Husein Muhammed

Ne vievät lumetkin kaduiltamme

  • Ne vievät lumetkin kaduiltamme

Ne vievät meiltä opiskelupaikat, työpaikat, naiset, miehet, verot, veronmaksut... Ne hyväksyn, mutta että myös lumet kaduiltamme!

 

http://yle.fi/alueet/helsinki/helsinki/2010/02/turvapaikanhakijat_lumitoihin_helsingissa_1415664.html

 

Lisää pilakuvia osoitteessa:

 

http://www.husein.fi/pilakuvia/

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

Kahden tunnin kokeilun jälkeen lopettivat lumenluonti, oliko jälki niin huonoa vai poistuiko kamerat?

Käyttäjän timoelonen kuva
Timo Elonen

Niin ja jos siellä olisi ollut Freddy perussuomalaisine kollegoineen, niin heiltä sen paikan puhdistamiseen olisi mennyt viisi tuntia.

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

Hei mamu Freddy on luonut lunta jopa ilman kameroita ja ennen kuin perussuomalaiset oli keksitty.
Ostin ihan itse kolan ja lapion, kaupunki ei niitä minulla tuonut

Reijo Tossavainen

Maahantulijoiden määrä on laskenut. Epävirallinen (ei varmistettu Thorsilta) tieto kertoo, että se johtuu siitä, että tieto lumitöistä on kiirinyt myös lähtömaihin...

Husein Muhammed on sopiva kansanedustajaksi, koska vihreiden ryhmä on tähän saakka ollut turhan ykstotinen. Ilmeisesti huumori on kielletty ilmastomuutoksen vastaisena ja liian junttimaisena.

Pekka Roponen
Pietari Vehnälä

Husein on kasvanut Kemissä. Ja hauska mies. Humoristinen. Ei edusta sitä populaa jonka nimissä puhuu.Joka tapauksessa pieni perehtyminen Tanskan, Ruotsin ja Ranskan kohtaloon voisi vähentää vitsailua.

Katsoin tänä aamuna tv5:sta. Suuret määrät nuoria libyalaisia rantautuu jo Italiaan, kun siellä ei luodeilta pääse pakoon. Ajattelin, että minnehän on unohtuneet naiset ja lapset. Sikäläinen ystäväni sanoo, että moinen selkkaus on loistava syy lähteä pyrkimään Eu-maihin. Tarkoitan tällä, että kyllä nyt oman maan puolesta pitää taistella!!

Mutta palatakseni Huseiniin, hänellä on suomalainen vaimo ja hän tuntee tavat ja on halunnut sopeutua. Mutta täällä on jo monia uussuomalaisia, jotka eivät kymmenenkään vuoden jälkeen ole oppineet kieltä ja tulevat elämään koko elämänsä avustusten varassa.

Kannatan joidenkin linjaa jonka mukaan suomeen pitäisi ottaa vaan ei-muslimitaustaisia.Islam on ongelmauskonto.He kärsivät siitä itse tietämättään.

Pekka Roponen

Taitaapa olla niin, että Gaddafin sotilaat ampuvat miehet, mutta jättävät naiset ja lapset rauhaan, islamilaiseen tapaan. Voiko miehiä moittia siitä, että he pakenevat henkensä edestä?

Pekka Roponen

En minä ainakaan katso voivani vaatia keneltäkään aseisiin ryhtymistä ja ihmisten ampumista.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Joo, törkeää. Onneksi kuitenkin huomasin, että tuo linkittämäsi Hesarin uutinen on yli vuoden vanha juttu, joten ehkä he eivät enää ainakaan ihan niin paljoa lunta kaduiltamme vie.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Blogisi perusteella siis hyväksyt harmaan työvoiman..sehän on hienoa.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman
Käyttäjän lempan kuva
Anne Lempinen

Ja tänä vuonna onkin lapiot kadoksissa :)

Pietari Vehnälä

Se että ruotsalaiset ottivat suomalaisia sotalapsia vastaan oli vähintä mitä he saattoivat tehdä. Ruotsihan myi malmia sakuille koko sodan ajan. Ja suomalaiset tietysti kuolivat sen asian puolesta, joka oli ruotsillekin tärkeä.

Mutta hei, kuvitelkaa, ettei ruotsi todellakaan valtiona virallisesti auttanut meitä Toisen Maailmansodan aikana. He raukkamaisesti pitäytyivät oloissaan.Vapaaehtoisia toki tuli mutta Ruotsin panos olisi voinut olla kyllä kelpo lisä rintamalle.

Muuten..pekka roposelle...

Kun katsoin haastattelua ranskan tv5:ata, niin kaverit puhuivat kyllä yleisista oloista ja hakivat parempaa elämää eu-maista. Nyt tämä kahina antaa vaan mahdollisuuden pelata pakolaiskorttia.

Toisekseen, jos he oikeasti pakenevat kahakoita, niin mikä on se mies joka ei taistele? Mitä meidän itsenäisyydestä olisi tullut jos heti menee kakit housuun.Monet jäävät Libyaan taistelemaan koska haluavat maalleen paremman tulevaisuuden. Toiset hipsii takavasempaan.

No, noita hipsijöitä me tarvitaan tänne. Sitten kun veli-venäläinen tulee, niin nehän taistelee uljaasti sini-rist-lipun puolesta!

Merja Lavi

"Ne vievät naiset, Ne hyväksyn... Ohessa sinulle muutama esimerkki muslimien tekemistä raiskauksista Helsingistä. Se on sinulle varmaan mieluista luettavaa, kun kirjoitat, että hyväksyt kun "ne" vievät naisetkin. Tai ainakin ne - siis uskontoverisi - tuhoavat vääräuskoisia naisia:

HS 24.7.1991
Raiskaajalle lähes kuuden vuoden tuomio
Rakennusinsinööri Khaled Mohammed Ali Awad tuomittiin tiistaina Helsingin raastuvanoikeudessa 5 vuodeksi 11 kuukaudeksi vankeuteen useiden naisten raiskauksesta ja raiskausyrityksestä.

Oikeus tuomitsi 27-vuotiaan Awadin kolmesta raiskauksesta sekä yhdestä raiskauksen yrityksestä ja pahoinpitelystä. Lisäksi hänen katsottiin syyllistyneen yhteen vapautta loukanneeseen haureuteen, yhteen vapaudenriistoon ja yhteen pahoinpitelyyn.

Tuomittu oli asianajajansa kautta sitä mieltä, että... ”Päämieheni tulee täysin toisenlaisesta kulttuurista kuin mihin me olemme täällä Pohjolassa oppineet. Välimeren maissa ravintolasta tuleva, humalassa oleva nainen, joka ryhtyy liftaamaan tuntemattomien mieshenkilöiden autoon, luetaan jo käytöksensä perusteella hieman poikkeavaksi. Toisin sanoen jo hänen käytöksensä synnyttää tietyn olettaman. Lisäksi arabikulttuurissa naisen asema on se mikä on. Minkä lisäksi miehen jonkinasteinen väkivaltainen käyttäytyminen naista kohtaan on jopa hyväksyttävää. Tämä kulttuuriero on siis tavalla tai toisella syytä muistaa, kun harkitaan rangaistuksen mittaamista”.

Oletko Husein Muhamed sinäkin samaa mieltä, vai omaatko erilaisen islamin kuin hän?

HS 15.1.1993
Kahdesta raiskauksesta yli kahden vuoden vankeustuomio
Helsingin hovioikeus on tuominnut tunisialaisen trukinkuljettajan yli kahdeksi vuodeksi vankeuteen kahdesta väkisinmakaamisesta.

HS 23.4.1993
Raiskauksesta epäilty kiinni Helsingissä
Turkkilainen mies on vangittu raiskauksesta epäiltynä Helsingissä. Helsingin rikospoliisi hakee vielä kahta muuta Turkin kurdia epäiltynä osallisuudesta väkivallantekoon viime viikonloppuna Meripellontiellä Puotilassa.

HS 16.12.1993
Hovioikeudesta hiv-raiskaajalle yli 11 vuotta Ugandalaismiehen tuomio koveni lähes viisi vuotta

Helsingin hovioikeus on korottanut 30-vuotiaalle ugandalaiselle John Kararalle tuomittua rangaistusta useista raiskauksista ja tapon yrityksistä. Hänet tuomittiin yhteensä 11 vuodeksi 6 kuukaudeksi vankeuteen.

Helsingin raastuvanoikeudessa Karara sai keväällä seitsemän vuotta vankeutta.

HS 15.10.1994
Somalimies pidätetty Kontulan raiskauksesta Tuomio voimassa edellisestä raiskauksesta
Helsingin rikospoliisi on pidättänyt Helsingissä asuvan somalin epäiltynä 5. lokakuuta Kontulassa tapahtuneeseen väkisinmakaamiseen. Mies pahoinpiteli naista muun muassa lyömällä ja kuristamalla.

Vuonna 1958 syntynyt, Itä-Helsingissä asuva somalimies tuomittiin viime vuonna vastaavanlaisesta raiskauksesta vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen. Hän on siis koetusajalla.

Laitan tähän lopuksi puoluetoverisi Satu Hassin mielipiteen tyttöjen ympärileikkauksista. Toki olet samaa mieltä hänen kanssaan. Vihreä ja muslimi kun olet...

HS 18.7.1997
Tyttöjen ympärileikkaus on rikos
Muslimien harjoittama naisten ympärileikkaus tuntuu varmasti kammottavalta suurimmasta osasta suomalaisia, myös minusta. On kuitenkin tärkeää kunnioittaa muidenkin tapoja; meillä ei ole oikeutta painostaa muslimimaita kieltämään tätä silpomisriittiä.

Kerro minulle vielä, että miksi pakolaiset tulevat lähes poikkeuksetta rauhan uskonnon maasta?

Lopuksi laskutoimitus: Montako yllämainituista raiskauksista olisi jäänyt tekemättä, jos näitä muslimeja ei oltaisi päästetty Suomeen?

Kaisa Pispala

No ainakin tulevaisuuden "ne" ovat vieneet monilta naisilta.

Merja Lavi

Hauskinta tuossa alkuperäisessä uutisessa oli se, että kun "pakolaiset" tekivät töitä, niin se oli uutinen. Mutta kukaan ei kirjoittanut kun samaan aikaan suomalainen henkilö teki lumitöitä. Se ei ollut uutisen arvoinen asia, koska se oli itsestäänselvyys! Että teki töitä. Joissakin kulttuureissa vaan on sellainen tapa, että maa on noussut ahdingosta työtä tekemällä, mutta toisissa kulttuureissa ei vaan nousua tapahdu. Eräs ominaisuus noille jälkimmäisille maille on asukkaiden tumma pigmentti, koraani ja vahva usko satuhahmoon, joka kieltää syömästä sianlihaa.

Henri Kangas

Turvapaikanhakijat kävivät lumitöihin? No onhan tuo nyt sellainen ihme, että kyllä siitä vähintään lööppi pitää tehdä. :D

Mika. H

Turvapaikanhakijat lumitöihin Helsingissä
julkaistu 03.02.2010 klo 08:04, päivitetty 03.02.2010 klo 11:24
------------------------------------------------------------------

Kielsiköhän tasa-arvovaltuutetun toimisto kokeilun kun tänä talvena ei ole ollut yhtään vastaavaa uutisointia?!

Vai onko Helsingissä liian vähän lunta?

Toimituksen poiminnat