa. Yritti väen väkisin siirtyä normaaliin persujargoniin ja omaan aiheeseen. Niinhän tätä keskustelua maahanmuuttajista käydään. Täysin rasistien ja perussuomalaisten vetämänä. Kun heitä ei olekaan kymmenkertainen määrä niin he ovat hätää kärsimässä.

Surullisinta oli koko keskustelussa kuulla, että Abdirahimkin on kuullut näitä perussuomalaisia totuudesta hiukan sivussa olevia väittämiä vähän liikaa. Minä tunnen sattuneesta syystä Ruotsia. Ruotsissa maahanmuuttajia on kymmenkertainen määrä Suomeen verrattuna, ongelmat ovat kymmenesosa Suomen vastaavista.

Yhdysvalloissakin oli alueita, joissa ei asunut yhtään ulkomaalaista, mutta poliisilla ei niihin juuri asiaa ollut. Kun näihin yhteiskunnallisiin ongelmiin puututaan ja ne hoidetaan ovat olot taas normaalit. Harlem yhtenä hyvänä esimerkkinä. Maahanmuuttajat ja "vääränrotuiset" eivät ole ongelmien syy vaan pikemminkin seuraus.

Näkyy tälläkin palstalla tuo puheena ollut perussuomalaisten innokkuus kirjoittaa jopa täysin samansisältöistä häirintäpostia. Muut mielipiteet on saatava vaimennettua väellä ja voimalla. Heille muutama somali on elämän ja kuoleman kysymys.

Mitenkähän siellä Ruotsissa edelleen pystytään maksamaan parempia palkkoja kuin Suomessa.

Käyttäjän Aapok kuva
Aapo Kansikas

Eerola todellakin yllätti älykkyyden puutteellaan ja maalaisella puhetyylillään, mistä lie tuppukylästä kotoisin. Tätä puupäätä en ollut ennen nähnyt tai kuullutkaan, mutta hyvä vaan että persureppanat hilaavat framille koko arsenaalinsa. En kyllä yhtään ihmettele, että Eerolan aseenkantaja haki sitä natsipuolueen jäsenyyttä. Ettei vaan olisi hakenut Eerola itse myös?

Käyttäjän timpuri kuva
Timo Uppala

"aapo kansikkaan" mikaan kaikki maalaiset ovat tuppukyläläisiä puupäitä. Tervetuloa uudelle suomi24:lle.

Käyttäjän timpuri kuva
Timo Uppala

Lähti tuplakommentti lapasesta, mutta kommenttina ohjelmasta: täysin puolueellisesti juonnettu jälleen kerran. Insertit oli myös alleviivaavan puolueellisia.

Tämän päivän Hesarissa ollutta kansallismielisistä hepuista kertovaa juttua a-talkissa referoitiin yksipuolisesti. Miksei kerrottu sitä, että kaverit kehuivat kaukoidästä tulleita maahanmuuttajia: "nehän tekee enemmän töitä kuin me"

Henri Kangas

" Ruotsissa maahanmuuttajia on kymmenkertainen määrä Suomeen verrattuna, ongelmat ovat kymmenesosa Suomen vastaavista."

:-O The mind boggles...

Käyttäjän tapio kuva
Tapio Äyräväinen

Perheenyhdistämiset Somaliasta, muualta Afrikasta, Afganistanista ja Irakista pitää lopettaa kokonaan.

Humanitaarinen maahanmuutto pitää lopettaa kokonaan, koska se huonontaa huoltosuhdetta ja lisää suomalaisten veronmaksajien rasitusta.

Suomi ei ole vastuussa yhdenkään Afrikan maan sisäisestä tilanteesta vaan jokaisen pitää hoitaa asia omalla tontillaan.

Jos siihen ei pystytä, humanitaariset maahanmuuttajat pitää hoitaa mahdollisimman lähellä lähtömaata. Suomi voi jollain pienellä summalla (sen jälkeen kun oma pesä on pantu kuntoon) osallistua tähän työhön, mutta minkäänlaista velvollisuutta tai kansainvälisiä sitoumuksia Geneven sopimusta lukuun ottamatta, joka koskee pakolaisia, Suomella ei ole.

On aivan turhaa puhua jostain fantastisesta kansainvälisyydestä. Jos Suomeen rahdataan luku- ja kirjoitustaidottomia vuohipaimenia ja kamelikuskeja, joille ei maassamme ole mitään käyttöä, on kysymys järjettömyydestä.

Kertokaa minulle yksi syy oikea ja talouteen perustuva syy, miksi Suomi tarvitsee somaleita?

Käyttäjän timoelonen kuva
Timo Elonen

Onko sinulla tietoa, että Suomeen olisi rahdattu luku- ja kirjoitustaidottomia vuohipaimenia ja kamelikuskeja. Jos joku sellainen onkin, niin eikös hän ole tullut sen kamelinsa kanssa ihan itsekseen.
Mikäli sinulla tietoa sellaisista on, niin olet varmaan aivan itse ohjannut sitä kamelia.

Harri Rautiainen

"Onko sinulla tietoa, että Suomeen olisi rahdattu luku- ja kirjoitustaidottomia vuohipaimenia ja kamelikuskeja."

En nähnyt Äyräväisen kirjoittavan luku- ja kirjoitustaidottomista vuohipaimenista tai kamelikuskeista. Sen sijaan on todistettua tietoa, että nämä sosiaalishoppaajat eivät tule maahamme normaaleilla vuorolennoilla, koska niissä vaaditaan, että kaikki matkustusdokumentit ovat kunnossa.

Saadakseen ankkurilapsen Suomeen vuohipaimenperhe maksaa rikollisille aina 10.000€:oon nousevia summia. Pitää olla paljon vuohia.

Käyttäjän timoelonen kuva
Timo Elonen

Juu, täytyy myöntää, että Äyräväinen on saattanut ufoilla raahata niitä kameleita ja kuskeja ulkoavaruudesta Suomeen. Minä en tosiaan niistä tiedä.

Käyttäjän jojalonen kuva
Jussi Jalonen

Harri Rautiainen jutustelee:

"En nähnyt Äyräväisen kirjoittavan luku- ja kirjoitustaidottomista vuohipaimenista tai kamelikuskeista."

No sitten kannattaa lukea se Äyräväisen kommentti uudestaan, koska kyllä siellä tuollainen ilmaisu vaikuttaa riveillä komeilevan.

Käyttäjän timoelonen kuva
Timo Elonen

Kyllä, kuules ny,t silloinkin oli keskusteluissa venäläisiä, kun puhuttiin sen yhden mummon liittämisestä Suomessa olevan tyttärensä perheeseen. Silloin tehtiin selväksi, että mummot eivät suomalaiseen ydinperheeseen kuulu. Nyt olisi ollut enemmänkin kyse sotaorvoista, joista sosiaalihuolto ei jostain tuntemattomasta syystä johtuen pidäkään huolta, mutta jotkut aivan vieraat saattavat jonkin verran auttaa. Sellaiset tapaukset ovat venäläispeheissä onneksi kohtalaisen harvinaisia.

Heikki Kunttu

Englannissa on havahduttu huomaamaan että islamilaiset räjäyttävät naimalla sosiaaliturvan. Yksi mies ja neljä mustakaapua on äkkiä isä ja äidit + 20 lasta sosiaaalitoimiston elätettävinä.

Suomalaiselle miehelle myös oikeus neljään vaimoon ja Viagran myynti romahtaa.
Aina toimii, on kuin kankea sepällä käyttäisi, jatkuvasti vieraissa!
Oli se Mohammad vaan viisas MIES?
Insh Allah!

Käyttäjän nilsaslak kuva
Jukka Kaulanen

Muhammed näköjään poistelee erimielisiä kommentteja.

Michael Perukangas

Juuri päättynyt A-talkin keskustelu perheiden yhdistämisestä oli taas hämmentävää seurattavaa. Studioon oli jälleen kerran marssitettu yksi perussuomalainen, joka ei hallitse asioita, ei edes niitä, joiden niin kutsutusta "kritisoimisesta" hän on tehnyt poliittisen käyttövoimansa ja olemassaolonsa syyn.

Kun Juho Eerola peräänkuulutti sitä, että humanitaarisin syin Suomeen muuttavilta tulisi vaatia samoja toimeentuloedellytyksiä kuin työperäisiltä maahanmuuttajilta, tämä osoittaa, että Eerola ei tiedä, mitä tarkoittaa työperäinen maahanmuutto, turvapaikanhakija ja pakolainen, saati sitä, mitä tarkoittavat humanitaariset syyt. Menevät puurot ja vellit sekaisin.

Onneksi sentään studiossa oli kaksi asiantuntevaa maahanmuuttajaa. On tosin siinä ja siinä, kelpaavatko hekään Juho Eerolalle ja muuten perheiden puolesta puhuneelle Päivi Räsäselle. He kun eivät ole kristittyjä, ja heillä ei näiden mukaan ole samaa oikeutta saada asua perheenjäseniensä kanssa kuin kristityillä.

http://perukangas.blogspot.com/2011/11/persut-eiva...

Toimituksen poiminnat