Husein Muhammed

Demokraattisen yhteiskunnan suurin uhka: islamistien ja rasistien epäpyhä allianssi

Viime lauantaina Tukholmassa räjähti pommi, joka olisi voinut tappaa useita henkilöitä. Onneksi pommin ainoaksi ihmisuhriksi joutui räjäyttäjä itse.

Viime viikolla Helsingissä rikottiin Suomen somaliliiton toimitilojen ikkunoita. Eilen toimitiloihin oli jätetty sianpää.

Poliisi selvittää vielä tapahtumien motiiveja. Edellinen on paljastumassa radikaali-islamistin terroriteoksi, jälkimmäisen motiivina on todennäköisesti rasismi.

Vaikka näillä tapahtumilla on tuskin suoraan mitään yhteyttä toisiinsa, islamistit ja rasistit saavat kuitenkin paljon kannatusta ja intoa toistensa rikoksista. Vaikka päältä päin katsottuna ne esiintyvät toistensa pahimpina vihollisina. Äärioikeisto väittää islamin olevan uhka länsimaiselle kulttuurille, kun taas islamistit pitävät "länsimaista kulttuuri-imperialismia" pahimpana uhkana islamille ja muslimimaiden kulttuurille.

Äärioikeiston muslimivastaisuudessa on kyse samasta asiasta kuin laajemmalle yleisölle myyvään muotoon puetussa muukalaisvihamielisyydessä ja rasismissa. Muslimivastaisuudessa on samoja piirteitä kuin juutalaisvastaisuudessa ennen toista maailmansotaa.

Kielteistä tai torjuvaa suhtautumista muslimimaahanmuuttajiin selitetään muslimien oletetulla sopeutumattomuudella ja turvallisuuteen liittyvillä uhkakuvilla. Uhkakuvilla ratsastamista on helpottanut eräiden ääri-islamistiryhmien harjoittama terrorismi sekä joidenkin muslimien haluttomuus tai kyvyttömyys sopeutua länsimaisiin yhteiskuntiin.

Muslimivastaisen äärioikeiston ja lännenvastaisten ääri-islamistien välillä on kuitenkin jonkinlainen epäpyhä allianssi. Ne lisäävät toistensa kannatusta ja vahvistavat toisiaan: esimerkiksi ääri-islamistien tekemät terrori-iskut lisäävät ennakkoluuloja ja suoranaista vihaa muslimeja kohtaan. Tämä koskee myös sellaisia muslimeja, joilla ei ole mitään tekemistä iskujen kanssa ja jotka tuomitsevat ne selvästi.

Iskut lisäävät avoimesti muslimivastaisten äärioikeistolaisten puolueiden ja liikkeiden kannatusta länsimaissa. Nämä liikkeet lietsovat vihaa kaikkia muslimeja kohtaan, mikä voi johtaa myös maltillisten, aiemmin jopa hyvinkin länsimielisten muslimien radikalisoitumiseen. Näin lännenvastaisuus lisääntyy muslimien keskuudessa samalla kun muslimivastaisuus yleistyy länsimaalaisten keskuudessa.

Tuloksena on noidankehä, josta hyötyvät ainoastaan äärioikeistolaiset ja ääri-islamilaiset liikkeet. Todellisuudessa ääripäillä onkin sama tavoite: estää kahden erilaiseksi ja yhteensopimattomaksi väitetyn kulttuurin yhteiselo ja sekoittuminen.

Äärioikeisto ja ääri-islamistit eivät toivokaan muslimien ja länsimaalaisten välille hyviä suhteita. Islamistit nimittäin pelkäävät – tai ainakin väittävät pelkäävänsä – muslimien menettävän uskontonsa ja kulttuurinsa taloudellisesti ja teknologisesti ylivoimaiselle länsimaiselle kulttuurille. Äärioikeisto puolestaan lietsoo pelkoa, että vahva islam ja voimakkaasti kasvava muslimiväestö syrjäyttävät eurooppalaisen kulttuurin ja kristinuskon.

Molempien ääriryhmittymien suosio perustuu valtaväestön ja muslimien vastakkainasettelun ylläpitämiseen ja vahvistamiseen. Niiden haave maailmasta tai maanosasta ilman muslimeja tai länsimaalaisia ei ole kuitenkaan realistinen. Länsimainen demokratia, teknologia ja populaarikulttuuri leviävät kaikkialle maailmaan.

Muslimit eivät voi ylläpitää ja kehittää omaa kulttuuriaan, uskontoaan ja yhteiskuntiaan sulkeutumalla länsimaisilta vaikutteilta. Muslimien tavoitteet toteutuisivat parhaiten, jos he ottaisivat muilta – niin länsimaalaisilta kuin esimerkiksi intialaisilta ja kiinalaisiltakin – hyviä vaikutteita ja pyrkisivät samalla vaalimaan sitä, mikä on parasta heidän omissa perinteissään.

Myös Eurooppa tarvitsee sekä länsimaihin asettuvia muslimeja että muslimimaita. Lähi-idän ja Afrikan maista saadaan helpotusta lähivuosikymmenten työvoimapulaan. Länsimaat ovat olleet kauan riippuvaisia monien muslimimaiden luonnonvaroista, etenkin öljystä, mutta tulevaisuudessa todennäköisesti aurinkoenergiastakin. Myös vienti muslimimaihin on tärkeää Euroopan maille.

Euroopan turvallisuuden kannalta on elintärkeää, että välit läheisiin muslimimaihin ja Euroopassa jo asuviin kymmeniin miljooniin muslimeihin pysyvät hyvinä.

Niin kantaväestöltä kuin muslimeiltakin vaaditaan rohkeutta asettua yhdessä vastustamaan molempia ääriliikkeitä yhtä aikaa. Tämä onnistuu parhaiten, jos eurooppalainen muslimivähemmistö otetaan mukaan yhteiskunnalliseen toimintaan ja päätöksentekoon.

 

Kirjoittajalta ilmestyy kirja "Yhtä erilaiset - islam ja suomalainen kultuuri" (Teos) vuoden 2011 alussa.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (320 kommenttia)

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

Kuten joku uutisosaston kommenttiketjussa totesi, sianpää olisi uhannut demokratiaa vasta, jos se olisi räjähtänyt.

On todella vastenmielistä puhua samassa hengessä ja rinnasteisina Tukholman terrori-iskusta ja Suomen "sianpääiskusta". Ihan kuin Suomessa olisi tapahtunut jotakin yhtä järkyttävää kuin Tukholmassa.

Mutta ymmärrän kyllä, että suvaitsevaiset ottavat tuosta "sianpäätapauksesta kaiken irti. Eihä heillä paljon muutakaan ole paitsi joku oletettu "somalitytön-taklaamistapaus" Espoon juna-asemalla.

S S

Sianpään lisäksi on ollut muutakin ilkivaltaa pitkin vuotta.

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

Ehkä ja se on vääryyttä, mutta en rinnastaisi ilkivaltaa Tukholman terrori-iskuun.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Vastaava teko toisinpäin olisi ollut, että muslimit olisivat lähettäneet paketissa suomen pystykorvan pään, jonka veri olisi tahrinut laatikon pohjalla olevan Suomen lipun (tai jotain vastaavaa).

Se ei olisi demokratian vastaista, mutta paheksuttavaa.

Vieras (nimimerkki)

"On todella vastenmielistä puhua samassa hengessä ja rinnasteisina Tukholman terrori-iskusta ja Suomen "sianpääiskusta"."

Olen samaa mieltä. Husseinilla ei ole kaikki ajatukset kohdallaan.

Husseinin kirjoitus on Tukholman islamiterrorismin puolustelua vertaamalla sitä sian pään lähettämiseen somalijärjestölle.

Jos sian pää on rasismia, niin on sitä islamilainen terrorismikin.

Vieras (nimimerkki)

Ehh... mutta niinhän Husein just sanoi?

Vieras (nimimerkki)

Lainaus: "Ehh... mutta niinhän Husein just sanoi"?

En löytänyt mitään täsmällisesti sanottua, vaikka itsemurhaisku se vasta rasistinen teko onkin ihmisten erilaista syntyperää tai eri uskontoa kohtaan. Lisäksi se on vailla kiitosta ja kunnioitusta elämää kohtaan (omaa ja etenkin muiden).

Parhaaksi keinoksi ajattelisin jos maalistuneet muslimit vapaissa länsimaissa alkaisivat kirjoittaa filosofis("uskonnollisia")tekstejä ja perustellen järjellä modernimpia tulkintoja islamin teksteihin, sekä historiallista tutkimusta jolla nähdään silloisten tekstien olevan aikansa lapsi ja maailman olevan nyt toinen ja mitä se muuttaa tulkintoihin. Maallistuneiden järjestämää uskonnonkoulutusta, maallistuneiden islam-seuroja jotka antavat haastatteluja uskontokysymyksistä, nykytavoista, sopeutumiskyvystä ja ajatuksista yleensä - nostakaa kynänne pommeja vastaan...

Toisin sanoen, maallistuneiden muslimien enemmistön on nyt jo otettava se valta puhua asioissaan mikä kuuluu, ja silloin varmasti viestin vastaanottaa maltillinen enemmistö koko maassa. Jos muslimit antavat äärimielisten edelleen ottaa julkisuudessa valtaa ja oikeutta puhua asiassaan, niin he varmasti kiihottavat puheillaan kasvavaa rasismia itseään ja muita muslimeja vastaan. Siis uskontokritiikkiä, tieteen arvon nostoa ja niiden tuoman maltillisen arkijärjen ääntä nuorillenne toivon.

Valtaa taas ei jaeta demokratiassa mukaanottamisen halusta, vaan yleensä sen saa ansioista (joskus ansioitta) aina annettuna.

Vieras (nimimerkki)

Noniin, menihän se jutun pointti taas talteen.

Meinaa aina mennä usko suomalaisiin kun käy lukeen näitä uusisuomi.fi:n artikkelien kommenttipalstoja missä ihme vajaamieliset räyhääjät ohittaa kokonaan artikkelien pointit ja keskittyy vaan vinkumaan ihme paskasta.

Vieras (nimimerkki)

Rautalankaa:

Joka kerta kun ulkomaalainen fundamentalisti tekee jotain ikävää, se sataa rasistien laariin.

Joka kerta kun rasisti tekee jotain ikävää, se sataa ulkomaalaisten fundamentalistien laariin.

Eihän se ollutkaan niin vaikea ymmärtää!

Maalaismummo (nimimerkki)

Aivan niin, vihanpalot ruokkivat toisiaan, tulta tappuroille.
Ihan samalla tavalla kuin koulupihan kiusaamisessakin.

Meille opetettiin lapsena, että se, joka on vahvempi ja viisaampi, lopettaa eli on hiljaa, ei ärsytä lisää, ei provosoidu eikä lyö takaisin.

Emmehän me saa koulunpihojakaan kuriin - kuinka sitten maailmanpihat! Ihminen on se typerys, mikä on.

Olen menettänyt uskoni ihmiskunnan oppimiseen ja maailmanrauhaan, kun olen keskustelupalstojen avauduttua nähnyt, millaisia rauhan nobelistin maankin kansalaiset suurelta osin ovat.

Jaksamista ajatus- ja rauhantyöhösi, Husein Muhammed! Perusta yhdistys ja osoita sen kautta, että suomalaisten enemmistö haluaa edes yrittää.
Suomihan haluaa olla maailman rauhan rakentaja numero 1. Siihen työhön tarvitaan nyt selkeä kansan tuki.

Vieras (nimimerkki)

Lisää rautalankaa:
Joka kerta kun kotimainen "suvaitsevainen" sanoo jotain typerää,
se sataa "rasistien" laariin.

Kotelokeikka (nimimerkki)

Ja pistetilannekin on onnellisesti tasan - yksi kuollut sika molemmilla puolilla.

Jutun pointti on vaan siinä, että kun rasisti tekee jotain, niin korkeintaan sika kuolee. Kun muhajeed pistää ranttaliksi, niin pikkulapsia kannetaan päättöminä ruumisvaunuihin. Kun seuraava onnellinen viinirypäleitten (vai oliko se neitsyeitten) pariin halajava duunaa itsensä paratiisiin, niin toivottavasti hän on yhtä suuri tunari kuin edeltäjänsä.

Ihan vinkkinä vain, että meidän suomalaisten on ihan turha odotella mitään rakkaiden naapuriemme tuuria. Tuo ennenaikainen kliimaksi kuvastaa hyvin rakkaiden läntisten hannu hanhiemme kesto-onnekkuutta. Kun täällä pamahtaa, niin ruumiiden laskenta ei jää yksinumeroiseksi.

turunen (nimimerkki)

Aikooko Virheet - de Röda vaatia pääministeri Kiviniemeltä anteeksipyyntöä sianpää-caustin takia? Onko SPR antanut jo kriisiapua somaliyhteisölle? Olisiko tässä nyt se Rouva Lipposen hieman etuajassa ehdottaman solidaarisuus-marssin paikka? Ja pitäisikö meidän antaa palkankorotus tälle vähemmistövaltuutetun toimistossa mukavalla kuukausipalkalla näitä neronleimauksia naputtelevalle pakolaisjuristille?

Käyttäjän timoelonen kuva
Timo Elonen

Tuo hieman etuajassa on lasitalossa asuvalta Jukka Turuselta vähän harkitsematonta.

Olet useana vuonna, useampia kertoja kirjoittanut eräästä "raiskaustapauksesta" Oulussa. Muutamia vuosia etuajassa, sillä vieläkään ei tapauksesta ole edes epäiltyjä pidätetty. Ei mitään näyttöä syyllisistä.

Paitsi sinä olet syyllisiä osoitellut kymmeniä kertoja jo.

turunen (nimimerkki)

Timo Elonen: "Olet useana vuonna, useampia kertoja kirjoittanut eräästä "raiskaustapauksesta" Oulussa. Muutamia vuosia etuajassa, sillä vieläkään ei tapauksesta ole edes epäiltyjä pidätetty. Ei mitään näyttöä syyllisistä."

Jos noin on päässyt käymään, niin laita ihmeessä suora linkki, niin keskustellaan - vaikka asian vierestähän te trollaajat aina puhutte. Niin nytkin. Tämä on onneksi Husein Muhammedin blogi - ei minun. En pyytele siis puolestasi anteeksi.

Käyttäjän timoelonen kuva
Timo Elonen

Jukka Turunen,

En ala kaivelemaan kaikkia kirjoituksiasi, mutta täsä pieni näyte kirjoituksesta "Joko Oulun joukkoraiskaajat kotoutuivat 13.02.2009:

"Perjantain ja lauantain välisenä yönä 3.3.2007 klo 01.20 - 02.00 raiskattiin 17-vuotias oululaistyttö aivan kaupungin keskustan tuntumassa, Heinätorin puistossa. Puisto sijaitsee noin puoli kilometriä kuuluisalta Oulun kävelykadulta, Rotuaarilta etelän suuntaan.
Neljän miehen seurue pysäytti rannan suunnasta kävelleen teinin ja kävi tähän käsiksi. Yksi miehistä raiskasi tytön ja muut kolme pitivät häntä kiinni.
Itse raiskaajasta on hyvät tuntomerkit

Muut ryhmän jäsenet olivat
-noin 25-30 -vuotiaita
-heillä oli yllään tummat vaatteet
-keskenään raiskaajat puhuivat jotain muuta kieltä kuin suomea
-ulkonäöltään ryhmä oli jotenkin "välimerellinen".

Heinätorin raiskaus oli Oulussa lyhyen ajan sisällä kolmas Oulun keskustan tuntumassa tehty puistoraiskaus. Ensimmäinen raiskaus tapahtui 16. joulukuuta 2006 Otto Karhin puistossa. Kyseessä oli niin ikään neljän tummaihoisen miehen suorittama joukkoraiskaus. Uhri oli ohikulkenut parikymppinen nainen, jolta lyötiin taju kankaalle ennen akteja.
Seuraava raiskaus tehtiin 13. tammikuuta 2007 Ainolan puistossa. Tässä tapauksessa paikallislehti Kaleva uskalsi mainita useiden päivien ajan ainoastaan epäillyn vaatteiden värin, mutta ei ihonväriä. Veitsellä parikymppisen naisen sukupuoliyhteyteen pakottanut nuorimies oli ihonväriltään musta ja puhui huonoa suomea.

Ainakin näistä kolmesta tapauksesta kirjoitat ennenaikaisesti. Jos sanot ettet ole maininnut nimiä, niin eipä ollut Lipponenkaan.

Huomautan vielä, että raiskauksista useampi tapaus on osoittautunut tekaistuksi vaikka tuntomerkkejä onkin annettu. Ja nimenomaan joukkoraiskauksista vain pieni osa on selvinnyt.

On jotenkin selkärangatonta kieltää itsensä. Näitä esimerkkejä on vielä US:ssa, mutta myös muualla.

Hävettää mennä näin kauas blogin aiheesta, mutta sitä sinä saat pyytää anteeksi Huseinilta!

turunen (nimimerkki)

Timo Elonen vihjailee, että jokin - tai mahdollisesti kaikki - mainitsemani Oulun raiskaustapaukset (jotka voi helposti googlettaa sanomalehtien sivuiltakin) olisivat vain "mielikuvituksen tuotosta". Todistustaakka on täysin Elosella. En usko että kukaan muu on niin yksinkertainen, että pitää rikosta keksittynä, mikäli tekijää/tekijöitä ei löydy.
Elonen vastatkoon sanoistaan myös blogin isännälle.

Vieras (nimimerkki)

Onko tämä herra Biaudetin putiikissa töissä,sama Biaudet joka kirjoitti allaolevan koskettavan tarinan rasismista...

"Raivo yllätti Eva Biaudet'n.

Se tuli niin ennalta-arvaamatta, kesken kaiken, tavallisena arkipäivänä.

Hän istui autossaan, ensimmäisenä jonossa, odottamassa valon vaihtumista vihreäksi, kun joukko skinejä astui edessä kulkevalle suojatielle. Ryhmä ei tehnyt mitään erityistä, vain maleksi ja piti kovaa melua, mutta silti heistä - ajelluista päistä, raskaista maihinnousukengistä ja hihamerkkien koristamista pilottitakeista - uhkui vihaa.

Evan mielessä vilahtivat hänen adoptiopoikansa Davidin kasvot. Pojan, jolle hän oli joutunut opettamaan, että skinejä nähdessä kannattaa siirtyä toiselle puolelle katua. Pojan, joka Evan yllätykseksi joutui kuuntelemaan kaduilla peräänsä huudeltuja haukkumasanoja ihonvärinsä vuoksi.

Tunnekuohu sai yleensä rauhallisen naisen toimimaan. Eva siirsi kätensä töötille ja painoi. Pitkään. Uudelleen ja uudelleen, hämmästelevistä katseista piittaamatta."

ei vihreä ei punainen (nimimerkki)

Ymmärrän hyvin että ottaa kovasti aivoon kun joku joka ei ole syntyisin tästä maasta, argumentoi ja kirjoittaa uskottavammin ja taidokkaammin kuin sinä itse. Ei tarvitse olla vihreä, punainen eikä mikään siltä väliltä että tunnistaa ammattitaidon ja ajattelukyvyn Huseinin kirjoituksista.

Kysymykseesi, vastaisin kyllä. Ehdotan palkankorotusta Huseinille. Jos joku yhdistys onnistuu saamaan töihin noin fiksun ihmisen, onnittelen yhdistystä. Hän on tuonut taustajärjestöään esille kirjoitustensa kautta erittäin paljon ja myönteisessä valossa. En olisi koskaan kiinnittänyt huomiota taustaorganisaatioon, jos en olisi kiinnittänyt huomiota Huseinin toistuviin näpsäköihin kirjoituksiin eri yhteyksissä. Palkkaisin heti leipiini tuollaisen osaajan, jos olisi tarjota tarpeeksi haastavaa ja hyvinpalkattua hommaa. Ei ole valitettavasti.

frank (nimimerkki)

Huono käytös on huonoa käytöstä ja murhaaminen murhaamista.
Eiköhän jokainen täysjärkinen osaa erottaa nämä toisistaan, vaikka niitä kuinka suvaitsevaisesti yritettäisiin keskenään verrannollistaa.

Seppo Ilmarinen (nimimerkki)

Kostonkierre poistuu jos muslimit muuttavat omiin maihinsa.
Suomessa on pärjätty aina ilman teikäläisiä.
Pitäkää kultturinne puhtaana siellä mihin se kuuluu.
Maassa maan tavalla.

Vieras (nimimerkki)

olisiko sitten kohtuullista että länsimaalaiset poistuisivat heidän kotimaistaan varastamasta luonnonvaroja ja pitämästä sotilastukikohtia? ihmiset tuomitsevat kovin herkästi unohtaen ettei mekään lumipalloja heitellä heidän perheiden päälle kun puolustetaan usa:n taloudellisia tarpeita muslimimaissa. "me" on tässä tapauksessa länsimaat, ei vain suomi.

Maalaismummo (nimimerkki)

Nimimerkistäsi huolimatta et näköjään taida kalevalaista viisautta.

Vieras (nimimerkki)

Järkevää puhetta. Kyllä valitettavasti on niin, että aina kun eri uskontoja mennään sekoittamaan samalle alueelle, niin seurauksena on kaaos.
Erityisesti, jos toinen niistä on tämä rauhan uskonto.

J. Gagarin

"All terrorists are muslims ... except the 94% that Aren't"

(http://www.loonwatch.com/2010/01/not-all-terrorist...)

Tuon ylläolevan FBI:n tilastojen perusteella tehdyn toteamuksen joku oli eilen täällä blogistossa kommentissaan kääntänyt ylösalaisin kirjoittaen sen muotoon "All muslims are terrorists ... except the 94% that Aren't" yrittäen täten todistaa, että puolestatoista miljardista muslimista noin sata miljoonaa on terroristeja. En tiedä oliko tahallista vääristelyä vai tyhmyyttä, sillä alkuperäinen viesti kertoo, että vaikka koko maailman väestöstä yli 20% on muslimeja vain 6% terroristeista on muslimeja. Tällaisen tilaston valossa he siis näyttäytyisivät pikemminkin olevan sieltä rauhallisimmasta päästä.

siviilitarkkailija (nimimerkki)

Brittien omissa tutkimuksissa terrorille ymmärrystä löytyi n 4% maan pakistanilaisväestössä n miljoona. Näistä terroristiseen tekoon valmiiden määrää voi vain arvailla. Eli veikkaisin että alle promille. Mutta kun alkuperäispopula on miljoonan paikkeilla, niin promille tästä on 1000 ihmistä. Eli väestömäärän kasvaessa nämä marginaali-ilmiöt muuttuvatkin hyvin erilaisiksi.

Mikä tekee tästä promillesta vaarallisen on se että he hakeutuvat toistensa seuraan ja vahvistavat omaa epäsosiaalista ja itsetuhoista käytöstään.

J. Gagarin

"Mikä tekee tästä promillesta vaarallisen on se että he hakeutuvat toistensa seuraan ja vahvistavat omaa epäsosiaalista ja itsetuhoista käytöstään."

Samahan pätee kaikkiin suuntauksiin, joiden piiristä terrorismia on sikiintynyt. Iso-Britanniassa ylivoimaisesti suurin terroristien kasvualusta on ollut katolilaisuus.

Vieras (nimimerkki)

Kyllä nämä rauhaa rakastavatkin ovat ehtineet toimia 10 vuoden aikana.

http://www.thereligionofpeace.com/

Sivustolle laitettu Jihadiin liittyvät sotatoimet 9/11 lähtien. Kauheaa luettavaa.

J. Gagarin

Tässä yksi ote tuosta FBI:n tutkimuksesta:

"According to this data, there were more Jewish acts of terrorism within the United States than Islamic (7% vs 6%). These radical Jews committed acts of terrorism in the name of their religion. These were not terrorists who happened to be Jews; rather, they were extremist Jews who committed acts of terrorism based on their religious passions, just like Al-Qaeda and company"

Tarkoitukseni ei ole väittää, että pitäisin nimenomaan islamilaisia parempina kuin juutalaisia. Tarkoitukseni on vain tuoda totuus esiin sen sijaan, että langettaisiin populistiseen massahysteriaan tutkimatta faktoja. Viattomat ihmiset kuolevat yhtä tehokkaasti ETA:n tai IRA:n pommi-iskuissa, Aom Shinrikon kaasuiskuissa Tokion metrossa, Venäjän FSB:n suorittamissa kerrostaloräjähdyksissä tai missä vastaavassa tahansa. Taistelu terrorismia vastaan ei ole taistelua islamia tai muslimeja vastaan eikä sitä pidä sellaisena ymmärtää. Pakistanin, Saudi Arabian ja Irakin hallitukset taistelevat maailman ykkösrintamassa terrorismia vastaan.

J. Gagarin

"Muslimiterroristitkin ovat osoittautuneet juuri parhaiten sopeutuneiksi maahanmuuttajiksi; koulutetuiksi, työllistyneiksi ja perheellisiksi."

Tohdin epäillä.

Jeejee tilastot (nimimerkki)

Kerros kuinka suuri osa kuolonuhreista on muslimiterroristien uhreja?
Täämä unohdetaan aina mainita noita tilastoja esitettäessä...

J. Gagarin

Ei ole nyt mahdollisuutta alkaa tehdä moista laajaa tutkimustyötä, mutta arvioisin, että Euroopan terroriteoista viimeisten 50 vuoden aikana muslimien aikaan saamia kuolonuhreja lienee muutama prosentti.

Suurimmat prosentit ovt ETA:la ja IRA:lla, katolilaisia kumpikin, sitten seurannee Saksan Bader-Meinhof ja niihin rinnastettavat kommunistiset ateistit, kolmantena lienevät yksittäiset kahjot à la Auvinen ja tulevathan ne muslimitkin jossain vaiheessa toki listalla.

Mikko Mäkinen

Mutta jos katsotaan viimeisen 10 vuoden aikaiset iskut Euroopassa, on islamistisen terrorin osuus yli 90% uhrien lukumäärissä mitattuna. Sama koskee terrori-iskujen yrityksiä. Ja osuus näyttäisi olevan kasvussa.

J. Gagarin

"Mutta jos katsotaan viimeisen 10 vuoden aikaiset iskut Euroopassa, on islamistisen terrorin osuus yli 90% uhrien lukumäärissä mitattuna."

Euroopassa ei ole tapahtunut kovin montaa varsinaista terrori-iskua tuona ajanjaksona. Madridin junaturma vuonna 2004 jäi motiiveiltaan pitkälti arvoitukseksi ja ainoa toinen suuri attentaatti olikin Lontoon pommi vuonna 2005, joka selkeästi johdettiin Al Qaedaan. Tilastoilla voidaan todellakin kikkailla jos halutaan, ja harvinaisten tapausten kohdalla stokastiikka vaikuttaa olennaisesti. Toisaalta valittaessa sopiva rajaus, saadaan myös esitettyä asioita halutussa valossa, tyyliin: kuinka monta prosenttia Tukholmassa joulukuussa 2010 tapahtuneista terrori-iskuista on tähän mennessä ollut muslimien tekemiä?

Sivumennen totean, että Venäjällä tshetshenien iskuja en miellä uskontosidonnaisiksi lainkaan. Ne ovat osa katkeraa sorretun kansan vapaustaistelua. Samoin on Kiinan uigurien kohdalla.

Tilastot (nimimerkki)

"Suurimmat prosentit ovt ETA:la ja IRA:lla, katolilaisia kumpikin, sitten seurannee Saksan Bader-Meinhof ja niihin rinnastettavat kommunistiset ateistit"
Nopeasti ihan wikipediaa tutkimalla nähdään että 1960- luvun jälkeen IRA on tappanut 75 ihmistä briteissä, mikä kyllä voittaa 56 ihmistä tappaneen lontoon 2004 metro iskun,mutta se tapahtui kertarysäyksellä ja IRA:n uhrilukuun meni 30-vuotta ja luonnollisesti on yli kaksi kertaa vähemmän kuin marokkolaisen ääri-islamilaisen GICM-ryhmittymän tekemän vuoden 2004 Madridin junaiskun kuolinuhrit(191 uhria). ETA kyllä komeilee tilastojen kärjessä 800 uhrilla, mutta senkin aktiivisuus on hiljentynyt etenkin 2000-luvulla. Punainen-armeija kunta tappoi 34 ihmistä ja sekin järjestö on kuollut ja kuopattu aikoja sitten. IRA on lopettanut toimintansa. Joten ääri-islamilaiset terroristit ovat tilastojen kakkosena ihan vaan parilla iskulla 2000-luvulla ja tänäänkin ovat uhanneet Eurooppaa terrorilla. Islamilainen terrorismi on kyllä ihan se ykkös terroriuhka nyky-ajan Euroopassa.

Maalaismummo (nimimerkki)

Onko Italian ja Venäjän mafian tekoja muuten tilastoitu?

Voisiko todella olla niin, että EU:n yhdentymisen alkuperäinen tarkoitus on toteutunut niin hyvin, että EU:n alueella ei enää ole eurooppalaisten heimojen keskisiä terrori-iskuja eikä kansanmurhaiskuja?

Vieras (nimimerkki)

tuossa on tilastoja. En osaa sanoa kuinka paikkansa pitää:
http://www.loonwatch.com/2010/01/terrorism-in-europe/

Vieras (nimimerkki)

Tosiasiassa muslimit ovat tehneet yli­voimaisen enemmistön terrori-iskuista ympäri maa­ilmaa, mu­kaan lukien tie­tenkin näyttävät hyökkäykset 9.11.2001 Yhdysvalloissa, 3.11.2004 Espan­jassa ja 7.7.2005 Iso-Britanniassa. (Seikkaperäinen luettelo muslimien hyök­käyk­sistä löytyy osoit­teesta http://www.thereligionofpeace.com/).

Onneksi on vaalit (nimimerkki)

Tehokkain tapa vastustaa terrorismia Suomessa on olla äänestämättä vihreitä.

Heikki Knookala

lisäisin tuohon vielä rkp:n

Maalaismummo (nimimerkki)

Ihan sama, ketä äänestät, tahtosi ei tule toteutumaan.

siviilitarkkailija (nimimerkki)

Kirjoittaja asettautuu surutta ja täysin tolkuttomasti ihmisten vapaan valinnan yläpuolelle ja yhdistelee pommeilla tehdyn murhaiskun ja sianpään postittamisen toisiinsa verrannollisiksi teoiksi. Tulihan selväksi että kirjoittaja on vihervasemmiston kanaeustajaehdokas ja demlajuristi.

Länsimaiseen yhteiskuntaan kuuluu ihmisen oikeus olla vaikka äärimuslimi jos hän itse näin haluaa edellyttäen että tämä äärimmäinen islamin tunnustaminen tai palvonta ei rajoita toisten oikeutta omiin vapaisiin valintoihinsa.

Länsimaiseen yhteiskuntaan, jollaiseksi Suomea ei voi laskea, äärioikeistolaisuus ei myöskään ole rikollista, tuomittavaa vaan yksilön valinnan vapautta. Kirjoittaja, opiskeltuaan häpeäyliopistossa vasemmistolaista laintulkintaa kuvittelee että äärioikeistolaisuus olisi kriminalisoitua mitä se ei ole eikä tule olemaan. Edelleen kyse on yksilön valinnasta jota on kunnoitettava sikäli kun tämä valinta ei rajoita toisten ihmisten yksilöllistä valinnanvapautta. Suomalaisen vasemmistolaisen laintulkinnan johdosta äärioikeistolaisuuteen liitetään asioita jotka ovat yksiselitteisesti äärivasemmistolaisuuden piirteitä oikeistolaisuuden tuomittavuuden lisäämiseksi. Tämä on seurausta vasemmistolaisesta lain- ja sanantulkinnasta. Ei äärioikeistolaisuudesta itsestään.

Politiikassa ihmisillä on oikeus äänestää, ainakin toistaiseksi, väärin.

Demokraattisen yhteiskunnan suurin uhka ei ole islamilistiset väkivaltaliikkeet tai oikeistolaisuus vaan öljy. Yhteiskunnat tekevät mitä tahansa ja käyvät millaisia hirveyksiä tahansa päästäkseen käsiksi öljyyn. Ja öljyä hallitsevat tahot ovat loputtoman ahneita ja piittaamattomia tuhotessaan kansalaisiaan taistelussa öljyn hallinnasta.

Jos vapaa länsimainen yhteiskunta haluaa turvata itsensä, se rakentaa vaihtoehtoisen ydinenergiaohjelman jolla se estää öljyriippuvuuden aiheuttamia sotia sekä terroria. Valitettavasti tämän rauhantahtoisen ja yleistä hyvää edistävän ydinrakentamisohjelman tiellä ovat vihervasemmistolaiset öljyteollisuuden asianajajat jotka ovat tuhoamassa pitkäjänteisen energiapolitiikan ja ajamassa maailmaa lähemmäs ja lähemmäs öljysotia ja öljyriippuvuutta heidän energiaratkaisuidensa osoittautuessa toimimattomiksi.

Vieras (nimimerkki)

Älä huoli, aika korjaa tuonkin asian. Öljy loppuu aikanaan ja samalla kyseisten valtioiden epäterve valta-asema.

Maalaismummo (nimimerkki)

Katsoitko maanantai-illan MOT:n?

Vieras (nimimerkki)

"Euroopan turvallisuuden kannalta on elintärkeää, että välit läheisiin muslimimaihin ja Euroopassa jo asuviin kymmeniin miljooniin muslimeihin pysyvät hyvinä".

Tukehduhan jo paskaas ukkeli.

J. Gagarin

Tarkoitatko, että Euroopan turvallisuuden kannalta ei ole kovinkaan tärkeää, että välit muslimeihin pysyvät hyvinä? Jos näin tarkoitat, niin viestität samalla sitä, että käsityksesi mukaan muslimit eivät muodosta mitään riskiä vaikka heitä suorastaan yrmittäisiin.

Maalaismummo (nimimerkki)

Ei hän ymmärrä, hän vain vihaa.

Dari-anne Suomalainen

Uskonnot pitäisi lopettaa, muuta pelastusta ei ole.

Jumalaan voi uskoa ilman uskontoakin.

Parabellum (nimimerkki)

"Uskonnot pitäisi lopettaa, muuta pelastusta ei ole.

Jumalaan voi uskoa ilman uskontoakin."

Juuri näin. Nykyiset "uskonnot" hierarkisine valtarakenteineen ovat vain yksi tapa hallita suuria väkijoukkoja.

Vieras (nimimerkki)

Oletko alkanut kommunistiksi? Vai mistä olet noin omaperäisen idean saanut?

Ei sellainen usko ole mistään kotoisin, joka ei levitä hyvää sanomaa ympäristöönsä myös tekojen, seurakunnan, politiikan jne. kautta. Muuten usko on pelkkää filosofiaa. Sellaisia kuin nuo kauko-idän uskonnot tuppaavat olemaan, joissa mystiikasta ja mietiskely-menetelmistä on tehty itsetarkoitus.

Pitäisi ennemmin olla niin että hyviä, rakkauden tekojen uskontoja pitää suosia ja pahoja, rakkaudettomia ohjata hyvään. Monet ateistitkin ovat selvästi pikkuhiljaa löytämässä hyvän sanoman, mikseivät sitten muslimit.

Johannes X (nimimerkki)

Ensimmäistä kertaa olen täysin samaa mieltä Dari-Annen kanssa. Ihmeellistä! :D

Marko Kervinen (nimimerkki)

Annappa muhametti valtion palkkiot ja avustukset pois ja palaa mistä lähdit vuonna 1994. Et selvästikkään kunnioita Suomea ja sen oikeita kansalaisia.

Saamalla rahaa oikeusavusta pakolaisille jota ajattelevat sisimmässään tuhoa Suomelle, on pahinta terrorismia.

Vieras (nimimerkki)

Miksi et kuulu lakimiesliittoon? Siksikö että et ole valmistunut ja oikea lakimies vaikka annat niin ymmärtää?

Tiesitkö että meillä suomessa tuollaista kutsutaan epärehellisyydeksi.

Husein Muhammed

Mistä tiedät, etten kuulu lakimiesliittoon? Ja lisäksi: kenenkään ei ole pakko liittyä yhteenkään ammattiliittoon. Voit tarkistaa koulutukseni Turun yliopistosta ja vaikkapa lakimiesmatrikkelista.

PeteQ (nimimerkki)

Eihän teidän imaaminnekaan ole lääkäri vaikka on ehtinyt jo vuosikausia ehtinyt sellaisena esiintyä.

Ai niin - vääräuskoisillehan saa valehdella.

J. Gagarin

"Eihän teidän imaaminnekaan ole lääkäri vaikka on ehtinyt jo vuosikausia ehtinyt sellaisena esiintyä.

Ai niin - vääräuskoisillehan saa valehdella."

Älä pane ulkopuolista vastaamaan toisen sanoista tai edesottamuksista. Jos olet itse kirkkoon kuuluva kristitty, niin kirkosta eronnut ateisti voisi sinulle todeta, että se "teidän Molarinne" on vaatinut antisafkalaisia tapettavaksi.

vieras (nimimerkki)

Koeta kestää Husein. Ottaa katsos koville, kun maahanmuuttaja pesee koulutuksessa ja kirjoitustaidossa valtakulttuurin edustajia. Ai ai. Minua hymyilyttää kun katson kontrastia näissä kirjoituksissa. En tunne sinua, mutta tsemppaan iloisesti.;)

Vieras (nimimerkki)

"Niin kantaväestöltä kuin muslimeiltakin vaaditaan rohkeutta asettua yhdessä vastustamaan molempia ääriliikkeitä yhtä aikaa. Tämä onnistuu parhaiten, jos eurooppalainen muslimivähemmistö otetaan mukaan yhteiskunnalliseen toimintaan ja päätöksentekoon."

Näinhän länsimaisessa demokratiassa toimitaankin.

Siili (nimimerkki)

Mistäköhän johtuu, että muut vähemmistöt hakeutuvat itse yhteiskunnalliseen toimintaan ja päätöksentekoon (väestöosuutensa puitteissa), mutta muslimivähemmistö pitää "ottaa mukaan" siihen, ilmeisesti "positiivisten" syrjintämekanismien kautta?

Voisiko se johtua siitä, että Muhammedinkin mielestä muslimit ovat jollain tavoin erityisen vaarallinen vähemmistö ja sen vuoksi ansaitsevat erityishuomion uskonnollisena ryhmänä?

Miten ihmeessä tataarit ikinä sopeutuivat Suomeen aikana, jolloin ei ollut vähemmistövaltuutettua ja hänen toimistoaan?

Maalaismummo (nimimerkki)

Silloin, kun tataarit tulivat Suomeen, täällä ei ollut suomalaisillekaan Kelaa.

Vieras (nimimerkki)

Siksi tataarit sopeutuivatkin. Samoin kuin sen aikaiset venäläiset, joiden en ole huomannut riehuvan Viroa ja Georgiaa vastaan.

Seppo Ilmarinen (nimimerkki)

Selitä meille suomalaisille miksi tulit pakolaiseksi vääräuskoisten maahan
etkä paennut esim. Saudi Arabiaan, jossa teitä ei sorreta ja pyhät paikat kätevästi kotiovella.

J. Gagarin

Saapahan hänkin itse vastata, vaan järjellä ajatellen uskoisin, että pikkupoika seuraa vanhempiaan.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Jotain tolkkua "rasisti" termin käyttöön!!

Oliko somalimiehet mielestäsi (n.20-25vv) rasisteja, kivittäessään venäläis-ukrainalaisen äitini (82v) auton tuulilasin täyteen raakoja kananmunia?

Parabellum (nimimerkki)

"Jotain tolkkua "rasisti" termin käyttöön!!

Oliko somalimiehet mielestäsi (n.20-25vv) rasisteja, kivittäessään venäläis-ukrainalaisen äitini (82v) auton tuulilasin täyteen raakoja kananmunia?"

Jos teon motiivina oli äitisi syntyperä; kyllä.

Rasisti/rasismi on vaan nykyään niin muodikas sana, että sitä oikein pitää viljellä tällaisissa poliittisissa tekeleissä. Väliäkö sillä, käytetäänkö sanaa oikein ja ymmärretäänkö sen todellinen merkitys.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Tuskin tietävät äitini ryssäksi, on valkoinen ihonväriltään. Onko siis ruskeaihoinen somali rasisti jos kiusaa valkoihoista ryssää tai suomalaista, kuten käänteisessä tapauksessa kyse olisi ollut automaattisesti rasismista.

Miten voi olettaa sianpään lähettäjän olevan rasisteja, jospa olivat islamia inhoavia ateisteja, kristittyjä tai juutalaisia?

P.S. Hollannissa valtiovallan edustaja on kehottanut juutalaisia muuttamaan Israeliin tai USA:aan muslimien väkivaltaisen vainon takia. Ei oteta enempää muslimeja vanhoillisista muslimimaista, ettei täällä käy samoin. Homoseksuaalitkin joutuvat tulilinjalle.

Maalaismummo (nimimerkki)

"Miten voi olettaa sianpään lähettäjän olevan rasisteja, jospa olivat islamia inhoavia ateisteja, kristittyjä tai juutalaisia?"

Rasismin muotoja ovat myös rasistinen ajattelu ja rasistinen kiusaaminen.

Ei-rasisti ei tunne inhon tunteita muuta kuin vääryyksiä kohtaan, koska hän elää tasapainossa itsensä kanssa.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard
siviilitarkkailija (nimimerkki)

Kai sinä teit tapauksesta rikosilmoituksen viharikoksena.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Äitini ei halunnut, kävi itse uhoomassa poikien vanhemmille. Naapurin intialaismiehestä en tiedä tekikö ilmoituksen, hänen autonsa kivitettiin myöhemmin, mutta hän ei nähnyt tapausta, toisin kun äitini.

Käyttäjän timoelonen kuva
Timo Elonen

Elina Moustgaard,

Käykö äitisi useinkin uhoamassa naapureilleen. Kyllä jokainen suomalainen olisi tehnyt poliisille ilmoituksen.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Timo Eloselle: Ei käy, äitini ei ole tosikko, mutta munien putsaaminen on kovaa hommaa. Lähinnä hän kävi riehumassa näiden kakaroiden mutseille, ettei ruokaa heitellä ympäriinsä ja vaati poikia putsaamaan jälkensä.

No, olemme nähneet näiden kakaroiden varttumisen parinkymmenen vuoden aikana ja heidän mutsinsa hyvänpäivän tuttuja. Mitä nyt sotkea poliisia, jos kerta voi hoitaa asiat kasvotusten.

Maalaismummo (nimimerkki)

Kananmunilla ei voi kivittää. Äidinkieli, hoi!

Käyttäjän ElSonico kuva
Sonico Elephas

Miksei voisi? "Kananmunilla kivittäminenhän" kuulostaa rikkkaalta kielenkäytöltä. Kirjoittajan äidinkieli taisi sitäpaitsi olla venäjä?

Jouni Suonsivu (nimimerkki)

Husein Muhammed: "...Myös Eurooppa tarvitsee sekä länsimaihin asettuvia muslimeja..."

Kerro, mihin Eurooppa tarvitsisi muslimeja.

Saman ajatuksen kuin sinä esitti Tariq Ramadan, Cambridgen yliopiston professori. Ramadan esitti ajatuksensa muutama vuosi sitten Kotimaa-lehdessä. Kotimaa antoi runsaasti tilaa Ramadanille kertoa missiostaan ja miehen mielestä Eurooppa tarvitsee muslimeja, hänen mukaansa islamilla on paljon annettavaa Euroopalle ja hänestä islam sekä kykenee että sen on kyettävä muuttumaan tähän aikaan sopivaksi.

Sinä olet kertonut olevasi uskonnoltasi muslimi mutta poliittisesti sekulaari. Ramadan puolestaan on Muslimiveljestön perustaneen Hassan al-Bannan tyttärenpoika. Hamas taas tunnetaan Muslimiveljestöön ideologisesti suoraan linkittyvänä itsenäisenä toimijana, jolla on merkitystä Israelin kiistanalaisilla alueilla.

Kotimaassa ilmestynyt artikkeli oli mielestäni selkeää islamin mainontaa ja tyystin väärällä foorumilla ilmestynyt. Kotimaassa oli selvästi nukahdettu: miksi pitää mainostaa dar al-islamiin dar al-harbin vallasta vaativaa oppirakennelmaa, joka lisäksi on sukupuolten keskinäisen tasa-arvon ja sikäli elämänvastainen. Vaikka vastineeni tuolloin julkaistiinkin ja eräs ystäväni kirjoitti toisen, niinikään julkaistun vastineen, oli vahinko jo tapahtunut: onnistunut mainos vie aina mukanaan hyväuskoisia hölmöjä.

Britanniassa gallupit kertovat, että toisen ja kolmannen polven muslimeista jopa 40 prosenttia haluaa shariaa sovellettavaksi Britanniassa. Saman suuntaista kertovat gallupit muslimien asenteista Saksassa ja Ranskassa. Integraatio on siis kaikkea muuta kuin onnistunut. Näiden haastateltujen (iso)vanhemmat lähtivät kotimaistaan kuka mistäkin syystä: pakoon, demokraattisempiin oloihin, helpomman elämän vuoksi. On ironista, että jälkeläiset haluavat vanhempiensa kokeman uskonnollisen pakkovallan tännekin.

Suomessa voidaan vielä (ehkä) välttää muslimivetoinen kurimus, joka on tosiasia jo Malmössa, puhumattakaankaan Keski-Euroopan maista vaikkapa Saksassa ja Hollannissa sekä tietysti Ranskassa ja Britanniassa. Minusta maahanmuutossa Suomen on kyettävä toimimaan itsekkäästi enkä näe ongelmana, jos maassa asuisi, opiskelisi, työskentelisi ja perustaisi perheitä paljon nykyistä enemmän etelä-amerikkalaisia, mustan Afrikan ei-muslimeja, hinduja Intiasta, buddhalaistaustaisia Kaakkois-Aasiasta. Vaan muslimien maahanmuuttoa rajoittaisin tiukasti: maahan vain painavin perustein.

Hyvistä suhteista Euroopan ja muslimimaiden kanssa olen luonnollisesti samaa mieltä, niin varmasti jokainen tervehenkinen ajattelee.

Maassa maan tavalla tai maasta pois, on sopiva maksiimi.

Maalaismummo (nimimerkki)

Saksan, Ruotsin ja Espanjan (muiden muassa) kansantalouksien ja hyvinvoinnin nousussa gastarbeiter-virastyöläis-muslimit ovat olleet olennainen tekijä.
Tosin halpatyöläisten oletettiin tyytyvän pikku nöyrävierailun jälkeen halpaosaansa ja palaavan takaisin...

AsemakaavaArkkitehti (nimimerkki)

Voi hyvä luoja näiden epämääräisten mahdottomasti todennettavissa olevien väitteiden kanssa, joita myös argumentteina toistuvasti tarjoillaan.

Maalailet näistä gastarbeittereistä kuvaa ahkerina hyvinvoinnin rakentajina, jotka töiden loputtua yritettiin lakaista pois maasta sen jälkeen kun he olivat antaneet "korvaamattoman" panoksensa joillekin Euroopan maille.

Käytännössä nämä kyseiset muslimit olivat tavallisia työntekijöitä muiden joukossa, joille maksettiin varsinkin heidän aikaisempaan elintasoon nähden hyvää palkkaa tavallisesta työntekemisestä. Jos heitä ei olisi ollut niin työvoimaa olisi voitu haalia lukuisista muista paikoista kuten Aasiasta, Intiasta, Afrikasta jne.

Mistään valehtelemastasi "halpaosasta" ei ollut tietoakaan. Tottakai kenen tahansa maahan saapuneen ulkomaalaisen oletetaan lähtökohtaisesti elättävän itsensä maassa kuin maassa. Kun työt alkoivat ajan saatossa vähenemään, niin siitä seurasi täysin luonnollinen oletus siitä, että ne vierastyöläisinä toimineet gastarbeiterit palaisivat kotimaihinsa, joilla ei enää ollut töitä, eli keinoa elättää itseään.

Maalaismummo (nimimerkki)

Et liene kuunnellut/lukenut Merkelin puheita etkä katsonut YLE:n dokumenttia Saksan vierastyöläisongelmasta.

Espanjan kansantuotteesta laskettiin muutama vuosi sitten 17 prosenttia syntyneen laittomien maahanmuuttajien työllä.

1960-1990 -lukujen maahanmuuttajat ovat valtaosin olleet Euroopassa (aivan Väliren rantoja lukuun ottamatta) juuri niitä toivottuja työtä tekeviä ja verot maksavia mamuja, joita Suomeenkin edelleen "hyväksytään".
Heidän ei koskaan ajateltu jäävän maahan pysyvästi, eikä tajuttu, mitä Itä-Saksan yhdistäminen Saksaan tuli merkitsemään Saksan omien nuorukaisten palkkatasoon ja työllisyyteen - eihän siihen edes uskottu...
Lisäksi ei ymmärretty, että muslimit toisessa ja kolmannessa polvessakin hakevat vaimon kotimaasta, eikä perheen kielitaito parane mihinkään. JNE.

Näistä syistä olenkin sitä mieltä, että Suomeen on luotava laki, joka määrää myös 16 vuotta täyttäneen suorittamaan peruskoulun, jos on maahanmuuttaja, joka ei ole voinut täällä käydä koulua aikaisemmin.

Akateeminen pätkätyöläinen (nimimerkki)

"Myös Eurooppa tarvitsee sekä länsimaihin asettuvia muslimeja että muslimimaita."

Ei todellakaan tarvitse.

Kaikki se, mitä muslimeilla ja muslimimailla on annettavaa Euroopalle, saatiin jo keskiajalla. Sen jälkeen muslimimaat ovat taantuneet takapajuloiksi, jotka eivät ole edistäneet millään tavalla ihmiskunnan tiedettä, taidetta tai teknologiaa. Eikä tulevaisuus näytä sen paremmalta, elleivät muslimit heitä roskiin kirjaimellista Koraanin tulkintaa ja aloita omaa valistuksen ja maallistumisen projektiaan.

Maalaismummo (nimimerkki)

Voiko Suomessa "akateeminen" olla noin huonosti perillä käsitteistä?

Akateeminen pätkätyöläinen (nimimerkki)

Mistä kumman 'käsitteistä' tässä on kyse? Puhe oli muslimimaiden tieteellisistä, taiteellisista ja teknologisista saavutuksista, tai tarkemmin sanottuna niiden lähes täydellisestä puuttumisesta. Muslimimaailman älyllinen ja henkinen halvaustila on kiistämätön tosiasia, ja sen on tunnustanut islamilainenkin tiedemies. Lue vaikka YK:n julkaisemat arabimaiden inhimillisen kehityksen raportit vuosilta 2002 ja 2003.

Mikäli Maalaismummo olet eri mieltä, niin sen kun luettelet mielestäsi tärkeimmät muslimikulttuurien saavutukset 1400-luvun ja nykyajan välillä.

Maalaismummo (nimimerkki)

Akateemiselle:

Raportit ovat myös suomeksi, helpompia lukea ja ymmärtää oikein:
http://hdr.undp.org/en/reports/global/hdr2010/chap...

Näiden maiden kanssako meillä eurooppalaisilla ei ole mitään tekemistä?
http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_muslimienemm...

Parabellum (nimimerkki)

Onneksi meillä on vielä muutama turvasatama maailmassa senkin jälkeen kun Eurooppa on menetetty. Kiina, Etelä-Korea ja Japani eivät kuvia kumartele.

Pekka Manner

Niinpä noissa maihin ei mamut edes pyri, koska tietävät että siellä ei ole sosiaaliturvaa tai muutakaaan "kivaa". Ja kuri on kova noissa maissa.

Tulevaisuus on Aasiassa! Siellä ei kiihkouskovaiset, ei edes kristyt sellaiset, saa tilaa.

Parabellum (nimimerkki)

Japani myöskin toteuttaa politiikkaa "Yksi maa, yksi kansa". Siellä on tajuttu, että kulttuuriltaan mahdollisimman yhtenäinen kansa on huomattavasti rauhallisempi kuin kymmenien kulttuurien sillisalaatti.

Maalaismummo (nimimerkki)

Japanissa ei ole tilaa. Se on se ykkössyy.

Vieras (nimimerkki)

Heh, muutatko kenties Japaniin asumaan? Entäs kun eivät huoli?:)

Vieras (nimimerkki)

Japanissa ja Etelä-Koreassa on useita moskeijoita, ja niiden johto on rähmällään islamin edessä. Kiina on noista ainoa, joka ei islamia kumartele.

Maalaismummo (nimimerkki)

"Me" emme silloin enää elä. Turha huolehtia.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Tietenkin muslimeilla ja muilla vähemmistöillä tulee olla oikeus osallistua yhteiskunnalliseen toimintaan ja päätöksentekoon. Kaikilla on myös oikeus olla osallistumatta siihen.

Janne 70 (nimimerkki)

Ihanko tosissasi Husein väität, että rasismia esiintyy vain valkoisen äärioikeiston keskuudessa? Nyt on pakko nauraa. Arabit ovat kautta historian olleet mitä pahimpia rasisteja, Afrikan sarvesta on orjia saatu aina tarpeen vaatiessa lisää.

Meininki ei ole muuttunut vuosisatojen myötä: nyt orjat haetaan Kauko-Idästä, Pakistanista ja ympäristöstä.

Henri (nimimerkki)

Husein: "Äärioikeiston muslimivastaisuudessa on kyse samasta asiasta kuin laajemmalle yleisölle myyvään muotoon puetussa muukalaisvihamielisyydessä ja rasismissa. Muslimivastaisuudessa on samoja piirteitä kuin juutalaisvastaisuudessa ennen toista maailmansotaa."

Kiva olisi myös kuulla, mikä on esim. ruotsalaisten muslimiterroristien motiivien taustalla. Löytyisikö niistä joitain yhtymäkohtia vaikkapa muukalaisvihamielisyyteen tai juutalaisvastaisuuteen?

Vieras (nimimerkki)

Lainaus:

"Yksi kassakaappidiili on ainakin silloisen EEC:n sopimus arabimaiden kanssa vuodelta 1978, eli niin sanottu Damaskoksen sopimus. Siinähän sovittiin, että Eurooppa edistää ja suosii arabien ja muslimien muuttoa Eurooppaan ja että muuttajat saavat tuoda tänne kulttuuriinsa kuuluvat tavat ja lait!"

Eli sallitaan lähes rajoittamaton muutto, niin saadaan kohtuuhintaista öljyä. Rajat kiinni ei öljyä -> lama ja elintason lasku. Nämä pienet ongelmat Islamin kanssa vielä hyväksytään.

Vieras (nimimerkki)

"Pohjoismaisten muslimiyhteisöjen edustajat ovat tuominneet julkisesti terrori-iskun ja islamin käyttämisen sen verukkeena" sanoo aamun hesari pääkirjoituksessa.

Onko islam tosiaan vain terrorin veruke? Eikö se nimenomaan ole aidosti sytyke sille häviävän pienelle fundamentalistien vähemmistölle, joka iskuja tekee? Eli jos uskonto eli islam on veruke, mikä on todellinen syy? Viha länsimaita ja niiden elämänmuotoa kohtaan - siis rasismi ja ksenofobia?

Samalla logiikalla voisi sanoa, että kristinusko on veruke Päivi Räsäsen homokommenteille.

Maalaismummo (nimimerkki)

Taidat olla oikeilla jäljillä.

Mistä syntyy viha? Mistä syntyy opettajien ja johtajien viha?

vieras (nimimerkki)

"Nämä liikkeet lietsovat vihaa kaikkia muslimeja kohtaan, mikä voi johtaa myös maltillisten, aiemmin jopa hyvinkin länsimielisten muslimien radikalisoitumiseen."

Ei terroristiksi ryhtymistä voi perustella sillä, että joku inhoaa toisen uskontoa. Jos moinen toimii laukaisevana tekijä, ihan mikä tahansa muukin siihen kelpaa. Kuulostaa kovasti vastuun vierittämiseltä.

"Myös Eurooppa tarvitsee sekä länsimaihin asettuvia muslimeja että muslimimaita. Lähi-idän ja Afrikan maista saadaan helpotusta lähivuosikymmenten työvoimapulaan."

Missä se työvoimapula on? Työttömyys on huipussaan myös akateemisissa ammateissa ympäri Eurooppaa. Suuri sotien jälkeinen ikäluokka on jo eläkkeellä. Työvoimapula on pelkkä klisee, jota onneksi kuulee yhä harvemmin. Demografian tarkastelu ei tue sitä. Esim. Suomessa suuret ikäluokat ovat syntyneet 1945-1950. Keskimääräinen eläkeikä on alle 60 vuotta. Enää harva näistä on työelämässä ja maassa on yli 300 000 työtöntä reservissä. Globalisaatio takaa sen, että merkittävä osa matalan teknologian suorittavasta työstä ei enää koskaan palaa Suomeen, jos joku eläkkeelle jäävä vielä ei ole ripustanut rukkasiaan naulaan.

Olen hyvin islamvastainen ihminen, mutta olen yleensäkin hyvin uskontovastainen ihminen. Jostain syystä muslimit haluavat tässäkin asiassa erityisvapauksia: heidän uskonsa arvostelu on kuulemma vihaa ja islamofobiaa. Se on aivan höpöpuhetta.

"Tämä onnistuu parhaiten, jos eurooppalainen muslimivähemmistö otetaan mukaan yhteiskunnalliseen toimintaan ja päätöksentekoon."

Tässä esimerkki erityisoikeuksien vaatimisesta. Miksi heitä pitäisi ottaa, siis jotenkin aktiivisesti edistää, mukaan yhtään mihinkään? Kukaan ei estä ihan normaalisti heitä osallistumasta, siis mitenkään erityisesti ottamatta mukaan, kuten normaaleja yksilöitä. Minä en halua ottaa yhtään ketään erityishuomioon sen takia, että tämä uskoo sitten vaikka joulupukkiin.

Kaipa se erityishuomion antamattomuus on sitten jokin riski, vai mistä on kyse?

Maalaismummo (nimimerkki)

Taidat unohtaa historian - tai et tunne sitä. Euroopassa asuu siis jo kymmeniä miljoonia muslimeja. Totta se on, vaikka sen muslimi kirjoittikin.

Oletko TODELLA sitä mieltä, että heidän kanssaan EI pidä edistää rauhaan Euroopassa, mielellään koko maapallolla?

Suurista ikäluokista:
Olen syntynyt sinä päivänä 24.8.1945, jolloin Suomessa on syntynyt eniten koskaan yhtenä päivänä vauvoja.
Teen edelleen töitä, ainakin reilun kaksi vuotta eteenpäin, ellen sitten jostakin syystä kupsahda kuolemaan sitä ennen.

Kotelokeikka (nimimerkki)

"Taidat unohtaa historian - tai et tunne sitä. Euroopassa asuu siis jo kymmeniä miljoonia muslimeja. Totta se on, vaikka sen muslimi kirjoittikin."

Valitettavasti tuo on totta. Jokainen uutisia ja rikostilastoja seurannut voi vetää johtopäätöksensä siitä, miten tuo auvoinen yhteiselo on sujunut.

Vielä valitettavammin kyse rauhasta ei ole meidän käsissämme. Tilanne on kuin Talvisodassa - vastassa on peräänantamaton ja ylivoimainen vihollinen. Meiltä ei kysytä, haluammeko rauhaa. Jutun juju on se, että koko Eurooppa on sodan aluetta - jos ei kaikkien - niin ainakin aktiivisten muslimien mielestä.

Rauha tulee sitten, kun me kaikki eurooppalaiset olemme palanneet takaisin islamiin. Kovin auvoista elämää tuo kuuluisa Ummakaan ei tosin lupaile - ei ainakaan kun katsoo Irania ja Irakia.

siviilitarkkailija (nimimerkki)

Ihan kiva että tällaiset foliohattu-salaliittoteoriakirjoitukset menevät usarin toimituksessa heti poimintojen kärkeen. Mikähän mahtaisi olla usarin toimituksen puoluekanta...

Toisaalta Husseinin päähän on tuollaisen salaliittohöpinän jälkeen turha laittaa foliohattua. Se kuuluu rohkeasti ja ansiosta hänen äänestäjilleen. Uskokoon kuka mitä salaliittoteoriaa hyvänsä.

Tuttu (nimimerkki)

Tuli jostain syystä tämä ensimmäisenä mieleeen kun tuon luki;

http://en.wikipedia.org/wiki/Taqiyya

vieras (nimimerkki)

Islamilaiset julkisesti Tukholman iskun tuominneet yhteisöt eivät esittäneet huoltaan terrorismin kasvusta, että tulee lisää islamistien iskuja ja viattomia uhreja, vaan he esittivät huolensa siitä, että miten isku vaikuttaa ihmisten mielipiteisiin islamista ja muslimeista. Minusta tällainen suhtautuminen on äärimmäisen mielenkiintoista.

siviilitarkkailija (nimimerkki)

Käsitykseni mukaan yleinen tuomitseminen on esitetty eikä teko nauti laajojen piirien suosiota. Se että ihmiset ovat kiinnostuneempia siitä miten teko vaikuttaa heihin ja heidän olemiseensa lienee ymmärrettävää inhimillistä huolestumista.

Maalaismummo (nimimerkki)

Kyse on juuri samasta, mistä Husein kirjoittaa: viha synnyttää lisää vihaa, ja vihan kierre päättyy tuhoon.

Vieras (nimimerkki)

Tällä hetkellä koen pelkoa, ahdistusta ja arkuutta toiseutta kohtaan, mutta en löydä itseäni tekstistä. Kirjoittaisitko seuraavaksi muslimeista ja ei-äärioikeistolaisista.

Anssi_T (nimimerkki)

Jotenkin vaan taas joutuu toteamaan tämän kirjoituksen pohjalta, että fiksukin ihminen voi mennä sopivissa olosuhteissa näköjään harhaan.

On yksinomaan vastenmielistä, että maltilliset muslimit rinnastavat omat pommimiehensä sianpään lähettäjiin.

Husein Muhammed: minulle ei ole mitään yhteistä rintamaa kaikkia suvaitsemattomia vastaan niin kauan kun näiden eri äärisuuntausten teot ovat jyrkässä epäsuhdassa.

Niin kauan kun muslimit ovat ainoita pommiräjäyttäjiä, kiinnostukseni kohdistuu heidän tekojensa minimointiin.

En ole vielä koskaan lukenut sellaista muslimin kirjoittamaa tekstiä, jossa myönnettäisiin, että:
- Islam ei ole rauhan uskonto. Se ei aja mitään tasa-arvoa, eikä ymmärrystä eri katsomusten välille. Sen ytimessä on sota vääräuskoisia vastaan.
- Islam uskontona synnyttää pommimiehiä. Ei siis epäoikeudenmukaiset olosuhteet, amerikkalainen imperialismi tms. vaan nimenomaan Islam ja sen eläminen todeksi.
- Islam sisältää paljon epäinhimillisiä sääntöjä. Kaikissa islamilaisissa maissa on käytössä kuolemanrangaistus ja erilaisia käsienkatkomis- ym. rangaistuksia.

Nämä asiat ovat ilmeisiä kaikille muille paitsi muslimeille.

Ajattelevien ihmisten, joita Husein Muhammed käsittääkseni edustaa, tulee irtaantua islamista kokonaan. Vain se osoittaa, että he ymmärtävät Islamin olevan ongelmien syy ja alkujuuri.

J. Gagarin

"Niin kauan kun muslimit ovat ainoita pommiräjäyttäjiä, kiinnostukseni kohdistuu heidän tekojensa minimointiin."

Sittenhän sellaista kiinnostusta ei koskaan olisi pitänyt ollakaan.

"Kaikissa islamilaisissa maissa on käytössä kuolemanrangaistus ja erilaisia käsienkatkomis- ym. rangaistuksia."

Missä seuraavista maista on voimassa kuolemanrangaistus:
Turkki, Bosnia, Kosovo, Kirgistan, Turkmenistan, Uzbekistan, USA ?

J. Gagarin

"Kaikki nuo ovat sekulaareja valtioita."

Niitäkö ei lasketa muslimimaiksi vaikka käytännössä koko väestö on muslimeja? Se väestö, joka on valtiomuodostaan päättänyt oman halunsa mukaisesti. Ei Suomestakaan kukaan ole tekemässä islamilaista tasavaltaa.

Jari Leino

No olisiko se nyt sitten jotenkin mahdoton vaihtoehto, että ne jotka haluavat elää muslimielämää menisivät muslimimaihin (tai pysyisivät siellä) ja ne jotka haluavat elää suomalaista elämää* asuisivat Suomessa?

Miksi "kahden erilaiseksi ja yhteensopimattomaksi väitetyn kulttuurin yhteiselo ja sekoittuminen" on se pyhä tavoite ja ainoa vaihtoehto, jonka poliittisen korrektiuden puitteissa saa esittää?

(* Koska joku ei kuitenkaan voi vastustaa kiusausta ruveta saivartelemaan, että mitä se suomalainen elämä muka on, niin lähdetään vaikkapa siitä, että sika kuuluu suomalaiseen elämään, varsinkin jouluna, mutta itsemurhapommittajat eivät kuulu.)

Vieras (nimimerkki)

"Koska joku ei kuitenkaan voi vastustaa kiusausta ruveta saivartelemaan, että mitä se suomalainen elämä muka on, niin lähdetään vaikkapa siitä, että sika kuuluu suomalaiseen elämään, varsinkin jouluna, mutta itsemurhapommittajat eivät kuulu"

Eli sanotko että suomalaiset tataarit, juutalaiset ja kasvissyöjät eivät elä "suomalaista elämää"? Tahi ne, jotka syövät mieluummin esim kalkkunaa.

Vieras (nimimerkki)

ja heti alko saivartelu :D

suomalaiseen elämään kuuluu esim. se että voi syödä sitä sikaa tai sitten olla syömättä sitä, ihan oman mielensä mukaisesti ;)

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Hei saivartelija, unohdit budhalaiset makrobiootikot.

"Eli sanotko että suomalaiset tataarit, juutalaiset ja kasvissyöjät eivät elä "suomalaista elämää"? Tahi ne, jotka syövät mieluummin esim kalkkunaa."

Maalaismummo (nimimerkki)

Havainnollistetaan:
Suomi on kristitty maa, eikös?
Miten sitten 1900-luvulla suomalaisia Suomesta on joutunut pakenemaan?

AsemakaavaArkkitehti (nimimerkki)

Havainnollistus meni maalaismummulta metsään kuten yleensä -> Nämä Suomesta lähemmäs sata vuotta sitten paenneet eivät asettuneet muihin maihin elämään sosiaalituilla ja ennen kaikkea vaatineet itselleen erityisoikeuksia tai muuten haranneet vastaan sopeutumattomuudellaan niin kuin valitettavan monet muslimimaahanmuuttajat nyt tekevät pitkin Eurooppaa.

Siinä mummolle vähän mietittävää.

Maalaismummo (nimimerkki)

Kuka selvisi missäkin mitenkin, jotkut tulivat Siperiastakin takaisin.

Halusin kuvata sitä, että ei ole olemassa uskontoa, eikä juuri maatakaan, jossa ei keskenään ole sodittu ja samanuskoiksia ja -maalaisia pakoon pakotettu. Jos tämän tietää, niin ei ihmettele, miksi pakolaisia on olemassa.
Harvoin asioilla on vain yksi puoli.

Maalaismummo (nimimerkki)

Vielä yksi olennainen asia:
ihmiskunnan väkiluku on yli kolminkertaistunut 1900-luvun alusta.
* Miljardi ihmistä: 1802
* 2 miljardia ihmistä: 125 vuotta myöhemmin, 1927
* 3 miljardia ihmistä: 34 vuotta myöhemmin, 1961
* 4 miljardia ihmistä: 13 vuotta myöhemmin, 1974
* 5 miljardia ihmistä: 13 vuotta myöhemmin, 1987
* 6 miljardia ihmistä: 12 vuotta myöhemmin, 1999

Vieras (nimimerkki)

"Tarkoitatko, että Euroopan turvallisuuden kannalta ei ole kovinkaan tärkeää, että välit muslimeihin pysyvät hyvinä? Jos näin tarkoitat, niin viestität samalla sitä, että käsityksesi mukaan muslimit eivät muodosta mitään riskiä vaikka heitä suorastaan yrmittäisiin."

En tarkoittanut. Tuo oli vaan minun spontaani reaktio kun koin tuon Muhammetin tekstin lähes uhkauksena.

Mr. Conspiracy Intl. (nimimerkki)

Mikä on DHIMMI?

Onko Suomessa ääri-muslimeja, jotka pitäisivät suomalaisia ei-muslimeja Suomessa dhimmeinä?

***************
Kysymys on asiallinen.

Mr. Conspiracy Intl. (nimimerkki)

Niin, että tämä pommi-iskun tehnyt muslimi kertoi viestissään "islamilaisesta valtiosta".

Erittäin rasistinen muslimi mutta onneksi makasi kylmässä Tukholman kadulla 6 tuntia raatona ennen kuin korjattiin pois. Varikset varmaan jo alkoivat nokkia.... Ei tullut Allah korjaamaan paratiisiin syömään 72 rypälettä....

Mika.H (nimimerkki)

Kirjoituksessa oli varmasti asiaakin, mutta tuo "äärioikeisto"-jankkaus pilasi koko jutun.

"Äärioikeisto" sanana on raiskattu.

Samoin sana "rasisti" on raiskattu.

Noita kun viljelee järkevissäkin kirjoituksissa niin koko asia vesittyy.

Toisaalta tuntuu taas erittäin typerältä verrata huonoa "jäynää" tai ikkunoiden rikkomista/sotkemista itsemurhapommi-iskuun.

Suhteellisuudentajua, kiitos!

Aku Ankka

On hyvä, että ihmisellä on itsetuntoa, mutta Husein Muhammedilla tuntuu sitä olevan enemmän kuin omiksi tarpeiksi. Hänen neuvonsa siitä, että muslimit pitäisi saada mukaan eurooppalaiseen päätöksentekoon tarkoittaa tietenkin sitä, että Husein Muhammed pitäisi saada mukaan suomalaiseen ja eurooppalaiseen päätöksentekoon.

Olen eri mieltä. Nämä maahantulijat ovat jo saaneet paljon Suomesta. Heillä on täällä turva ja useimmilla leipäkin, eikä edes kovin kapea. Miksi pitäisi vielä päästää heidät päättämäänkin? Husein Muhammedista tuskin olisi suurta harmia, mutta jos joku Umayya Abu-Hanna vielä laitetaan johonkin päättävään tehtävään, siitä syntyy kaaos.

Eikö riittäisi, että suomalaiset päättävät suomalaisten asioista, ja jos teidän lapsenne joskus sitten kokevat olevansa suomalaisia, niin tulkoot he mukaan päätöksentekoon, tavallisen demokraattisen järjestelmän eikä minkään privilegion kautta.

Husein, Sinunkin työpaikkasi on pseudotyöpaikka, eli et oikeasti rakenna tätä maata. Auttaessasi muita pakolaisia (tai pakolaiseksi itsensä väittäviä) luot Suomeen lisää kaaosta, lisää rasismia ja lisää uhkakuvia.

riki (nimimerkki)

Niin Hussein, sinä et rakenna tätä maata, vaan Richard sen tekee. Lukekaa Richard Järnefeltin blogeja, ja yrittäkää ottaa sitä tosissaan.

J. Gagarin

"Eikö riittäisi, että suomalaiset päättävät suomalaisten asioista"

Eikös Husein ole suomalainen?

AsemakaavaArkkitehti (nimimerkki)

Huseinin suomalaisuudesta voidaan olla montaa mieltä.

Hänellä lienee Suomen kansalaisuus ja aikaakin hän on täällä 'iloksemme' viettänyt ilmeisesti useampia vuosia.

Itse en missään nimessä koe sellaista henkilöä suomalaiseksi, joka toimii Suomen etujen vastaisesti ja tekee näin vieläpä useammalla kuin yhdellä areenalla. Husein ei siis mielestäni ole suomalainen.

Jollekin toiselle saattaa perusteeksi riittää se, että hän on lähtökohtaisesti eri maalainen ja ilmeisesti myös syntynyt jossain muualla kuin Suomessa. Kohta joku varmaan saa päähänsä, että tuonkin kaltainen ajattelu on rasismia.

J. Gagarin

"Itse en missään nimessä koe sellaista henkilöä suomalaiseksi, joka toimii Suomen etujen vastaisesti ja tekee näin vieläpä useammalla kuin yhdellä areenalla. Husein ei siis mielestäni ole suomalainen.

Jollekin toiselle saattaa perusteeksi riittää se, että hän on lähtökohtaisesti eri maalainen ja ilmeisesti myös syntynyt jossain muualla kuin Suomessa. Kohta joku varmaan saa päähänsä, että tuonkin kaltainen ajattelu on rasismia."
______________________________________________________________________

Määritelmällisesti suomalainen on henkilö, jolla on Suomen kansalaisuus.
"Suomen etujen vastainen toiminta" on laissa määritelty maanpetosrikokseksi. Toivottavasti sinulla on näyttöä. (No, toki joskus voi korostaa omia vastakkaisia mielipiteitään räväköillä ilmaisuilla, olen itsekin kirjoittanut kommunistien harjoittavan Suomen etujen vastaista toimintaa, mutta sehän on faktuaalisesti todennettavissa jo sotahistoriastakin.)

"Lähtökohtaisesti erimaalainen" voisi todellakin tulla määritellyksi vain muualla syntymisen pohjalta. Silloin myös omat lapseni olisivat erimaalaisia, koska ovat syntyneet Suomen ulkopuolella.

Husein on suomalaisempi kuin perussuomalaisten belgialainen Freddy, koska on asunut suuremman osan omasta elämästään Suomessa. Ja tiedoksi sinulle: Suomessa vallitsee uskonnon vapaus. (Vaikka Husein ei toki omaa uskoaan tuokaan esille sen enempää kuin nykyään peruskansalainen kristillyyttäänkään.)

Maalaismummo (nimimerkki)

Ai, minä kun olen vuosikausia tuotantosi perusteella luullut, ettei sinulla ole muuta ammattia kuin yrittää muuttaa suomalaiset kaltaiseksesi.

Mikko Niskasaari

Muslimivastaisen äärioikeiston ja lännenvastaisten ääri-islamistien välinen etujen yhteisyys, "jonkinlainen epäpyhä allianssi" on mielenkiintoinen pointti.

Sama asia laajemmassa mitassa:

Tärkein ääri-islamistien ruokkija oli pitkään Lähi-Idän tilanne, Israelin miehitys palestiinalaisalueilla. Uuden, valtavan piristysruiskeen se sai Yhdysvaltain ja puudelinsa Iso-Britannian hyökkäyksestä Irakiin v. 2003 ja sittemmin Naton hyökkäyksestä Afganistaniin. Hyökkäykset sopivat Osman Bib-Ladenille samalla tavalla kuin Kalkutan köyhyys sopi Äiti Teresalle.

Janne 70 (nimimerkki)

Tukholman pommimiehen tarkoituksena oli tappaa satoja jouluostoksilla olevia kansalaisia, lapset hän mainitse erityisesti kohteenaan.

Huseinin kirjoituksen voi tiivistää seuraavasti:
Satojen lapsien teurastaminen keskellä katua on asiana verrattavissa rasistiseen pilaan, jossa somaliliiton toimistoon lähetetään sianpää ( joka aiheuttaa hajua ja eittämättä mielipahaakin).

Emme todellakaan ajattele samalla tavalla, Muhammed Husein.

Vieras (nimimerkki)

Siinä ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, että ajattelet eri tavalla kuin Husein. Hän on muslimi - vielä sekulaari sellainen.

Vieraan varaisuutta (nimimerkki)

Haastan kaikki osoittamaan vieraanvaraisuutemme ja hyväntahtoisuutemme antamalla joululahjan tänne hikipäässä kotoutuville Somaleille.

Kotouttaminen voisi hyvin alkaa perinteisestä Joulukinkusta, jota moni nälkäinen suu jää ilman näinä ankarina aikoina.

osoitteessa: Somali liitto Susitie 2-6, 00800 Helsinki.
odotellaan jo kuumeisesti pikkupaketteja eteen päin lähetettäviksi.

Vastavuoroisesti saamme varmasti uuden vuoden aikaa nauttia erikoisen voimallisista ilotulituksista ?

Vieras (nimimerkki)

"Myös Eurooppa tarvitsee sekä länsimaihin asettuvia muslimeja? En ainakaan minä tervitse heitä mihinkään täällä Suomessa. Juttu on muutenkin ihan käsittämätön. taas kaikki maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvat ovat natseja ja rasisteja. tosi asia on se, että islamin uskoiset tekevät jatkuvasti terrori-iskuja. Siitä ei pääse mihinkään. islamistit ovat uhka länsimaiselle kulttuurille, se on fakta. Islamin erittäin nopea leviäminen kaikkiin kristittyihin maihin on uhka näiden maiden kulttuurille, se on fakta. Kristinuskon julkinen harjoittaminen monissa muslimimaissa on kiellettyä, se on fakta. Koska rakennetaan ensimmäinen kunnon kirkko Saudi-Arabiaan? Ei koskaan. Suvaitsevaisuus tuntuu olevan vain meidän länsimaisten velvollisuus, ei muslimien. Koska muslimityttö saa vapaasti seurustella kristityn, suomalaisen pojan kanssa, ei muutamaan sataan vuoteen. Muslimipojat sen sijaan ovat kovasti tunkemassa itseään Suomalaisten tyttöjen seuraan. Ei suvaitsevaisuutta voi olla vaan toiseen suuntaan. Kyllä kannattaa muslimienkin katsoa peiliin. Samat oikeudet ja velvollisuudet pitää olla molemmilla ja molemmissa päissä. Ei kukkan tarjoa aina lounaita.

Anti-radikaali-islamisti (nimimerkki)

Juuri näin. Koskaan ei saa arvostella islamin aggressiivista soluttautumista leimautumatta rasistiksi. Nyt puhutaan kansallisten perusarvojen puolustamisesta ja mielipiteen ja uskonnon vapaudesta. En oikein ymmärrä miksi tietyt maahanmuuttajavähemmistöt haluavat korostaa uskontoaan yli muiden? Saatikka sitä, että miksi tämä vähemmistö haluaa, että enemmistö luopuu traditioistaan heidän uskontonsa takia? Tästä esimerkkeinä ovat esimerkiksi joulun tai pääsiäisen ajan laulut, leikit ja askartelut kouluissa ja päiväkodeissa.

Millainen "suvaitsevaisuus" sallii toisten uskonnon ja perinteiden väheksynnän, tallomisen ja kieltämisen oman uskontonsa tai traditioidensa perusteella?

Maalaismummo (nimimerkki)

Husein ei kirjoittanut maahanmuutosta Suomeen. Hän kirjoitti ajatusten ja tunteiden vaikutuksesta tekoihin.
Kuten eilen lehdistössmme eräs kirjailija sanoi: Henkirikos on seuraus tunteiden liikkeestä.
Ajatusten ja tunteiden liikkeet ovat olleet kaikkien Suomessa tapahtuneiden räjäytysten ja joukkoampumisten takana.

Mikko Mäkinen

"Myös Eurooppa tarvitsee sekä länsimaihin asettuvia muslimeja että muslimimaita."

Voi olla, että Eurooppa tarvitsee luku- ja ammattitaitoisia ihmisiä. Mutta miksi niiden pitäisi olla muslimeita? Eurooppa ei tarvitse ainakaan islamisteja. Kirjoittaisit joskus aiheesta "Miten erottaa hyvä muslimi islamistista". Ongelmia muslimien kanssa tuskin tulisi, jos tavallisten ihmisten seassa ei tulisi ideologiatuontia, joka ei ole tervetullutta.

Käyttäjän timoelonen kuva
Timo Elonen

Ongelmia kristittyjen kanssa tuskin tulisi, jos tavallisten ihmisten seassa ei olisi kristisistejä.

Aku Ankka

P.S. Sen somaleille lähetetyn sianpään rasismi kätkeytyy oikeastaan vain siihen, että se oli sianpää eikä hevosenpää. Muuten kyse on vain vanhanmallisesta mafiaviestistä: emme tykkää siitä, että olette täällä, menkää pois.

Asian voisi toki sanoa kauniimminkin, mutta valtamediat eivät anna sanoa. Jos sanoo, että toivoo somalien palaavan Somaliaan, on heti kauhea "rassisti." Miksei saisi toivoa?

I´m dreaming of a white Christmas.

J. Gagarin

Kaitpa ne ikkunoiden rikkojat Berliinissä vuonna 1938 Kristallnacht-yönä ilmaisivat samanlaisen viattoman toiveen.

Jouni Suonsivu (nimimerkki)

J. Gagarin: "Kaitpa ne ikkunoiden rikkojat Berliinissä vuonna 1938 Kristallnacht-yönä ilmaisivat samanlaisen viattoman toiveen."

Erona on, että se oli tuhoamista. Jatkona kirjojen polttaminen ja loput tunnetkin historiasta.

Erona on myös se, että kohteet olivat asuneet alueella, josta sittemmin muotoutui Saksa, jo, kun Saksa oli vielä Germaniaa ja Rooma kukoisti.

Erona on niinikään se, että nuo kohteet olivat integroituneet Saksaan saksalaisiksi ja erottavana tekijänä oli uskonto, josta he eivät pitäneet meteliä eivätkä uhanneet vallitsevaa yhteiskuntajärjestystä.

Joko tämän tajuaa tai sitten ei, arvoisa nimimerkki J. Gagarin.

J. Gagarin

Tässä on Somaliliiton kotisivut. Aika hyvin toteutetut ja asiapitoiset.
"http://www.somaliliitto.fi/index.htm"

On totta, että somaleja on Suomessa ollut vasta parisenkymmentä vuotta, mutta aika suuri osa heistä ei ole koskaan muualla asunutkaan tai ainakaan ei sitä edes muista. He vain ovat oppineet elämän faktana, että monet eivät heitä ympäröivässä yhteiskunnassa suvaitse - siinä yhteiskunnassa, johon he ovat joko syntyneet tai lapsuudesta asti kasvaneet.

Jos tuo ajallinen ero "kymmenien vuosien integraatiosta" kontra "satojen vuosien integraatiosta" oikeuttaa liiton ikkunoiden rikkomiseen ja mafiatyylisen verisen uhkauksen tekemiseen, niin siinä tapauksessa olet oikeassa.

Jouni Suonsivu (nimimerkki)

Ikkunoiden rikkomisesta puhuita sinä. Sinä myös mainitsit oikeuttamisen.
Minä puhuin vain erosta. Harjoita siis luetunymmärtämistä. En puhunut mitään sianpäästä ja sen postaamisen oikeutuksesta. Mainitsin siis vain pitkälle edenneen integraation. Rivien välien ja mahdollisesti olettamiesi rivien välien tulkinnasta vastaat yksin sinä, kyse on pääsi sisäisistä toiminnoista, ei kenenkään muun pään - ei edes sen sian pään.
Päätöntä touhua sinulta. Pysytään asiassa ja mieluiten pääasiassa.

Maalaismummo (nimimerkki)

Ai, sinäkö se olitkin!

Hannu Töyri (nimimerkki)

Ei sellainen ole uskonto, että siat ovat saastaisia tai lehmä lentää vaan tyhmyyttä.

Maalaismummo (nimimerkki)

Karjalassa syntynyt kristitty mieheni ei syö varsinkaan sianlihaa, jos ei paljon muutakaan lihaa. Karjalassa opittu kristillinen uskonto kieltää.

EsaK (nimimerkki)

Vihreänä äänestäjänä on pakko todeta, että Huseinin kirjoitus oli tällä kertaa todella mauton. Edellä todettiin, että pommimiehen kohteena oli sadat ihmiset. Eikö se kuitenkin ole ihan eri juttu, kuin joku mauton pila kuten sianpään postitus??

Oma velipoikani oli perheensä kanssa pommin räjähtäessä Gamla Stanissa. Jos pommi-isku olisi onnistunut ja tapahtunut puoli tuntia aiemmin, minulla ei ehkä olisi kahta veljenpoikaani.

Tiina V (nimimerkki)

Kunniakansalaisilla on omat moraalikäsityksensä.

repe (nimimerkki)

Murhaaja olisi kuitenkin ollut CIA

Anti-radikaali-islamisti (nimimerkki)

Jaa, miten niin rasismi on somaliliittoa kohtaan tehdyn hyökkäyksen motiivi? Voisihan sitä vaikka ajatella, että kyseessä on anti-radikaali-islamistinen mielipiteen ilmaus? Tällaistahan Suomessa saa laillisesti harjoittaa (joskaan ei ilmeisesti "aineellisessa" muodossa) esim. Suomen Antifasistinen Komitea (SAFKA)...

Suomi ei tarvitse poliittisia tai uskonnollisia ääri-ilmiöitä. Eikä Suomi tarvitse maahan pelkästään hyötymistarkoituksessa tulevia siirtolaisia. Humanitäärinen pakolaisten vastaanotto on perusteltua, mutta pakolaiset pitää palauttaa kotimaihinsa sen jälkeen, kun katsotaan että kotimaan turvallisuus on palautunut hyväksyttävälle tasolle.

Suomi tarvitsee uusia yrittäjiä, ammattitaitoisia ja ahkeria työntekijöitä. Mutta tämä edellyttää myös yhteiskunnalta toimia yrittäjyyden ja työnteon kannustavuuden lisäämiseksi. Esimerkiksi valmistava teollisuus ei pienessä mittakaavassa kannata, koska tuotteiden markkinoillesaantia säätelee vähittäiskaupan duopoli.

Maalaismummo (nimimerkki)

Suvaitsevaisuudesta on myös tulossa ääri-ilmiö kolmikanta-Suomessa.

Vieras (nimimerkki)

Mustat ulos maasta, niin sillä selviää sekä rasismi että terrorismi kysymys!

Ilkka K (nimimerkki)

Olen ollut ymmärtävinäni, että "islamisteille" länsimainen elämäntapa jo sinänsä on vastustettava asia. Siis ilman mitään länsimaiden imperialistisia pyrkimyksiä.

Olenko väärässä?

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Husein on ainoa vihreä, jonka tiedän, joka kykenee asiallisesti puolustamaan monikulttuurisuutta. Olen ihmetellyt, että kuinka löyhää on vihreiden arvoperusta, mutta on sentään yksi mies, joka pystyy älylliseen keskusteluun.

Islamista:

Islamin ongelma on, että se on uskonto, legalistinen uskonto. Tämä on myös kristinuskon ongelma. Uskonnot jakavat ihmiset erilleen. Ihmisiä erottelevien uskontojen häviämistä tulisi edistää, koska uskonto on aina tekosyy konfliktille, jos olot huononevat.

Vieras (nimimerkki)

Legalistinen uskonto? Mikä sellainen on? Ei oikeasti ole olemassakaan mitään sellaista konkreettista pideltävää kuin uskonto. Uskonto on yleisnimitys, sana sanojen joukossa, ajatuksen olemus, jolla kuvataan ja käsitetään erilaisia seurakuntia ja uskonyhteisöjä. Pitäisi kaikkia poliittisia puolueitakin oikeastaan pitää uskonyhteisöinä. Sillä sitä ne tosiasiallisesti ovat. Samoin ammattiliitot, yrittäjäjärjestöt yms.yms.
Oikeastaan kaikki valtiotkin ovat uskonyhteisöjä. Uskotaan jos johonkin, kommunismiin, markkinavoimiin, sosialismiin, kansankotiin jne.jne.

Usko taas on ihmisen ja hänen Jumalansa välinen henkilökohtainen suhde. Et kai tarkoita että pitäisi taas kerran siirtyä totalitarismiin, valvomaan mitä ihmiset saavat ajatella. Toisinajattelijat linnaan, vai?

Ruberttiini (nimimerkki)

Huivipäiset ja pitkään mustaan kolttuun pukeutuneet naiset tekevät koko pihapiiristä jotenkin ahdistavan paikan.
En yhtään ihmettele että muslimien joukossa syntyy paljon terrorismia, olisiko koko kulttuuri niin mielenterveydelle vaarallista että se herkästi sekoittaa ihmiset jotka joutuvat sen varjossa elämään.
Isät tappavat omia lapsiaan, veljet sisaruksiaan omituisten kunniasääntöjen rikkomisista takia.
Kaikki muu lienee vastoin perheen kunniaa paitsi omien sukulaisten tappaminen.
On meillä siinä kulttuuri.

Vieras (nimimerkki)

Paimentolaiskulttuurihan on rikkaus Suomelle jossa pässit johtavat lampaita.

Susanna Heikkilä (nimimerkki)

Olisiko mitenkään mahdollista, että kaikki "oikeaa Islamia" tulkitsevat imaamit ja muut Islamin auktoriteetit ilmoittaisivat jokaisen terrori-iskun jälkeen, että terroristi ei pääse Jannaan (paratiisiin), neitsyitä ei ole hänelle tarjolla, vaan hänen tekonsa on Allahin tahdon vastainen ja terroristin palkkio on Jahannam (helvetti?

Jokaisen imaamin ja uskonnollisen auktoriteetin tulisi ilmaista tuo asia selkeästi ja kuuluvasti. Ei mitään "paheksuntaa" tai "surun tuntemista", vaan selkeä moraalinen kannanotto. Miksi sitä ei kuulu, en ainakaan minä ole kuullut?

Harri Rautiainen

Susanna,
mutta se olisi vastoin koraanin antamaa lupausta.

Nyt on kuitenkin ilmennyt tulkintaerimielisyyttä noista 72 neitsyestä. Oppineiden mielestä se onkin käännös/tulkintavirhe. Koraanissa tarkoitetaankin 72 valkeaa rypälettä. Tämän luulisi hieman hillitsevän palkkion toivossa tomivia terroristeja.

Tiina V (nimimerkki)

Kiitos Hussein!

Suurkiitos siitä, että siirryin kirjoitustesi johdosta kannattamaan persuja, jotka eivät - useimpien muiden puolueiden tapaan - ole isänmaan pettureiden asialla.

Teemu Kemppainen (nimimerkki)

Hyvä kirjoitus Huseinilta.

Hannu Koutola (nimimerkki)

Hyvä veli, erittäin hyvin kirjoitettu.

Heikki Knookala

Pitää muistaa että pyhä sotakin on yksipuolisesti julistettu eli ollaan sodassa näitä vastaan. Vastavoima on tulossa.

Tavallinen Osama? (nimimerkki)

Ei kaikki ole äärimmäisyysainesten syytä! Tukholman "tavallinen ruotsalainen perheenisä" antoi poikansa nimeksi Osama (tavallinen pohjoismainen nimi), kun oli tullut WTC-vuonna 2001 uskoon ja kääntynyt islamistiksi. Parta alkoi kasvaa ja äskettäin hän ilmoitti netissä haluavansa kakkosvaimon kunnon islamistimiehen tavoin.

Ei ihme ettei tarjojen ja börjejen johtamat Säpot ja Supot löydä potentiaalisia terroristeja ennalta. Onhan noita vähän joka maassa nykyisin noita tavallisia perheihmisiä. Ihan tavallisia Suomen kansalaisiakin. Mikä meitä tavallisia pohjoismaalaisia vaivaa?

Vaka Vanha (nimimerkki)

Husein:"Lähi-idän ja Afrikan maista saadaan helpotusta lähivuosikymmenten työvoimapulaan."
Kerropa mihin työvoimapulaan tarvitsemme luku- ja kirjoitustaidotonta väkeä, joka ei osaa suomea tai ruotsia? Eikä hallitse nykytekniikkaa!!

vieras (nimimerkki)

"mihin työvoimapulaan tarvitsemme luku- ja kirjoitustaidotonta väkeä"

Voisit hyvin kysyä mihin tarvitsemme työttömiä, vajaakuntoisia, mielenterveytensä kanssa horjuvia, syrjäytyneitä, päihdeongelmaisia, rumia, tyhmiä jne....Joo ei mihinkään. Lastataan vaan ulkomaille muiden riesaksi. Mitäs me täydelliset!

Monilla maahanmuuttajalla on taitoja, jotka ovat alihyödynnettyjä tässä yhteiskunnassa. Monet tulevat kulttuureista, joissa paine sosiaalisiin taitoihin on paljon suurempi kuin meillä ja se näkyy. Me tarvitsemme maahanmuuttajia moneen työhön, jolta tekijät karkaavat eläkkeelle kovalla vauhdilla. Työ- ja työkykyisiä ei ole maassamme tarpeeksi korvaamaan eläkkeelle jääviä.

Onko suomalaisilla joku pöhöttynyt fantasia siitä että maamme olisi jotenkin hyvin vetovoimainen kouluttautuneen työn perässä liikkuvan sakin keskuudessa. Pöh, paremminkin pöheikkö, jonne voi joutua pakon edessä muuttamaan, kun sattuu riittävän huono mäihä. Kuka haluaa tänne, jos erilaisuuden sieto on tätä keskustelupalstojen luokkaa?

Tsiisas sentään!

Harri Rautiainen

Husein: "Euroopan turvallisuuden kannalta on elintärkeää, että välit läheisiin muslimimaihin ja Euroopassa jo asuviin kymmeniin miljooniin muslimeihin pysyvät hyvinä."

Tukholman terroristi varmaan edisti omalla osuudellaan näiden välien kehittymistä.

Pommiattentaatti ja sianpään (Svinhufvud) lähettäminen ovat siinä mielessä verrannollisia, että kummassakin tapauksessa vain sika kuoli. Ikävä kyllä Tukholmassa kuitenkin vammautui viattomia.

Vieras (nimimerkki)

ei siellä kyllä yhtään viatonta vammautunut, mitähän mahdat tarinoida pelle?

Vieras (nimimerkki)

Muslimit voidaan ottaa päätöksen tekoon, kunhan kättelevät naista, pitävät naisia tasa-arvoisina, sopeutuvat siihen, että nainen voi olla esimiehenä, antavat ihmisten syödä mitä haluavat, antavat ihmisten piirellä muhamettien kuvia tai mitä ikinä haluavat, muslimien tulee noudattaa tämän maan lakeja, eikä mitään sharian-lakeja, kestävät arvostelun ja kritiikin siinä missä muutkin uskovaiset.

Vieras (nimimerkki)

Ei se pelkkä nainen esimiehenä vielä riitä. Pitäisi hyväksyä esimieheksi se vääräuskoinenkin. Jos te esimiesasemassa olleet olette joskus ihmetelleet muslimien tapaa toteuttaa annettuja käskyjä, joka toisinaan on lievästi sanottuna omintakeinen, niin siinä on se syy.

J. Gagarin

Noista luettelemistasi seikoista allekirjoitan vain tuon maan lakien noudattamisen. Kaikki muut ovat nimittäin sellaisia, joiden suhteen kyllä tulee vallita vapaus.

Ei ole pakko kätellä, jos ei halua. Se ei ole universaalia kulttuuria. Japanilaisetkaan eivät keskenään kättele eikä heitä siitä paheksuta. Se ei myöskään osoita kunnioituksen puutetta. Toki se meidän kulttuurissamme on kohteliasta, mutta onko jossain määritelty, että vain kohteliaat saavat osallistua päätöksentekoon?

Nainen esimiehenä on myös monelle suomalaiselle epämiellyttävä ilmiö, joten pitäisikö naisesimiehisyyttä vastustavilta suomalaisiltakin estää osallistuminen päätöksentekoon?

Kyllähän jo nyt muslimit antavat ihmisten syödä mitä haluavat. He noudattavat vain itse tykönään omaa dieettiään, kuten niin monet ei-muslimitkin. Mitä tulee kuvien piirtelyyn, niin saahan niitä Suomen lain mukaan piirrellä, jos ei nyt aivan uskonnon rienaamiseen asti mene julkistamisessa. Jokaisessa kodissa tietysti aina kasvatetaan lapset kunnioittamaan tiettyjä arvoja. Tuskinpa lestadiolaiskodisskaan annetaan lasten piirrellä ihan mitä tahansa kirkkoveneitä seinille.

Arvostelun ja kritiikin kestäminen on hyvin yksilöllistä kaikkiin uskontokuntiin kuin myös ateistehinkin kuuluvien keskuudessa.

Scheinhund (nimimerkki)

Vastaa Husein M että miksi te muslumaanit sitten haluatte muuttaa länsimaihin, jos kerran täällä on kaikki niin kauheaa. Miksi ette Saudi-Arabiaan, Viroon, Kiinaan tahi Japaniin?

Tätä sinulta tivataan, mutta vastausta ei sinulta löydy. Minä vastaan puolestasi: Koska näissä maissa ei ole hyväuskoisia hölmöjä, jotka nöyristelevät kieli ruskeana edessänne.

Mitä annettavaa paimentolaiskulttuurin uskonnon edustajalla on Euroopalle? Täällä ei ole pulaa vuohipaimenista, kapinallississeistä, polttopuiden kerääjistä emmekä tarvitse tietoa siitä kuinka lehmänlantamaja rakennetaan.

Miksi vaaditte isoja perheasuntoja Helsinkiin - kuinka edes kehtaatte - vaikka suurin osa teistä ei ikinä ole antanut Suomelle yhtään mitään hyödyllistä. Olette vain jatkuva ja pysyvä kuluerä velkaantuvassa maassa.

Vieras (nimimerkki)

"Kielteistä tai torjuvaa suhtautumista muslimimaahanmuuttajiin selitetään muslimien oletetulla sopeutumattomuudella ja turvallisuuteen liittyvillä uhkakuvilla. Uhkakuvilla ratsastamista on helpottanut eräiden ääri-islamistiryhmien harjoittama terrorismi sekä joidenkin muslimien haluttomuus tai kyvyttömyys sopeutua länsimaisiin yhteiskuntiin.
...
Muslimivastaisuudessa on samoja piirteitä kuin juutalaisvastaisuudessa ennen toista maailmansotaa."

Joo, ihan totta. Äärioikeisto suurentelee islaminuskoisten tekemien rikosten määrää ja uhrilukuja. Tämä on todellakin sama asia kuin 30-luvun juutalaisvastaisuus.

http://www.thereligionofpeace.com/Pages/TheList.htm

Tai sitten kaikki onkin juuri siten kuin tämä "äärioikeisto" esittää asian olevan. Islam, tuo säyseä Rauhanuskonto, onkin todellisuudessa juuri se elämää, tasa-arvoa, rauhaa ja demokratiaa halveksiva Kuolemankultti millaisena se itse esiintyy joka päivä.

Pietus (nimimerkki)

Tervetuloa Hölmölään, sanoi Kari Suomalainen, kun somali-invaasio Suomeen alkoi.

Hölmölä tuli mieleen, kun jutut somalitoimiston ikkunoiden rikkomisista ja rasistien lähettämästä sianpäästä näköjään lähes kritiikittömästi uskotaan ja niellään karvoineen kaikkineen. Todennäköisempää on somalien oma pieni juksaus ja nauravailmeinen pikku kuje kalkkinaamojen kustannuksella.

Hesarin uutisoimia "nuorison" nahinoita, kahakoita, nujakoita, nahisteluja jne. odotellessa. Varokaa vanhukset varsinkin hautausmaita.

tyhmä (nimimerkki)

"Äärioikeiston" ei tarvitse sanoa islamista yhtään mitään. Se tekee sen ihan itse.

Eivät nämä Huseininkaan jutut vakuuta minua islamin harmittomuudesta. Onhan minulla silmät päässä, tv talossa ja nettiselain tietokoneessa. Siinähän selittelevät asioita parhain päin ja vierittävät syyllisyyttä ties kenen niskoille.

Minä vihaan syvästi islamia ja sitä, mitä se edustaa, mutta arvatkaapas mitä? Siinä ei ole mitään vaarallista, eikä äärimmäistä, koska minä en satuta ketään. Minulla on ajattelun vapaus ja sananvapaus vielä toistaiseksi ilmaista ajatuksiani, ellei Brax sitten vie kumpaakin (kova on ainakin Tuijan yritys). Jos jostain sen takia tulee terroristi, niin omapa on vikansa, kun ei siedä erilaisia ajatuksia uskonnostaan. Hankkikoot suvaitsevaisuutta erilaisille mielipiteille!

repe (nimimerkki)

Sionistimedia välittää meille uutiset sopivasti värittöäen tai niitä keksien.

Jeppe (nimimerkki)

Rehellisten suomalaisten tavoitteena on estää Suomeen sopeutumattoman väen maahanmuutto. Tällainen toiminta ei tule millään tavalla koitumaan äärioikeiston, natsien tai rasistien eduksi. Se hyödyttää suomalaisia.

Lähi-idästä ja Afrikasta ei pidä ottaa maahanmuuttajia Suomeen. Aivan liian pieni osa näiltä alueilta tulevista ihmisistä sopeutuu länsimaisiin yhteiskuntiin. Pieni osa toki sopeutuu, mutta suuri enemmistö ei sopeudu. Tämä enemmistö muodostaa taloudellisen taakan heidät vastaanottaneelle maalle. Lisäksi aivan liian suuri osa tulijoista muodostaa suoranaisen vaaran, kuten on helposti havaittavissa esimerkiksi Tukholman tapahtumista.

Ongelmaa ei olisi, jos kaikki tulijat olisivat kuten sinä Husein. Tietänet kuitenkin tulijoiden enemmistön edustavan aivan toisenlaisia arvoja.

Meidän ei tarvitse auttaa muuta maailmaa oman tulevaisuutemme kustannuksella.

Maalaismummo (nimimerkki)

Miksi autat muuta maailmaa ostamalla missään muualla tehtyjä tuotteita?

Kaija Kuopila (nimimerkki)

Tilulii tilulii
Suomessa ei ole olla muslimivasisiaa, päinvastoin. Husein Muhammedin koulutukset ovat suomalaiset nöyrästi maksaneet ja vihreät järjestäneet hänet yhdistystensä suojatyöpaikkoihin puuhastelemaan ja viisastelemaan mieleisiään asioita. Jos Husein olisi vaikka bussikuski tai remonttimies, saattaisin ottaa hänet vakavasti.

Missä vaiheessa Suomen islamisoiminen on? (nimimerkki)

Suomen islamisoimisen vaiheet ovat seuraavat:

Taso 1. Ihaillaan bongorumpuja, värikkäitä huiveja ja kauhistellaan kuvia kärpäset silmissä istuvista nälkäisistä lapsista.

Taso 2. Lietsotaan syyllisyyttä köyhien maiden ankeista oloista ja kauhistellaan monokulttuurin ankeutta. Propaganda monikulttuurin ihanuudesta alkaa.

Taso 3. Luodaan teoria monikulttuurisesta ja luovasta yhteiskunnasta, jossa leijonat syövät ruohoa yhdessä lampaiden kanssa auringonpaisteisella ja monikulttuurin kyllästämällä värikkäällä nurmikolla. Alan suurin guru on Richard Florida.

Taso 4. Aloitetaan vertahyytävän raivokas informaatiokampanja monikulttuurin ihanuuden puolesta. Monikulttuuria kuvataan luonnolliseksi, väistämättömäksi ja ihanaksi tapahtumaksi, joka on verrattavissa luonnonvoimiin. Katuväkivallan ja raiskausten määrä alkaa kasvaa ja kehitys jatkuu aina monikulttuurisen yhteiskunnan viimeiselle tasolle saakka.

Taso 5. Älykkäimmät henkilöt heräävät ja alkavat ihmetellä todellisuuden ja teorian välistä ryhävalaan kokoista aukkoa. Kriitikot muserretaan koko väkivaltakoneiston kaikella voimalla ja sananvapautta pyritään tukahduttamaan keinolla millä hyvänsä. Rikoslakia sovelletaan kritiikin tukahduttamiseksi yhä raivokkaammin ja yhteiskunta saa totalitarismin piirteitä. Keksitään mitä koomisimpia tekoja ja teorioita todellisuuden selittämiseksi.

Taso 6. Tietoisuus monikulttuurin todellisuudesta leviää laajasti ja vaikuttaa vaalituloksiin. Väkivaltakoneistoa ja sensuuria tiukennetaan. Keksitään uusia järjettömiä valheita monikulttuurin perustelemiseksi (vuohipaimenia on saatava nopeasti Suomeen paikkaamaan pulaa terveyskeskuslääkäreistä jne.) White-flight alkaa kiihtyä maan sisällä. Koulu- ja terveydenhuoltojärjestelmän rapistuminen kiihtyy.

Taso 7. Etninen väkivalta alkaa sanan varsinaisessa merkityksessä. Sensuuria tiukennetaan. Vaalitulokset alkavat vaikuttaa poliittisiin voimasuhteisiin. White-flight suuntautuu jo maasta pois yhä kiihtyvällä voimalla.

Taso 8. Etninen väkivalta eskaloituu yhä pahemmaksi ja maassa alkaa olla valtioita valtion sisällä. Yhteiskunnan rahoitusrakenne ajautuu yhä suurempaan kriisiin. Mellakat alkavat.

Taso 9. Järjestelmä romahtaa ja pahimmassa tapauksessa syttyy sisällissota taannoisen Balkanin sotien tapaan.

Taso 10. Paluu muodossa tai toisessa etnisten yhteisöistä rakentuviin yhteiskuntiin.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Mielestäni kirjoituksessa oli runsaastikin asiaa. On tärkeää huomata pari seikkaa.

Viha vieraita kansanryhmiä kohtaan eräällä tavalla ihmisiä yhdistävä asia. Mutta tällä vihalla on ikäänkuin aste-eroja siinä millaisiin toimiin viha johtaa. Toisin sanoen länsimaisia vihaava arabi (esimerkiksi) on aivan samalla tavoin rasisti kuin islamilaisia maahanmuuttajia vihaava kantasuomalainen. Nämä vihan aste-erot tulevat taas näkyviin siinä, että yksi tyytyy marmattamaan, toinen lähettää sianpään ja kolmas räjäyttää itsensä ja kenties muita. Nettikeskusteluun verrattuna sianpään lähettäminen on jo paljon agressiivisempi teko, mutta se ei siltikään ole samalla tasolla kun pommien kanssa leikkiminen. Näillä teoilla on eroja, niin pitäisi olla myös "rangaistuksella". Itse antaisin marmattajan marmattaa, sianpään lähettäjälle mätkäisisin sakkoja, ja jos pommimies jäisi eloon pistäisin hänet todella pitkäksi aikaa häkkiin.

Tämä symmetrinen viha on myös siitä ikävä ilmiö, että se ruokkiii itse itseään. Sianpäät ruokkivat myös ääri-islamia, mutta samalla tavalla rasismia ruokkii itsensä räjäyttäneet tunarit. Eli viha on ääriliikkeille hyvä kasvualusta myös niiden joukossa joihin viha kohdistuu. Ääriliikkeet värväävät toimillaan kiihkeimmille vastustajilleen uusia jäseniä.

Sen sijaan en ole aivan varma, että onko rasismi tai muukalaisviha, miten vain, mitenkään erityisen äärioikeistolainen ilmiö. Vähän epäilen, että sen tulkitseminen äärioikeistolaisuudeksi on vain yleisesti levinnyt harhaluulo.

Dr.Feelgood (nimimerkki)

Hyvä kommentti, näin minäkin ajattelen näistä tapauksista, varsinkin jos tiedot pitävät paikkansa kuinka monta uhria olisi tämä itsemurhapommitaja saanut aikaan jos olisi onnistunut aikeissaan.

J. Gagarin

"Sen sijaan en ole aivan varma, että onko rasismi tai muukalaisviha, miten vain, mitenkään erityisen äärioikeistolainen ilmiö. Vähän epäilen, että sen tulkitseminen äärioikeistolaisuudeksi on vain yleisesti levinnyt harhaluulo."

Tuo oli yksi pointti, jonka itsekin ajattelin tuoda esille kirjoituksesta. Jos rasismi halutaan määritellä äärioikeistolaiseksi ilmiöksi, niin se on verbaalinen määrite. Mutta kun ilmeisestikin vasemmistoon kallellaan oleva kansanedustajaehdokas puhuu äärioikeistosta, niin helposti tulee mieleen, että hän myös pyrkii vieroittamaan ihmisiä Suomen poliittisesta "oikeistosta". Tutkittuahan on, että kokoomuslaisten piirissä on aika vähän suoranaisesti maahanmuuttajavastaista ainesta, samoin kuin RKP:ssä. jota useat myös ovat taipuvaisia luonnehtimaan oikeistopuolueeksi.

Ihmettelenkin hiukan, että onko Huseinin kuuluminen vihreisiin vain maahanmuuttajataustaan sidottu ilmiö vai jakaako hän (teidän) vihreiden kanssa saman ydinvoimavastaisuuskiihkon, hiilijalanjälkikauhun Suomen korvessa, epärealistiset kuvitelmat aurinkoenergian mahdollisuuksista, j.n.e.

Akateeminen pätkätyöläinen (nimimerkki)

"sianpään lähettäjälle mätkäisisin sakkoja"

Sianpään lähettäminen oli todella mauton ja idioottimainen tempaus. Mutta minkä lakipykälän mukaan siitä voisi tuomita sakkorangaistuksen? Kyseessä ei ollut koti- eikä uskonrauhan häirintä, ei kunnianloukkaus, eikä myöskään töhrimiseen tai rikkomiseen verrattava vahingonteko. Kiusanteonkin pitää ymmärtääkseni olla joko riittävän vakava tai sitten toistuvaa. Yhdestä kerrasta ei vielä käräjille lähdetä, eikä tästä typerästä tempusta nähtävästi koitunut muuta vahinkoa kuin mielipahaa vastaanottajalle.

"Sen sijaan en ole aivan varma, että onko rasismi tai muukalaisviha, miten vain, mitenkään erityisen äärioikeistolainen ilmiö."

Eihän se olekaan. Mutta vasemmistolaiseen diskurssiin kuuluu leimata "fasismiksi" tai "äärioikeistolaisuudeksi" kaikki, mistä vasemmistolainen ei pidä.

J. Gagarin

Joitakin päiviä ennen sianpään saapumista oli liiton ikkunoita rikottu. Kyllähän se selvästikin ylittää laillisuuden rajan katsoipa asiaa miltä kannalta tahansa.

Vieras (nimimerkki)

ja sama toisinpäin näinhän se menee

Maalaismummo (nimimerkki)

"Kyseessä ei ollut koti- eikä uskonrauhan häirintä, ei kunnianloukkaus, eikä myöskään töhrimiseen tai rikkomiseen verrattava vahingonteko".

Vaikka syönkin kinkkua, niin paketissa tuleva haiseva sianpää olisi minulle suuri kotirauhan rikkominen ja myös kunnianloukkaus, jonka syyn haluaisin ehdottomasti tietää. Tahalliseksi viharikokseksi sen tekee se, että lähettäjä tiesi muslimien suhteen sianlihaan.

Akateeminen pätkätyöläinen (nimimerkki)

Maalaismummo: "Vaikka syönkin kinkkua, niin paketissa tuleva haiseva sianpää olisi minulle suuri kotirauhan rikkominen ja myös kunnianloukkaus, jonka syyn haluaisin ehdottomasti tietää."

Sian pää lähetettiin Somaliliiton toimistolle. Toimistotilat eivät ole kotirauhan piirissä. Yhdistyksillä ei myöskään ole kunniaa, jota voisi loukata. Tilanne olisi eri, jos lähetys olisi osoitettu henkilökohtaisesti jollekin somalialaiselle.

Maalaismummo: "Tahalliseksi viharikokseksi sen tekee se, että lähettäjä tiesi muslimien suhteen sianlihaan."

Totta kai tiesi. Mutta on silti älytöntä nimittää yksittäistä idioottimaista kiusantekoa 'viharikokseksi', vaikka nyt kunniakansalaisista onkin kysymys.

Akateeminen pätkätyöläinen (nimimerkki)

J. Gagarin: "Joitakin päiviä ennen sianpään saapumista oli liiton ikkunoita rikottu. Kyllähän se selvästikin ylittää laillisuuden rajan katsoipa asiaa miltä kannalta tahansa."

Tietysti ikkunoiden rikkomisen kaltainen vahingonteko on laitonta ja siitä pitää rangaista. Mitenkään sian pään lähettäjiä puolustelematta on silti todettava, että teurasjätteen saaminen postissa ei kuitenkaan aiheuta aineellisia vahinkoja. Eikä taida (vielä) olla todisteita, että sikapaketin ja ikkunoiden rikkomisen takana olisi samoja henkilöitä.

Harri Rautiainen

"..ja kolmas räjäyttää itsensä ja kenties muita."
Ei kannata kaunistella. Itsensä räjäyttäneen tavoitteena oli tuhota satoja ruotsalaisia.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Toki. Tilanne jäi näinkin harmittomaksi vain sen takia, että tyyppi oli tunari joka ei oikeasti tiennyt mitä oli tekemässä.

Mutta yhtä lailla monien väheksymän sianpään tarkoitus oli mitä ilmeisimmin toimia peloitteena. Ei se ollut harmiton pila niin kuin jotkut näyttävät ymmärtävän. Uhkaus on uhkaus vaikkei siinä sanoja käytetäisikään.

Käyttäjän timoelonen kuva
Timo Elonen

Marko Kivelä:Sen sijaan en ole aivan varma, että onko rasismi tai muukalaisviha, miten vain, mitenkään erityisen äärioikeistolainen ilmiö. Vähän epäilen, että sen tulkitseminen äärioikeistolaisuudeksi on vain yleisesti levinnyt harhaluulo.

Näin on! Mutta äärioikeistolaisuus kyllä sisältää aina oletuksen oman rodun, heimon , kulttuurin, suvun ja myös kyseisen yksilön ylivoimaisesta paremmuudesta. Kritiikittömästi.

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

Husein Muhammed:

"Tämä onnistuu parhaiten, jos eurooppalainen muslimivähemmistö otetaan mukaan yhteiskunnalliseen toimintaan ja päätöksentekoon."

Kaikilla kansalaisilla, myös muslimeilla, on mahdollisuudet pyrkiä yhteiskunnalliseen päätöksentekoon ja toimintaan. Mutta pitäisikö heidät oikein "ottaa" sinne? Kansanedustajiksiko ilman vaaleja, ministereiksikö vain siksi, että ovat muslimeja, ohi parlamentaarisen käytännön? Ja kuka päättäisi, ketkä muslimit "otetaan".

Ja tämä Huseinin mukaan lisäisi muslimien suvaitsemista.

Ps. Pitäisikö sinutkin Husein Muhammed vain "ottaa" kansanedustajaksi", kun muut valikoituvat kansanäänestyksellä.

StiflersDad (nimimerkki)

Lyhyt versio....moni-kulttuurisuus ei toimi. Ei tällä vuosituhannella tai edellisellä 5000 vuoden aikana. Lähimpänä toimivaa moni-kulttuurisuutta ollaan maissa jossa eri ihmisryhmät asuvat erillään ja yleensä tulevat yhteen vain työ ja kaupankäynissä (em USA jossa asuinalueet ovat vielä yhtä monokulttuurisia kuin 60-luvulla). Jenkeistä tulee hyvä sanonta "diversity is a blessing for those who don't live in it". Suomentaisin "moni-kulttuurisuus on rikkaus niille jotka eivät juodu asumaan sen kanssa".

Käyttäjän timoelonen kuva
Timo Elonen

StiflersDad,

Monikulttuurisuus ei toimi.

Siinä tapauksessa pystyt varmaan antamaan esimerkin monokulttuurisuuden toimimisesta edes jossain.

Kotelokeikka (nimimerkki)

Tota noin. Ihan tuli vain mieleen. Monokulttuuria ei tosiaankaan ole totaalisen puhtana missään. Paitsi ehkä jossakin täysin 100% muslimimaissa ja ehkä Pohjois-Koreassa. Se, miten hyvin nuo yhteiskunnat toimivat, on jo nähty.

Minä nyt vain satun vastustamaan sitä pirskatin porukkaa, joka sitä monokulttuuria tänne haluaa. Kun me tänne otamme tarpeeksi niitä monokulttuurin kannattajia, niin jossain vaiheessa syntyy rähinä. Mikä siinä on niin vaikea ymmärtää?

Ajattelija2008 (nimimerkki)

Realistinen ratkaisu on se, että pysäytetään maahanmuutto kehitysmaista Suomeen sadaksi vuodeksi ja annetaan aikaa täällä jo olevalle todella kirjavalle vähemmistölle sopeutua.

Vasemmisto ja vihreät tietysti vastustavat tällaista järkiperäistä ratkaisua, koska noiden puolueiden kannattajista osa haluaa vahingoittaa hyvin toimivaa kapitalistista yhteiskuntaa ja lisätä väkivaltaa.

StiflersDad (nimimerkki)

Tässä on kyllä hyvä idea. kJos maahanmuutto on vähäistä (plus ei anneta mitään erikoisoikeuksia) niin tulijoiden on pakkö samaistua maan tapojen kanssa pärjätekseen. Suomalaiset voivat jopa ottaa joitakin piirteitä maahanmuuttajien kulttuurista omakseen (em pizza, jazz,...) ilman minkäänlaista pakkopullan syömistä.

Harri Rautiainen

"Suomalaiset voivat jopa ottaa joitakin piirteitä maahanmuuttajien kulttuurista omakseen (em pizza, jazz,...) "

Nillä ihmisillä, jotka etupäässä Suomeen muuttavat, ei ole mitään tekemistä jazzin kanssa. Päinvastoin.

J. Gagarin

"Nillä ihmisillä, jotka etupäässä Suomeen muuttavat, ei ole mitään tekemistä jazzin kanssa."

Niin, Suomeen muuttaa eniten ihmisiä Virosta, Venäjältä, Ruotsista ja Kiinasta.

Mutta onhan tuo jazz-viittaus kuitenkin hyvä esimerkki monikulttuurisuuden positiivisesta vaikutuksesta, kun se afrikkalaisten maahanmuuttajien taholta luotiin musiikiksi, jossa yhdistyvät afrikkalaisen kansanmusiikin ainekset USA:n etelävaltioiden entiseen kulttuuriin.

Tiina V (nimimerkki)

Islamissa on voimakkaita äärioikeistolaisia - fasistisia - piirteitä:

- se on avoimen rasistinen,
- se on voimakkaasti auktoriteettiuskoinen,
- se on voimakkaasti johtajakeskeinen,
- se on avoimen antisemitistinen,
- se on aktiivisen eriarvoinen ja hierarkinen,
- se on julma, pedanttinen ja joka paikassa läsnä,
- se halveksuu demokraattisia menetelmiä,
- se pyrkii aktiivisesti etniseen puhdistukseen,
- se pyrkii muiden täydelliseen alistamiseen,
- se aktiivisesti vainoaa toisinajattelijoita ja -eläjiä,
- se ei neuvottele, se sanelee,
- se kritisoi mutta ei salli itseensä kohdistuvaa krittiikkiä,
- se ei kehity, vaan on jähmettynyt 1400-luvun arvomaailmaan.

repe (nimimerkki)

Juutalaisuuden opit ovat peräisin jo vanhalta ajalta Babyloniasta. Antisemitismin kääntöpuoli on äärijuutalaisten aate: He vihaavat kaikkia muita. Muutoin aika samat jutut kuin tuossa.

Suomi ei ole Eurooppa (nimimerkki)

"Myös Eurooppa tarvitsee sekä länsimaihin asettuvia muslimeja että muslimimaita. Lähi-idän ja Afrikan maista saadaan helpotusta lähivuosikymmenten työvoimapulaan. Länsimaat ovat olleet kauan riippuvaisia monien muslimimaiden luonnonvaroista, etenkin öljystä, mutta tulevaisuudessa todennäköisesti aurinkoenergiastakin. Myös vienti muslimimaihin on tärkeää Euroopan maille."

Olet hei Suomessa: Vaihda sanat "Eurooppa" ja "muslimimaa" sanoihin "Suomi" ja "Venäjä" niin pääset lähemmäs meidän arkirealismiamme. Meillä on jo Venäjä ja venäläiset, emme tarvitse sen lisäksi muslimimaita ja muslimeja.

Vieras (nimimerkki)

Jos islamisti terrorismin nimenomainen tavoite on vastakkainasettelun jyrekentäminen ja sitä kautta muslimiväestön eristäminen valtaväestöstä eikö pyrkimykset muslimiväestön integroimiseksi ole silloin vain omiaan lisäämään terroria?

Vieras (nimimerkki)

"Kielteistä tai torjuvaa suhtautumista muslimimaahanmuuttajiin selitetään muslimien oletetulla sopeutumattomuudella ja turvallisuuteen liittyvillä uhkakuvilla."

Voisitko Husein hieman täsmentää, mitä tämä "oletettu sopeutumattomuus" oikein tarkoittaa? Mitä minä olen noita esimerkkejä maailmalta nähnyt, niin kyllä se sopeutumattomin ja omiin pikku pyllistelypiireihinsä käpertynyt porukka on juuri "oikeauskoisten" popula.

Jostain kumman syystä muslimit komeilevat väkivaltaisten rikostilastojen top viidessä. Raiskaustilastoissa nuo islamin parhaat pojat ovat aivan omilla prosenttiluvuillaan. Työttömyystilastotkin ovat hyvin mielenkiintoista luettavaa. Jos nuo tilastot eivät kerro hyvin vaikeasta sopeutumisongelmasta, niin mistä ne sitten kertovat? Onko kenties kyseessä herrakansan riehuminen sodan alueella ja oikeutetun sotasaaliin ennakkoperintä?

Turvallisuuteen liittyvistä uhkakuvista on aika naurettavaa alkaa peistä vääntämään Tukholman tapausten valossa. Tukholmahan vain todisti sen, mistä ollaan jo pitkään varoiteltu. Länsimaalainen "rappioyhteiskunta" saa nauttia noista iskuista niin kauan kuin elättää kyytä povellaan.

Vieras (nimimerkki)

"Kielteistä tai torjuvaa suhtautumista muslimimaahanmuuttajiin selitetään muslimien oletetulla sopeutumattomuudella ja turvallisuuteen liittyvillä uhkakuvilla."

Voisitko Husein hieman täsmentää, mitä tämä "oletettu sopeutumattomuus" oikein tarkoittaa? Mitä minä olen noita esimerkkejä maailmalta nähnyt, niin kyllä se sopeutumattomin ja omiin pikku pyllistelypiireihinsä käpertynyt porukka on juuri "oikeauskoisten" popula.

Jostain kumman syystä muslimit komeilevat väkivaltaisten rikostilastojen top viidessä. Raiskaustilastoissa nuo islamin parhaat pojat ovat aivan omilla prosenttiluvuillaan. Työttömyystilastotkin ovat hyvin mielenkiintoista luettavaa. Jos nuo tilastot eivät kerro hyvin vaikeasta sopeutumisongelmasta, niin mistä ne sitten kertovat? Onko kenties kyseessä herrakansan riehuminen sodan alueella ja oikeutetun sotasaaliin ennakkoperintä?

Turvallisuuteen liittyvistä uhkakuvista on aika naurettavaa alkaa peistä vääntämään Tukholman tapausten valossa. Tukholmahan vain todisti sen, mistä ollaan jo pitkään varoiteltu. Länsimaalainen "rappioyhteiskunta" saa nauttia noista iskuista niin kauan kuin elättää kyytä povellaan.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Minusta näyttää siltä, että "länsimaisuus" vetelee viimeisiään ja osaltaan siksi tämä tilanne on tällainen kuin on. Kuten mainitsit, länsimaiden ylivoima perustuu taloudelliselle ja teknologiselle ylivoimalle. Kumpikaan ei ole yksiselitteisesti parempi ja kumpikin on lipsumassa länsimailta. Afganistanissa teknologinen ylivoima hakkaa paikoin päätänsä seinään, koska se toimii täydellä tehollaan vain jos vastapuoli nojaa teknologiaan myös.

Toisaalta voidaan pohtia, ovatko kaikki maailman maat, joilla on yhteys ulkomaailmaan, jossain määrin länsimaisia. Esim. Etelä Afrikassa roikutaan traditioissa, koska ne ovat ainut mitä on jäljellä voimakkaan länsimaisen vaikutuksen jäljiltä. Uskoisin, että muslimeilla on pikkuhiljaa jossain määrin sama puolustusasetelma. Eikä siltä Suomikaan ole välttynyt. Monet kehä kolmosen ulkopuolella asuvat, tuhahtelevat voimakkaimmin "länsimaistuneille" Suomalaisille, jotka juoksevat uusimpien trendien perässä kulttuuriseteleineen ja viininlitkimisineen.

Jos tuo pohdintani millään tavalla lähestyy totuutta, ei ole ihme, jos tuot yhden identiteettikriisinsä alkupäässä olevan kulttuurin toisen, kriisinsä kanssa keskivaiheilla tai loppusuoralla menevän kulttuurin keskelle, niin siinähän välittömästi ruvetaan arpomaan identiteetin kanssa ja konflikteja tulee.

Oman ymmärrykseni mukaan konflikteissa tapahtuu kaikki merkittävä kasvu. Muu on usein pinnallista .

Alvar (nimimerkki)

Thaimaalaiset sotilaat taistelemassa islamilaisia vastaan.
http://www.youtube.com/watch?v=M3qV5-0tB1Y

R.P. (nimimerkki)

Leimakirves näköjään heiluu Huseinilla. Miksi tuota rasismikorttia heilutellaan aina vaan?

Nytkö sinä sitten alat syyttämään länsimaita muslimien radikalisoitumisesta??? Kyllä oli sellaista huttua sinun kirjoituksesi tällä kertaa, että olen ihmeissäni. Jos ei länsimainen elämäntyyli muslimeille sovi, niin pysyköön poissa täältä. Onko se tarpeeksi selvästi sanottu?

Mr. Conspiracy Intl. (nimimerkki)

Muslimit ovat imaamien shakkinappuloita.

Vaka Vanha (nimimerkki)

Taisi Huseinille mennä jauhot suuhun - vai pitäisikö sanoa tarttui taateli kieleen.

Kaikki syy suomalaisissa (nimimerkki)

Olen jo pitemmän aikaa ihmetellyt, miten on mahdollista, että suomalaiset ovat syyllisiä kaikkien muiden huonoihin oloihin. Pieni viiden miljoonan kansa on saanut aikaa somalipakolaiset, Irakin sodan, kurdien lähtemisen omista maistaan jne. Ollaan me perkele kovaa porukkaa. Sitten me kohtelemme vielä maahanmuuttajia kaltoin, kun emme luovu kaikista meille tärkeistä asioista purnaamatta. Suvivirsi meni, samoin joulujuhlat. Pääsiäinenkin kannattaa lopettaa ennen, kuin loukkaamme jotain. Ai niin, muutama miljadia euroakin menee noille vuosittain pelkkänä rahana. Vankilaankin niitä ollaan muutama laitettu, häpeä Suomi, aivan viattomia olemme kurittaneet. Luopukaamme siis kaikesta meille tärkeästä muiden iloksi, maallista mammonaa ja kulttuuriperintöä se vaan on. identiteettiähän meillä ei ole koskaan ollutkaan. On se vaan hienoa, miten yksi sukupolvi taisteli itseään säästämättä ja toinen maksoi velat, jotta saamme tänne tuleville järjestettyä kunnon olot. On saatu husseinit koulutettua ja muut majoitettua täysihoidolla. On kiva olla mukava muille, ei itsellä ole niin väliä. Surullinen tositarina maasta nimeltä Suomi

Heikki Knookala

unohdit että me ollaan viety somalien kalat ja kipattu ydinjätteet niitteen hiekkarannoille, niinkuin joku pidemmän koulutuksen saanut esitti.

Kaikki syy suomalaisissa (nimimerkki)

No perkule, pääsi unohtumaan. Mutta ennen kaikkea, me olemme syyllisiä kaikkeen. Turkulaisen laulajan sanoilla" Mää myännän kaiken..."

Hannu Pohja

Oikaistaanpa nyt hieman En tunne kirjoittajaa enkä hänen intressejään.
Heti kun aloin lukemaan pistin merkille kuinka hän rinnasti rasismin joihinkin poliittisiin suuntauksiin. Hassua!
Suomessa ilmaantuva rasismi ei voi olla niin fanaattista ja organisoitua toimintaa. Meillä ei onneksi ole mitään islamin uhkaa. Suomessa on kuitenkin vielä vähän näitä muslumeita eikä käännynnäisiäkään kuin muutama. Se mitä täällä kutsutaan rasismiksi on normaalia jo vuosien takaa peräisin olevaa vierastamista. Toki myös myöhemmin esim somaliväestön mukanaan tuomia sopeutumisongelmia.
En näe mitään yhteyttä miten suomessa tapahtuva arkailu ja kommunikaatiovaikeudet puolin ja toisin olisivat varsinkaan jokin puoluepolitiikan mukaan ilmeneviä. Vain silloin jos kirjoittaja tarkoittaa itseään.
Suomi on pieni mutta kohtuullisen sivistynyt valtio. Ei ole mielestäni syytä tulla sanomaan etteikö täällä kaikkien puolueiden kannattajat olisi pohjakoulutukseltaan lähes samalla tasolla.

Jukka-Pekka Vasara

Demokraattisen yhteiskunnan suurin uhka: mamutuksella rahaa tienaavien ammattirikollisten ja mätämunapoliitikkojen (epäpyhä vai peräti Pyhä??) allianssi.

kysyisin (nimimerkki)

"Edellinen on paljastumassa radikaali-islamistin terroriteoksi, jälkimmäisen motiivina on todennäköisesti rasismi." - Eikö mielestäsi se että muslimi yrittää murhata kristittyjä, ole rasismia?

Käyttäjän lakosi kuva
Mika Lako

Suomalaisen yhteiskunnan SUURIN uhka on ISLAM

Hannu Pohja

Miten Suomen yhteiskunnan suurin uhka on muslumit?
Käännetäänpä asia vaikka näin. Suomalaisten suurin uhka on suomalaiset itse.
Meidän ei ole pakko unohtaa sivistyksemme ja sen perustojen juuria. Meidän ei ole pakko olla kaikelle suvaitsevaisia ellei meitä suvaita. Meidän valtion hallinnossa on ihmisiä jotka eivät kannata suomalaisia perusarvoja. Meidän kirkossamme on talousihmisiä jotka rakentavat omaan dynastiaa, arkkipiispa mukaan lukien, arvojen kustannuksella. Saisimmepa edes tuon kirkon hajoittamisbuumin lopetettua. Se toki on paljolti myös suomalaisten äänekkäiden vähemmistöjen etujärjestöjen aikaansaama. Siis suomalaisten.
Tietenkin tätä kautta pääsemme lähemmäksi tuota muslumipelkoa. Aivan, nauraavathan he partaansa ja nauttivat tilanteesta kun meidän vuosisatainen yhteiskunnan tukipilari ja nykysinkin inhimillisin ja läheisin auttaja ajetaan alas.
Ennen kaikkea kuitenkin sanoisin tosissani maailmalla kiertäneenä ja useassa paikassa asuneena että pysytään suomalaisina. Ei uskota eksotiikkaan pidempään kuin on tarvis.

buuri johannesbuurista

Kuinka yllättävää - sen samaisen tukholmalaisen moskeijan imaami joka pääsi TV uutisiin ensimmäisenä ja oli huolissaan islamofobian lisääntymisestä... onkin terroristien värvääjä. Siis todella ylläripylläri - siis aivan epätodellista - että ko. moskeijassa saarnataan vihaa ja värvätään terroristeja.
http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/hevder-svensk-m...

Maksu (nimimerkki)

Monessa muslimimaassa (Iran, Irak, Turkki, Saudi-Arabia, Pakistan, Indonesia...) Rasismi ja ääri-islamilaisuus yhdistyvät saman nahkapuvun sisällä. Siinä on todellinen epäpyhä allianssi, josta monet rauhaa rakastavat lähimmäiset saavat kärsiä noissa maissa.
Suvatsevaisuutta mistä me jokainen saamme nauttia täällä demokraattisessa pohjolassa, ei monessa muussa valtiossa voida edes uneksia.

Rasismi on sairaus, mutta sitä sairastaa alla promille suomalaisista.

Vieras (nimimerkki)

Husseinista on tulossa johtava mamuttaja suomessa.
Suomi ei tarvitse muslimeja yhtään mihinkään PISTE.
Mitä me tekisimme Husseinilla ilman muslimi invaasiota? Emme mitään.
Entäs pakolaisapu Ry? Emme mitään

Suomi on täynnä esimerkkejä kuinka maahanmuuttajat työllistävät toisiaan kaikenmaailman ry sun muissa VEROrahoilla kustannetuilla hauskoilla jutuilla.

Tosin heidän mielestään se on sitä oikeaa työtä vaikka palkka tuleekin suoraan veronmaksajan kukkarosta.

Osaatteko te muslimit muuta kuin valittaa ja hyväksikäyttää KAIKKI tuet ja Ry mahdollisuudet?

Ihmettä odotellessa syö sianlihaa ja nauti joulusta.

J. Gagarin

"Suomi ei tarvitse muslimeja yhtään mihinkään PISTE."

Jo 60-luvulla minulla oli Helsingissä koulukaverina kansakoulussa yksi tyyppi, jonka sukunimi oli "Ali". En muista etunimeä enää, mutta hänen isänsä nimi oli Abdullah, muistan sen siitä, että oma isäni pyysi kysymään kaverini isän nimeä, koska hänelläkin oli aikoinaan 30-luvulla ollut Helsingissä koulukaverina Ali-niminen poika. Kaverini paljastuikin tuon Abdullahin lapseksi.

Tataariyhteisö oli Helsingissä siihen aikaan arvostettu ja menestyvä piiri yritteliäitä ihmisiä. Ymar Abdrahimin vaatekauppa oli Kampin tienoilla ja joitakin vuosia myöhemmin sukelsi kuuluisuuteen Atik Ismail jalkapallomaailmassa. Juutalaisen Ben Zyskovicin vaimo on myös tataari.

He ovat kaikki muslimeja PISTE.

Vieras (nimimerkki)

"He ovat kaikki muslimeja PISTE."

Ilman heitä asuisimmekin lehmänlantamajoissa ja polttelisimme märkiä koivuklapeja peltikamiinoissa. Mikä onni, että sattuivatkin rantautumaan tänne raukoille rajoille.

J. Gagarin

Niin eihän heitä tarvita sen enempää kuin sinuakaan. Mutta islamilainen seurakunta on perustettu Helsinkiin joskus 1830-luvulla, jo ammoin ennen kuin omat isovanhempasi ovat syntyneet.

Islam sucks (nimimerkki)

Kerrotko nyt jo meille kaikille oi terroristin palvoja, että mitä eroa on islamilla ja "islamismilla"?

Muhammad oli terroristi, ja kaikki hänen seuraajansa hyväksyvät terrorismin. Oletko sinä terroristi-Muhammadin seuraaja?

J. Gagarin

Asenteestasi huokuu samanlainen fanaattisuus, jota ääri-islamisteilla esiintyy kristinuskoa kohtaan. Tämän blogin kommentteja lukiessa tulee väistämättä mieleen, ettei kristittyjen tai kristittyyn kulttuuriin kuuluvien piirissä moinen fanaattisuus prosentuaalisesti ole ainakaan vähäisempää kuin muslimien keskuudessa ääri-islamilaisuus.

M.Frigren (nimimerkki)

Kotomaassasi Venäjällä ei muslimit hillu .
Suomen tulee ottaa käyttöön sikäläinen käytäntö.

Vieras (nimimerkki)

Se pieni mutta ratkaiseva ero on siinä, ettei kristittyjen Pyhä kirja käske tappamaan ketään - vaan päinvastoin rakastamaan. Mitäs sitten koraani käskee:

http://aikapommi.wordpress.com/

Tuolta löytyy lyhyt oppimäärä. Jos ei koraani riitä, niin kaikki historiankirjansa lukeneet tietävät, millainen kamelipaimen Muhammed oikein oli. Kyllähän hänkin rakkautti harjoitti - se vaan painottui sinne lihalliselle puolelle. Olikos niitä 13 vaimoa ja kuusivuotias nuorin. Siihen vielä orjattaret päälle. Ilmankos hadithit ovat täynnä tarinoita hänen suurenmoisesta mieskunnostaan. Ihme sinänsä, että ehti vielä jossain välissä sotimaankin.

J. Gagarin

"Muhammad oli terroristi, ja kaikki hänen seuraajansa hyväksyvät terrorismin. Oletko sinä terroristi-Muhammadin seuraaja?"

Tuossa se fanaaattisuus. Ei siinä psykiatrin papereita tarvita.
Kyllä varmaan Husein esimerkiksi itse tietää, että hän ei hyväksy terrorismia, kuten ei valtaosa muistakaan muslimeista.

On aika selvää, että kommentoija on suomalainen, siis suomalaisesta kristillisperäisestä kulttuurista kotoisin.

Vieras (nimimerkki)

JPH jaksaa suoltaa omia harhaisia ennakkoluuloja islamista, vaikka tilastot eivät hänen näkemyksiään tue. Miksi pelkäät isalmia? Miksi jatkat islamin uskoisten mustamaalaamista ennakkoluloihin ja harhatietoihin perustuen? Tutustu aidosti islamin uskontoon. Äläkä tee sitä netissä.

Henri Lentonen

Tervehdys,

maailmakaikkeus on suuri, Jumala suurin ja minä pieni. :) Tämä on hyvä järjestys mielestäni, joten myöskin muut ihmiset voisivat pitää itsensä uskollisena RAKKAUDELLE, ei vihalle: väkivalta on hengen heikkoutta!

Sensijaan, meidän tulisi kaikkien keskittyä yhteiseen asiaamme joka on omavaraisuuden lisääminen. Sille emme voi mitään, minkä värinen iho meillä on ja miksi siitä tulisi välittää? Se on tärkeintä, mikä on sisällä: onko Leijonan sydän vai kavala rakki? Olemme kaikki veljiä ja siskoja rakkaudessa!

Nyt on aika keskittyä asioihin, mitä voimme muuttaa: täällä Suomessa me myöskin tarvitsemme takaisin perinnekasvimme, hampun: joka hävitettiin sukupuuttoon asti täältä valhein ja väkivallalla! Vielä muutama sukupolvi sitten se kasvoi täällä vehreänä, ruokkien tätä kansaa: nyt pula-aika on tulossa kohti loppuaan ja valheet ovat katoamassa tuuleen, niinikään valheilla on lyhyet jäljet..

Päivän meditaatio: http://www.youtube.com/user/messagesfromwithin/

Jos haluat lukea lisää ajatuksiani, niin vieraile: www.bonekobrothers.com

Petri Kivikangas

"Lähi-idän ja Afrikan maista saadaan helpotusta lähivuosikymmenten työvoimapulaan."

Höpöhöpö. Täällä on pulaa osaajista, ei "osaajista".

"Länsimaat ovat olleet kauan riippuvaisia monien muslimimaiden luonnonvaroista, etenkin öljystä, mutta tulevaisuudessa todennäköisesti aurinkoenergiastakin. Myös vienti muslimimaihin on tärkeää Euroopan maille."

Kaupankäynti ei ole sitä, että meidän on otettava tänne kaupan pantiksi muslimeja.

Viidakko-Jim (nimimerkki)

Tällaisten kirjoitusten tarkoitus ei ole herättää keskustelua - vaan provosoida. Blogistikaan ei ole puuttunut keskustelussa muuhun kuin koulutuksensa oikaisemiseen. Lopun aikaa naureskelee partaansa.

Sitten kun provosoidutaan, saa tämä tietty puna-viherfasisitinen sakki lisää vettä myllyynsä.

Eli me tehdään se ihan itse.

Vieras (nimimerkki)

Eikä vastannut koulutuksestaan yhtään mitään vaan kiersi vastauksen. Sanoi että mistä tiedän ettei kuulu lakimiesliittoon ja kehoitti vain tarkistamaan mainituista paikoista koulutuksensa.

Ei ainakaan jokin aika sitten kuulunut lakimiesliittoon, se on kovasti epäilyttävää koska lakimiesliittohan on se mistä epäpätevät tai vääryyksiä tehneet aina ekana potkitaan veke.

Kalevi Kämäräinen (nimimerkki)

Tässä taitavat mennä Suomen Asianajajaliitto ja Lakimiesliitto sekaisin.

http://www.asianajajaliitto.fi/

http://www.lakimiesliitto.fi/

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Jussi Vaarala

Demokraattisten yhteiskuntien pahin uhka ei ole kuvaamasi vaan se on valtioiden pakkovelkaannuttaminen ja sillä demokratiodien taluttaminen pääomien taholta.

Eikä se ole edes pahin yhteiskuntarauhan uhka - pahin yhteiskuntarayhan uhka sekin syntyy valtiodien pakkovelkaannuttamisesta.

Sen sijaan lapsellista on islamisti- ja rasisti-extremistien vouhkaaminen - niin juuri -

lapsellista.

Johannes X (nimimerkki)

Mikäs siinä, kun voi ratsastaa sianpäällä taistoon rasisteja vastaan...

Abdul Rahman Tunku (nimimerkki)

Marttyyrit kannustavat nuoria kaikissa pohjoismaissa.

Husseinin paluumuuton toivossa elävä (nimimerkki)

Hussein!
Mikä mies sinä olet, mitä teet täällä meidän kantasuomalaisten kotimaassa, Suomessa? Mikset ole kotimaassasi ratkomassa sikäläisiä ongelmia? Toimillasi pyrit luomaan niitä lisää tänne. Tee miehen päätös ja ala paluumuutajaksi kotimaahasi! Saatat olla Suomen kansalainen - sellaiseksi sinut voidaan toki aina tehdä - muttei suomalaiseksi.Ellei sinusta ole miestä paluumuuttajaksi kotimaahasi, tee edes jotain tuottavaa työtä, mutta älä enää avusta heimo- ja uskonveljiäsi tänne vihervasemmistolaishurrien myötävaikutuksella. Jos kuitenkin niin teet, yritä saada heidät vaikkapa Ahvenanmaalle. Siellä on tilaa ja kapiteeliä sekä ymmärtämystä monikulttuurismille. En minäkään tule sinun kotimaasiasioihin puuttumaan - älä sinäkään puutu minun maahani!
Nimim. "Husseinen paluumuuton toivossa elävä"

denotredame (nimimerkki)

Huseinin blogaus on liian pitkä ja siinä monenlaista tekstiä liiankin kanssa. Jos kiteyttää niin hän rinnastaa Tukholman terrosristin ja sianpään lähettäjän. Ovatko ne 'yhteismitallisia'. Eivät ole. Muslimin tarkoitus oli ilmeisesti tappaa lapsia jne...Sianpään tarkoitus oli vain 'vinoilla'. Tässä on mielestäni suuri ero. Siis uudestaan: pommiattentaatti/vinoilu..Siis ymmärsikö Husseinkin (anteeksi tuli 2 ssää) että sianpään tarkoitus oli vain vinoilla ei sen enempää. Mielestäni vinoilulle on jo vuosia ollut aiheitakin seurattuani muslimien tohuja maassamme. Suuri osa muslimeista on pakolaisia kuten Husein (nyt meni oikein) itsekin. Miksi he ovat luomassa tänne sitä yhteisöä mistä ovat paenneet. Huseinin ja kumppaneittensa olisi viisainta hylätä islam ja liittyä esim ortodokseihin. Ei olisi uskonnon kanssa ongelmia naispappeudesta eikä homoista. Näin tekisivät lopullisen pesäeron siihen organisatioon jota he Suomeen ovat paenneet. Eikö olekin hieno ja viisas neuvo...

Public Enemy nr 1 (nimimerkki)

Suomessa ei ole työvoimapulaa. Työttömiä on toistasataatuhatta. Ei siis mitään syytä että tänne pitäisi tuoda luku- ja kirjoitustaidotonta massaa kehitysmaista. Suomessa pitäisi ottaa käyttöön Australian malli. Jos tuot maahan mukanasi taitoa ja tietoa mitä tarvitaan niin oleskelulupa heltiää. Kerjäläiset älköön vaivautuko.

Miksi Muslimeja pitää hyysätä ja ottaa heidät erilleen ryhmänä esim Buddhalaisista? Ei Eurooppa tarvitse Muslimeja pätkääkään. Suuri osa entisistäkään ei ole sopeutunut paikalliseen elämään. Integroituminen ja maahanmuuttokoulutus on mennyt täysin päin H.lvettiä koko Euroopassa. Suomessa meillä on vielä aikaa korjata asioita mutta kun ulkomailta Suomeen muuttaneet ns "Hyvin integroituneet" poliitikot alkavat kertoa kansalle että Eurooppa tarvitsee Muslimeja niin silloin ei mene hyvin.

Katsokaa Vietnamilaisia jotka tulivat Suomeen pakolaisina. Kuinka paljon melua he pitävät itsestään. Miksi ortodoksit eivät saa rukoushuoneita tai viettää aikaa rukoillessa työaikana? Syrjintää yhden uskonnon eduksi muiden kustannuksella.

Kun joku rohkenee kritisoida tätä tiettyä uskontoa tai vääntää ei edes kovin hyviä sarjakuvia julistetaan kuolemantuomioita ja marssitaan kaduilla polttamassa lippuja jne. Mutta Saammeko me rakentaa kirkkoja esim Saudi-Arabiaan? Kuinka on Egyptin Koptien asema. Mitenkä menee Ortodokseilla Konstantiopolissa (Istanbul) ja kuinka Turkin valtio kohtelee Kristittyä vähemmistöään. Siinä kysymyksiä mitä muslimi-poliitikon kannataisi alkaa ajamaan ennen kuin päästelee vastaavia sammakoita suustaan.

Nimin 107 maata ja 475 kaupunkia 14 vuoden aikana. Juuri takaisin Suomeen muuttanut mamun aviomies.

suomi pop (nimimerkki)

Miksiköhän nämä suurimmat maahanmuuttokriitikot aina hallitsevat suomen kielen kovin huonosti?

Vieras (nimimerkki)

He kirjoittavat sydän ja sormet liekeissä, niin kovalla tahdilla menee väkisinkin joskus ohi vokaalista.

Public Enemy nr 1 (nimimerkki)

Omalta kohdalta voi syynä olla vuosien ulkomailla asuminen ja vähäinen äidinkielen käyttö. Uskokaa huvikseen kyllä se unohtuu vaikka kuinka yrittäisi pitää kieltä yllä.

Vieras (nimimerkki)

"Nimin 107 maata ja 475 kaupunkia 14 vuoden aikana."

Rekkakuski? Tai sitten olet saanut lopputilin yli kaksi kertaa kuukaudessa 14 vuoden ajan :-DD

Public Enemy nr 1 (nimimerkki)

Lenäjä, keikkatyössä

Vieras (nimimerkki)

Oliko Myyrmanni ja Jokela kristillistä terrorismia ?

M.Frigren (nimimerkki)

Oliko Muslimi Skupollin murhat Prismassa ja Tampereen Kurdien tapot
kunniallista terrorismia?

Kaikki syy suomalaisissa (nimimerkki)

Ei niillä ollut uskonnon kanssa mitään tekemistä, mutta Tukholmalla oli.

Tiina V (nimimerkki)
Erkki Mikkonen (nimimerkki)

En jaksa lukea koko ketjua läpi, mutta Husein Muhammed, miksi Euroopan tulevaa karjuvaa työvoimapulaa paikkaamaan tarvittaisiin juuri nimenomaan "muslimeita" eikä vaikkapa kiinalaisia, thaimaalaisia tai vietnamilaisia? Luulempa, että nuo ryhmät olisivat ahkerampia ja sopeutuvaisempia Euroopan oloihin kuin "muslimit".

Siili (nimimerkki)

Luulenpa, että aasialaiset olisivat kotouttamisen kannalta vähemmän "haasteellisia", mikä puolestaan heikentäisi kukkahattuarmeijan työllisyysprospekteja. Eihän maahanmuutto ole oikeaa maahanmuuttoa, ellei se aiheuta ratkaisuja vaativia ongelmia.

Vieras (nimimerkki)

Kohtahan äänestäisin Huseinia, jos voisin (väärä paikkakunta). Äärivasemmistot, -oikeistot, yms pelaavat aina toistensa pussiin, pitäen vigilantinsa valmiina vastaiskuihin. Kyllä tämä kulttuureja vastakkain asetteleva dialogi pitäisi pystyä käymään ilman terrori-iskuja, puoulin jos toisinkin.

Wombat (nimimerkki)
Ei mitään yhteistä, mutta joulukinkkua kaikille:) (nimimerkki)

Älykkäät juutalaiset ovat kautta historian toimineet keskeisissä ammateissa kuten pankkiireina. Outoa verrata toisen maan pummeja töitä tekeviin. Useimista suomalaisista tyätä tekevät kansalaiset, jotka maksavat veroa ovat tervetulleita. Jotenkin vain nykymeno ei oikein tuo tuota ahkeraa työssäkäyntiä. Hkl mallibussikuskin kuva on lähes aina sama. Vaihtakaa nyt edes kuvaa:)

Kaupunkilaisukko (nimimerkki)

Ja ennen kuin kukaan vetää esiin veteraanikortin, muistutettakoon, että Huseinin ansiot maamme itsenäistymisessä ovat täsmälleen yhtä suuret kuin kenellä tahansa tähän ketjuun kirjoittavalla ugrilaisella uhoojalla.

Vieras (nimimerkki)

Suomen oikea työttömien määrä lähentelee puolta miljoonaa. Jos siihen otetaan mukaan kaikki höpöhöpö-kursseilla olevat, tukityöllistetyt ynnä muut tilastojensiivoushommat. Somalit taitavat parhaiten työllistyä tulkeiksi toisille Somaleille, jotka eivät viitsi kieltä opetella. Yhteiskunta automatisoituu koko ajan, työläisiä riittää tulevaisuudessakin.

Vieras (nimimerkki)

Ainakaan aamulla tarvitsemani bussit eivät taitaisi kulkea ilman somalimiehitystä...

Vieras (nimimerkki)
Vieras (nimimerkki)

Minua ärsyttää jo pelkästään tuon musulmaani-mehmedin ärsyttävä itserakas virnistys ja naama, mutta kun luin tuota hänen runoilemaansa bulshittiä, jossa rinnastetaan itsemurhapommittajan yrittämä joukkotuho ja sianpään lähettäminen joululahjaksi niin päässäni alkaa kiehua.

Ja kerro sinä muhammed allah hashis, mihin helvettiin Eurooppa tarvitsee muslimeja? Mitä hyvää islam on ikinä tuonut? Kerro yksikin mullistava keksintö tai ideologinen läpimurto, joka on peräisin musulmaanin aivopestystä päästä.
Vittu sinäkin saat nauttia sähköstä, internetistä, juoksevasta lämpimästä vedestä ja sananvapaudestasi sen takia, koska täällä on ollut niin _vähän_ islamisteja kivikautisine ideologioineen ja ahtaine mielineen.

Muslimit vievät Euroopan korkeintaa takaisin pimeälle keskiajalle. Siihenkö teitä tarvitaan?

suomi pop (nimimerkki)

Paitsi aakkoset, numerot, geometrian, kastelujärjestelmän, lannoitteet, tekstiiliteollisuuden, paperin ja lasin valmistustaidon, telakat, purjehdustaidon, lääketieteen, sairaalat, kieli- ja lauseoppijärjestelmän, kaupankäynnin, suurten rakennusten ja monumenttien rakennustaidon, kaaret ja kaariholvit, kaupungit, kesyt hevoset, kartat, tuulten mittaustaidon, katuasfaltin, teologisen, tieteellisen ja filosofisen kirjallisuuden, korkeataiteet, mausteet, riisin, munakoison, sitrushedelmät, sokerijuurikkaan, shakin, kitaran edeltäjän luutun, matematiikan, rahan painannan ja taloustieteen.

Vieras (nimimerkki)

EI RIITÄ KANTELE VOITTAA KAIKEN SUOMI ON PARAS MAA JA MEILLÄ ON NOKIA JA ME OLLAAN URHEITA PERUSSOMALIT VOITTAA VAALIT VARMASTI

Public Enemy nr 1 (nimimerkki)

Ei näihin ole Muslimeilla yksinoikeutta... Kyllä Kreikkalaisilla, Juutalaisilla, Egyptiläisillä, Sumereilla, Kiinalaisilla, Intialaisilla, Indonesian saaristosta kotoisin olevilla, Persialaisilla jne jne jne on ollut ilman Islamia ja Mohammedia aika suuri osa em asioiden keksimisessä ja kehittämisessä.

Vieras (nimimerkki)

Muslimien mukaan vuosien 750-1250 välillä islamilaisessa maailmassa tehtiin paljon keksintöjä. Tuon ajanjakson kriittinen analyysi paljastaa että monet muslimien keksimäksi väitetyistä tieteen edistysaskelista ovat tosiasiassa Välimeren alueen muinaisten sivilisaatioiden, kiinalaisten ja intialaisten ansiota.

* muslimit uskovat että lasiset peilit keksittiin 1000-luvun islamilaisessa Espanjassa. Todellisuudessa lasisen peilin keksivät roomalaiset lähes tuhat vuotta aiemmin, 100-luvulla.
* Myös ruutia on väitetty muslimien keksimäksi. Kiinalaiset keksivät ruudin ja käyttivät sitä sotilastarkoituksiin 1100-luvulta alkaen, tosin jo 500-luvulta peräisin olevissa kiinalaisissa teksteissä on mainintoja ilotulitteista
* "arabialaiset numerot": muslimien väitteet modernin matematiikan ja sen kahden päähaaran geometrian ja trigonometrian perusteiden luomisesta eivät pidä paikkaansa. Muslimien saavutus oli lähinnä keräillä ja yhdistellä egyptiläisten, kreikkalaisten, intialaisten, persialaisten ja roomalaisten aiempaa tietoa. Intialainen sivilisaatio keksi nollan ja modernit numerot. Intialainen matemaatikko ja astronomi Brahmagupta (598-668) loi perusteet algebralle ja negatiivisille luvuille. Trigonometrian termit sini ja kosini tulevat muinaisen Intian sanskriitin kielestä.

Lisäksi, kun otetaan huomioon islamin 1300-vuotinen historia, niin isla­milai­sen sivi­lisaa­tion saavutukset ovat melko vaatimattomia verrattuina länsimai­seen, hindulai­seen tai konfutselai­seen sivilisaatioon. Monista is­lamilaisista saavutuksista kiitos kuuluu itse asiassa islamilaisessa impe­riumissa eläneille ei-muslimeille tai vastikään islamiin kääntyneille. Eräs suurimmista isla­milai­sista ajattelijoista Averroes joutui vaikeuksiin oi­keaoppisen is­laminopin kanssa tut­kittuaan ei-islamilaista (kreikkalaista) filo­sofiaa ja suosittuaan län­tistä ajatte­lutapaa. Kun islamin impe­riumin dhimmi-väestöt hupenivat lähes­tyttäessä toi­sen vuosituhannen puolta väliä, alkoi islamin sosiaalinen ja kult­tuurinen rap­peutuminen.

Don Otho (nimimerkki)

Kaikkialla mihin islam on levittäytynyt syntyy ongelmia joita ei aikaisemmin ollut,ja sinä pidät siihen syynä länsimaita.
Toivotan sinulle hyvää matkaa takaisin sinne jonnekkin;)

Vieras (nimimerkki)

Ja kirjoituksen pointtina oli juuri se, että tuollainen asenne ruokkii ongelmia.

Elämme globaalissa maailmassa, enää ei voi olettaa, että rajat voi laittaa valikoivasti kiinni silloin kun sattuu tulemaan väärästä kulttuurista.

Voimme vain tehdä työtä sen eteen, että kaikki tulisivat keskenään toimeen - Ja tähän se kaikista verrattomin keino on opetus.

Nopeta (nimimerkki)

Niin, milläs meinasit opettaa kiihkomielisiä, jotka huutavat kuolemaa vääräuskoisille?
Kuinka naiivia vihreiden riveissä oikein ollaan?
Oikein oksettaa ajatella joskus vihreille antamani ääni.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Sorry, emme elä globaalissa maailmassa, rajat eivät ole auki. Eurooppa ei ole maailma.

Väärästä kulttuurista jopa Suomeen tulleen henkilön voi karkottaa milloin vain, ellei ole perusteita maassaololle.

denotredame (nimimerkki)

Husein. Poistit kirjoitukseni mies ja naispommittajasta ja heidän taivasosuudestaan. Miksi?

So true (nimimerkki)

Muslims are not the problem, the rest of the world is!

http://apina.biz/27571.jpg

Vieras (nimimerkki)
denotredame (nimimerkki)

Yritän uudestaan. muslimipommittaja pääsee paratiisiin allahin oikealle puolelle ja saa 72 neitsyttä joita on sitten kiva perforoida (suomeksi puhkoa). On olemassa myös naismuslimipommittajia. pääsevätkö he paratiisiin allahin viereen? saavatko he 72 poitsutta joilta livahtaa heti jolloin sexakti jää saavuttamatta. Olen tätä kysynyt tutuilta muslimeilta. ovat katselleet muualle. tasa-arvokysymys ehdottomasti. voiko Husein vastata kuinka on vai pitääkö asiasta valitta tasa-arvovaltuutetulle. Ehdottomasti selvittämisen arvoinen asia. Onko niin että mies ja naispommittajat ovat tässä tärkeässä asiassa eriarvoisia. Kysyn vaan..

Vieras (nimimerkki)

Jep, oli kyllä niin näkemyksellinen ja suoraan asian ytimeen käyvä viesti, että koko netti kiittää panoksestasi.

Kaupunkilaisukko (nimimerkki)

Tunnen suurta kiusausta heitellä trolleja tänne itsensä pyhään vihaan kiihdyttäneiden uskonsoturien joukkoon. Mutta kyseessä on liian vakava asia leikittäväksi. Lukekaahan hyvät ihmiset oikein ajatuksella, mitä Husein kirjoitti. Vasta sitten, kun on tekstin ensin ymmärtänyt, kannattaa provosoitua.

Edellä muuan anonyymi henkilö kehotti Huseinia näin sanoen: "Kerro yksikin mullistava keksintö tai ideologinen läpimurto, joka on peräisin musulmaanin aivopestystä päästä." Onko koulun historian tunnilta jäänyt mitää mieleen? Islamin vaikutus länsimaiden kulttuuriin on huomattava. Otetaan esimerkiksi algebra (alunperin arabiaa: al-jabr). Myös länsimaisessa musiikissa on paljon islamilaisen maailman vaikutteita.

Voimia vaalityöhön Husein! Onneksi blogimaailman ulkopuolella on Suomen kansa, joka on pääsääntöisesti selväpäistä ja asiallisesti käyttäytyvää.

Public Enemy nr 1 (nimimerkki)

Kirjoittaja sotkee Arabialaisen kulttuurin ja Islamin. Arabit olivat aikoinaan kehityksessä satoja vuosia Eurooppalaisia edellä. Mitä tapahtui? Miksi me olemme nyt edellä. Keksittiin uskonto joka tasapäistää. Meillä oli oma katolinen kirkomme joka ei juuri sallinut toisia ajatuksia inkvisition uhalla. Islam ei ole suvaitseva uskonto eikä ole juurikaan noista ajoista kehittynyt kuten kristinusko.

Kotelo Keikka (nimimerkki)

"Onko koulun historian tunnilta jäänyt mitää mieleen? Islamin vaikutus länsimaiden kulttuuriin on huomattava. "

Onhan se islamin vaikutus länsimaiseen kulttuuriin huomattava. Samalla kyllä ihmisuhrienkin määrä oli aika mittava. Toisaalta mitäpä sitä ihminen ei sivistyäkseen tekisi...

Ota se historian kirja kouraan ja tutki sieltä, miten meitä Muhammedin jälkeen onnellistetuttiin. Siihen nähden, että kaikki kristityt alueet tapettiin ja hävitettiin, niin on aika ihmeellistä, että saivat edes jotain varastettua.

Vai tarkoitatko kenties islamin huomattavalla vaikutuksella länsimaiseen kulttuuriin Vlad

AntiDis (nimimerkki)

Husein Muhammed: "Äärioikeiston muslimivastaisuudessa on kyse samasta asiasta kuin laajemmalle yleisölle myyvään muotoon puetussa muukalaisvihamielisyydessä ja rasismissa. Muslimivastaisuudessa on samoja piirteitä kuin juutalaisvastaisuudessa ennen toista maailmansotaa."

Husein Muhammed hyökkää perusteettomasti suomalaista äärioikeistoa vastaan hämärtämällä käsitettä ja äärioikeistolaisen toiminnan merkitystä Suomessa. Miksi?

Wikipedian mukaan "äärioikeisto on nimitys, jota käytetään totalitaarisiin päämääriin pyrkivistä radikaaleista, poliittisista oikeistoliikkeistä" (Lähde: Factum, Uusi tietosanakirja 2005).

Käytännössä tällaisia liikeitä ei ole Suomessa ollut enää sodan ajan jälkeen. Totaalitaarisiin päämääriin on Suomessa sodan jälkeen pyrkinyt lähinnä äärivasemmisto Neuvostoliiton ollessa vielä voimissaan. Tälläisiä ohjelmallisia pyrkimyksiä totalitaarisen järjestelmän luomiseen ei liene enää esillä äärivasemmistossakaan, vaikka jotain haihatteluita sosialistisesta tai kommunistisesta yhteiskunnasta lieneekin elossa.

1960-1970-luvuilla äärioikeistolainen leima lyötiin kaikkiin kekkoslaisen ulko- ja sisäpolitiikan vastustajiin, vaikka nimenomaan nämä olivat suomalaisen demokratian puolustajia. Äärioikeistolaisen leiman vilauttelulla lyödään edelleen näitä kansallisen vapauden ja demokratian puolustajia ihan niin kuin 1970-luvun Suomen äärioikeistolaisiksi leimatut olisivat olleet jotenkin väärällä asialla. Sitä olivat Kekkosen poikkeuslailla presidentiksi valitsijat.

Suomessa on ollut 1970-luvulta alkaen joitakin äärioikeistolaisia pienryhmiä, joilla ei ole ollut suuremmin merkitystä. Tunnetuin näistä lienee Pekka Siitoimen porukka. Siinä oli mukana myös Risto Tammi niminen henkilö, joka Abdullah Tammi nimellä perusti Suomen Islamilaisen puolueen joitakin vuosi sitten ollen myös sen ensimmäinen puheenjohtaja. Abdullah Tammi on ilmoittanut olleensa KGB:n agentti ja hänellä on maahantulokielto Viroon. Siitoimen porukan kaltaisia ryhmiä ei Suomessa nyt liene. Jos olisi, niin media oisi varmaankin niistä kertonut.

SUPO:n Kari Harju IL 8.7.2010: Harju painottaa, että rasistisiin rikoksiin syyllistyvät muutkin kuin äärioikeistolaista ideologiaa kannattavat ihmiset. Muukalaisvastaisuuden taustalta ei välttämättä löydy selkeää aatetta.

Harjun mukaan myös talouden taantuma ja työttömyyden kasvu ovat lisänneet muukalaisvastaisuutta.

- Pettymystä kanavoidaan maahanmuuttajiin.

Husein Muhammed: "Äärioikeisto puolestaan lietsoo pelkoa, että vahva islam ja voimakkaasti kasvava muslimiväestö syrjäyttävät eurooppalaisen kulttuurin ja kristinuskon."

Missä on Suomessa tämä äärioikeisto Husein Muhammedin mielestä, ketä siihen kuulu ja miten merkittävä tämä äärioikeisto on?

Jos on kyse eurooplaisesta äärioikeistosta, niin olisi korrektia mainita siitä.

denotredame (nimimerkki)

Kaupunkilaisukko. Kaikki tuo tapahtui ennen islamia. Olet lukenut huonosti historianläksysi.

Hannu Pohja

Kommentoin tuon miehen kirjoitusta jo hieman aiemmin. Vasta katsottuanani jutun alle kirjoitetun lauseen jossa luki että KIRJOITTAJALTA ILMESTYY KIRJA...
No nii...
ÄLKÄÄMME SIIS OTTAKO VAKAVASTI TÄTÄ JUTTUA!!!
Lukemani perusteella mies ei edes hahmota ympärillä olevaa SUOMALAISTA yhteiskuntaa.
EI täällä ole mitään ääriliikkeitä missään aktiivisessa toiminnassa. Täällä EI ole onneksi tarpeeksi muslumeita saati sitten käännynnäisiä sellaisia että he uhkaisivat välittömästi meidän yhteiskuntarauhaamme. TÄLLÄ EI MYÖSKÄÄN OLE MITÄÄN PUOLUESIDONNAISTA TAI OIKEISTO VASEMMISTO jaon perusteella valittavaa kansanryhmää joka sillä perusteella olisi luettava rasistiseksi.
Suomi on kristinuskon arvoin kehittynyt valtio ja kansalaiset puoluesidonnaisuuksistaankin sivistyneitä henkilöitä. Täällä ei siis olla aivan yhtä kevein perustein johdateltavissa kansalaisia pyhään sotaan.
Toivon paljonkin maailmaa kiertäneenä ja muualla asuneena että Suomi pysyy ainakin suomalaisille hyvänä maana asua. Mikään muu maa ei tule suomen asioita hoitamaan ellei me itse.
ÄLKÄÄ IHMISET OSTAKO TÄLLAISEN TIETÄMÄTTÖMÄN RAHASTAJAN JA MAINEESEEN PYRKIVÄN KIRJAA!!! ÄLKÄÄ!!!

AntiDis (nimimerkki)

Onks entinen vihreä Jussi K. Niemelä nyt äärioikeistolainen, kun hän on eronnut virhreistä ja on islamkriittinen?

En tunne miestä, mutta ohessa näyte Niemelän erotiedotteesta 13.12.2010:

Jussi K. Niemelä:

Olen ilmoittanut eroavani Vihreiden jäsenyydestä hiipumalla eli en aio enää ensi keväänä maksaa jäsenmaksua. Jäsen olen ollut kevättalvesta 2007. Liityin puolueeseen, koska Vihreät kaikista puoleista vaikutti selkeimmin ihmisoikeuspuolueelta, eläinoikeuksien ja luonnonsuojelun ohella.

Olen tunnetusti islamkriittinen ja puolueen linja on häirinnyt minua tässä suhteessa pitkään. Olen yrittänyt muuttaa puolueessa vallitsevia näkemyksiä vähemmän naiiviin suuntaan, siinä osin onnistuenkin. Nykyisin Vihreät sentään jo tuomitsee islamilaisen fundamentalismin ohjelmajulistuksissaan ja kannattaa maltillisten tai entisten muslimien auttamista fundamentalisteja vastaan. Tämä ei kuitenkaan riitä.

Vihreiden presidenttiehdokas ja näkyvä kansanedustaja Pekka Haavisto kirjoitti eilen, että Tukholman pommi-isku oli poliittinen teko. Sitä se tietenkin myös oli, päältä katsoen, tulkintaa venyttäen. Haavisto mainitsee lisäksi, että kaikki uskonnot pitävät rauhantyötä arvossa. Islamia hän ei erikseen mainitse, vaikka Tukholman pommimies oli jälleen kerran muslimi, jihadisti, jonka oma viesti ei jätä mitään epäselväksi. Poliitikko ei näköjään voi suoraan sanoa, että ainakaan islam ei kaikilta osin pidä rauhantyötä arvossa. Islamiin näet sisältyy olennaisena osana oppi uskonnon puolustamisesta, vaikka asein. Sitä kutsutaan jihadiksi ja uskonsoturia jihadistiksi. Tukholman pommimies vetosi viestissään mujahideeneihin kaikkialla terrorin määrän lisäämiseksi. Mujahideen tarkoittaa jihadistia.

Tätä Haavisto ei halunnut sanoa. Syitä voidaan vain arvella. Eiköhän päällimmäinen syy kuitenkin ole se, että puolue haluaa olla suvaitsevainen eikä se halua lisätä islamiin kohdistuvia epäluuloja tai maahanmuuttokritiikin suosiota sekä kasvualustaa. Vaikeneminen on kultaa, edelleen, ajattelevat Vihreät kärkipoliitikot. Mutta lisääkö vaikeneminen ja asian kiertely uskottavuutta ja puolueen suosiota? Ei lisää, päinvastoin. Haaviston lausunto lisää maahanmuuttokriitikkojen suosiota, kuten Euroopassa ollaan nähty monet kerrat. Vihreät tuntuu operoivan omassa maailmassaan, jossa tosiasioita ei haluta katsoa suoraan silmiin. Vihreät toimii kuin sokea pimeydessä.

Käyttäjän wiljoantero kuva
Antero Manninen

HM: "Muslimivastaisuudessa on samoja piirteitä kuin juutalaisvastaisuudessa ennen toista maailmansotaa."

Ei sitten niin vähääkään.

Ano Nyymi (nimimerkki)

Muslimit itse tälläkin hetkellä hoitavat tuon juutalaisvastaisuuden, kaikkialla siellä missä on muslimeja on myös juutalaisvastaisuutta. No, olivathan he aikoinaan ylimpiä ystäviä natsien kanssa eivätkä ole senkään jälkeen tapojaan parantaneet.

Nykyajan natseja ovat nimenomaan muslimit.

Ano Nyymi (nimimerkki)

Voiahn jee, varmaan onkin paljon pahempaa kun joku "rasisti" lähtettää taikauskoisille paketin jossa on sian pään, koska nämä taikauskoiset pitävät jostain kumman syystä sikaa saastaisena otuksena.

Sehän on sitten taas ihan "pikku juttu" että samaisen taikauskon edustaja yrittää surmata sadoittain ihmisiä joulukadulla kyhäämänsä naulapommin avulla, mutta onnistuu onneksi tappamaan vain itsensä.

Täytyy olla aika kieroutunut että voi rinnastaa kyseiset teot.

Ei tuo rasimikortilla flirttailu mene enää läpi, alkaa olla liian paljon ja liian pahoja asioita tapahtunut tuon taikauskoisen sekopäälauman takia.

Hannu Töyri (nimimerkki)

Punavihreät ja islamistit ovat liitossa keskenään. Heitä yhdistää länsimaisen elämän - ja yhteiskuntamuodon vastustaminen.

Äärioikeisto on planko heitto ja sitä käytetään täysin tietoisesti, jotta voidaan vaientaa eri mieltä olevat. Islamofobian kriminalisointi vaatimus on osa tätä hyökkäystä ajatuksen- ja sananvapautta vastaan

Käyttäjän timoelonen kuva
Timo Elonen

Näinhän sodat alkavat. Ensimmäiseksi jotkut ryhmittymät aloittavat propagandan, jolla tosilla, mutta enimmäkseen vääristellyillä ja valheellisilla argumenteilla herätetään epäluuloa toisia kohtaan. Nämä alkavat tietenkin vastaamaan samalla mitalla. Kummallakin puolella on herkkäuskoisia kritiikittömiä ihmisiä , jotka liittyvät mukaan ja vauhti kiihtyy. Vastapuoli eläimellistetään. Kun sitten joku kuumakalle jommalla kummalla puolella vahingoittaa vastapuolen edustajaa fyysisesti, alkaa fyysinen molemminpuolinen väkivalta.

Kun ensimmäinen meistä kuolee, valitsemme kaikki välittömästi puolemme ja olemme valmiit sankarivainajiksi.

Näin sodat alkavat.

Maalaismummo (nimimerkki)

Niinpä,
Suomesta on nykyisin vaikea erottaa oikein muita poliittisia akseleita kuin rauhanpuolustajat ja rauhanvastustajat.

Vieras (nimimerkki)

Kuulostaa Timo siltä että sulla tuli jo nyt housuun vaikka laukaustakaan ei ole ammuttu, niin sanotusti. Taidat tykätä pyssyistä ja sotaleikeistä? Mitens univormut, tekeekö hyvän olon vatsanpohjassa jos pieni kokardi tai koppalakki olisi?

Islamistit ovat pahimpia rasisteja mitä maailmassa on. (nimimerkki)

Islamistit OVAT rasisteja, ja vieläpä sanan TODELLISESSA merkityksessä.

Koraania voi täysin perustellusti tulkita niin, että "vääräuskoiset" (disbelievers) ovat eri ihmisrotu kuin muslimit. Asiaa varten ei itseasiassa tarvitse edes juurikaan "tulkita" Koraania, vaan se on monessa suurassa sanottu suoraan.

Koraanissa sanotaan useissa kohdissa että vääräuskoiset on luotu Allahin toimesta vääräuskoisiksi ja muslimit muslimeiksi. Ainoastaan ihminen, joka on syntynyt muslimiksi, mutta harhaanjohdettu, voi palata (ei "kääntyä" - muslimit itsekin käyttävät sanaa "kääntyä") islamiin. Vääräuskoiset ovat syntyneet vääräuskoisiksi, ja sellaisina he tulevat pysymään ja lopulta kärsimään ikuisesti, koska se on Allahin tahto.

Kun tähän lisätään koraanin kehoitukset levittää islam koko maailmaan, ja aina joko ajaa vääräuskoiset islamin alueelta pois tai tappaa heidät, niin silloin paljastuu että islamistien agenda on täysin samanlainen kuin natsien - "alemmat rodut" tulee tuhota maailmasta.

Huseinilta voisin vielä kysyä:

Kumpi oli ensin - vihapuhetta, islamin sotaa muuta maailmaa vastaan ja "rotupuhdistusta" julistava, 600-luvulla kirjoitettu Koraani, vaiko eurooppalainen "äärioikeisto"?

Älä viitsi jauha *askaa "epäpyhistä alliansseista", kun oman leirisi "Mein Kampf" on kirjoitettu jo 1400 vuotta sitten!

Islamistit ovat pahimpia rasisteja mitä maailmassa on. (nimimerkki)

Niin, siis muslimit käyttävät ilmausta "palata islamiin" eivätkä "kääntyä islamiin". Tuli vahingossa kahteen kertaan tuo "kääntyä" tuohon.

Veli Mäkinen (nimimerkki)

"Onneksi pommin ainoaksi ihmisuhriksi joutui räjäyttäjä itse"

ONNEKSI!

Miksi ruotsalaisilla käy aina parempi tuuri, jopa valittujen irakilaisten täydellisessä epäonnistumisessa. Meillä irakin miehen epäonnistuminen aiheutti kolme viatonta ulkopuolista uhria Tampereella täysin vailla terroria.

"Hannuhanhet" voittivat taas matsin ainakin 3 - 0, vai olisiko oikea lopputulos sittenkin 4 - 0? Tuomari ratkaiskoon... "how much luck, how much knowledge".

Public Enemy nr 1 (nimimerkki)

Ajatollah Veikko. Vaikkakin fiktiota ja pilke silmäkulmassa kirjoitettu, on hyvää lukemista :-) Kyllä sekin kirja varmaan saadaan mustalle listalle tai fatwa sitä vastaan.

JK (nimimerkki)
Käyttäjän timoelonen kuva
Timo Elonen

Pekka Tiusanen,

Olet korvannut sanan ymmärtää sanalla hyväksyy.

Islamistit ovat pahimpia rasisteja mitä maailmassa on. (nimimerkki)

Sanonpa vielä, että Husein mollaa tässä "rasisteiksi" ne, jotka pistävät kovan kovaa vastaan eivätkä suostu alistumaan islamin/islamistien vaatimuksiin ja uhkailuihin. Historia, ja etenkin rasismin historia, on osoittanut että on niitä, jotka aggressioita kohdatessaan ryhtyvät vastarintaan, ja sitten on niitä, jotka kärrätään lammaslauman lailla kaasukammioihin teloitettaviksi.

Pystyykö joku Husein Muhammed tai muu "suvaitsevainen" selkärangattomalla myötäilypolitiikallaan (tässä kiinnittäisin huomiota mm. Huseinin halveksuttavan vellihousuiseen uskonnollisia ympärileikkauksia koskevaan kannanottoon, eli "ei se nyt oikein ole, mutta koska niitä tehdään kuitenkin niin pitää ne sallia") suojelemaan yhtäkään suomalaista totalitaristiselta islamilta? No eipä pysty.

Nämä vihervasemmistoymmärtäjät lässyttävät vain "rasismista" ja kohdistavat kaiken energiansa survomaan turpaan niitä, jotka eivät lyö takaisin, eli maallistuneita, järkeviä kantasuomalaisia. Jos Huseinin linjaa kuunnellaan, niin se on kantasuomalaisten "rasistiset" mielipiteet, sananvapaus ja yksilönvapaudet, joita sensuroimalla ja rajoittamalla kuulemma terrorismi ehkäistään, eikä itse islamofasistien tekoihin ja maassaoloon pidä puuttua mitenkään - ainakaan ennaltaehkäisevästi.

Husein ja hänen aateveljensä katsovat kun lapsesi hirtetään vääräuskoisena, ja toteavat että "voi-voi". Mitään he eivät tee sen ehkäisemiseksi, ja jälkeenpäinkin lähinnä moittivat sinua että "miksi et myötäillyt islamia tarpeeksi (nyt kakarasi mätänee niinkuin tuollaisen RASISTIN lapsen kuuluukin)?".

Titus (nimimerkki)

Eräällä foorumilla juttua Suomesta käsin päivitettävistä jihad-sivustoista:

http://hommaforum.org/index.php/topic,39144.0.html

Vieras (nimimerkki)

Ei se natsien ja muslimien allianssi nyt aina niin epäpyhä ole:

http://akreportalnet.com/data/mufti/grand_mufti_ss...

Vieras (nimimerkki)

Voi muslimi ja somaliparkoja.. Miksi sympatia menee ulkomaalaisten rikollisten puolelle?

Vieras (nimimerkki)

Demokratia sikseen, mutta järjestäytyneen yhteiskunnan ylivoimaisesti suurin uhka on islam. Mikään ei vedä sille vertoja, ei mikään.

Ettekö muuten huomaa, kuinka musulmaani-imaamit valehtelevat joka ainoan kerran kun heitä haastatellaan? Näin he tekevät, koska heidän uskontonsa määrää tekemään niin aina, kun siitä kuvitellaan olevan etua islamin asialle.

Muslimeille olisi sitkeästi jaksettava teroittaa jokaisessa mahdollisessa yhteydessä, että he ovat jumalaksi naamioituneen paholaisen harhaanjohtamiksi tulleita ressukoita, ja myös, että heidän imaaminsa valehtelevat jopa heille itselleen peitellessään sitä seikkaa, että toisuskoisiin kohdistuvat terrori-iskut todellakin ovat jokaisen muslimin pyhä velvollisuus. Kun tätä jatketaan riittävällä intensiteetillä, saattaa olla mahdollista, että lopulta islam kuivuu kasaan.

Kalevi Kämäräinen (nimimerkki)

Oheinen BBC:n referaatti antaa muslimien velvollisuuksista toisenlaisen kuvan.

http://www.bbc.co.uk/religion/religions/islam/beli...

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Vieras (nimimerkki)

Huseinin kuvittelisi muslimina tuntevan Islamin henkisen ytimen, koraanin ja hadithit, joiden keskeinen sanoma on SOTA TOISUSKOISIA VASTAAN kunnes koko maailma on saatettu sharian alle. Tätä päämäärää koko Huseinin eksistenssi siis palvelee, vaikka hän kirjoituksessaan valehtelee muuta koska koraani sallii valehtelun taktisena keinona. Totuus on että islam on verenhimoinen murhaideologia, joka tulee synnyttämään yhä uusia terroristeja, jihadin marttyyri ei islamin mukaan kuole vaan pääsee nauttimaan taivaallisten neitsyiden seurasta. On lisäksi runsaasti näyttöä siitä että korkeasti koulutetut lääkärit ja perheenisät ovat islamin aivopeseminä ryhtyneet verisiin terroritekoihin, niinpä Huseinia tai muita muslimeja ei tule pitää muuna kuin potentiaalisena murhaajana ja terroristina.

Kerro rehellisesti Husein, milloin vääräuskoisen veri lentää?
Vai eikö rohkeus riitä marttyyriuteen?
Kauanko joudumme kuulemaan lisää valheellista paskapuhettasi?

Vieras (nimimerkki)

"niinpä Huseinia tai muita muslimeja ei tule pitää muuna kuin potentiaalisena murhaajana ja terroristina."

lol :p

Vieras (nimimerkki)

CIA:n ja Mussadin tukema SverigeDemokraattien False Flag operaatio koko pommimies.

Castor (nimimerkki)

Lars Vilksin ja Kurt Westergaardin pilakuvat profeetasta ovat aiheuttaneet kaikille muslimeille, ilmeisesti myös Husein Muhammedille, niin suurta kärsimystä, että sen paremmin puheissa kuin kirjoituksissakaan ei ole päätä eikä häntää.

Tarkastelen alla muutamaa Muhammedin, tosissaan tai piloillaan, esittämää väitettä:

”Muslimivastaisuudessa on samoja piirteitä kuin juutalaisvastaisuudessa ennen toista maailmansotaa.”

Väite on täysin mahdoton. Juutalaisia vihattiin sen vuoksi että he olivat juutalaisia, takana oli rotuoppi, jonka juuret olivat Isossa Britanniassa. Islamia ja sitä edustavia muslimeja vastustetaan sen vuoksi, miten islam todellisuudessa esiintyy ja nähdään: totalitäärisenä valtio-oppina ja ääridogmaattisena uskontona, joka on aiheuttanut ja tänä päivänä koko ajan aiheuttaa uskomattomia kärsimyksiä sekä sitä tunnustaville että muihin uskontokuntiin kuuluville ihmisille koko maailmassa. Koska islam on lisäksi ekspansiivinen ja äärirasistinen, ihmiset (muut kuin muslimit) ymmärtävät, että sen kanssa ei kerta kaikkiaan voi elää sopusoinnussa. Puheet ”rauhan uskonnosta” eivät saa vastakaikua, kun teot ovat mitä ovat.

”Uhkakuvilla ratsastamista on helpottanut eräiden ääri-islamistiryhmien harjoittama terrorismi sekä joidenkin muslimien haluttomuus tai kyvyttömyys sopeutua länsimaisiin yhteiskuntiin.”

”Eräiden”, sanoo Muhammed. Suomalaiset ovat yhdistyskansaa, mutta kyllä ne muslimitkin osaavat, ainakin terroristipuolella! Ohessa hieman listaa näistä muutamista, jota sana ”eräs” myös tarkoittaa:
Lashkar-e-Toiba (Pakistan)
Jaish-e-Mohammed (Pakistan)
Jamaat-ul-Mujahideen (Bangladesh)
Taliban (Afganistan)
Hezb-e-Islami Gulbuddin (Afganistan)
Al-Qaeda (Afganistan/Pakistan)
Turkish Hezbollah
Al-Zargawin al-Qaedan sivutoimisto/haaraliike Irakissa
Al-Faruq Brigades (Irak)
Jamaat Ansar al-Sunna (Irak)
Ansar al-Islam (Irak)
Hezbollah
Fatah al-Islam
Al-Aqsa Marttyyrien Prikaati
Hamas
Islamic Jihad

”Tämä koskee myös sellaisia muslimeja, joilla ei ole mitään tekemistä iskujen kanssa ja jotka tuomitsevat ne selvästi.”

Niin, selvästi tuomitsi myös Tukholman pommi-iskun tehneen miehen imaami, jota nyt epäillään ääriliikkeen värväriksi. ”Älä kuuntele mitä sanoja suu puhuu, vaan katso mitä kädet tekevät.”

”Todellisuudessa ääripäillä onkin sama tavoite: estää kahden erilaiseksi ja yhteensopimattomaksi (kirjoitusvirhe Husein Muhammed) väitetyn kulttuurin yhteiselo ja sekoittuminen.”

Eivät ainoastaan nämä äärioikeistoa edustavat katso islamia ja modernia yhteiskuntaa yhteen sopimattomiksi. Kyllä sen ymmärtävät jopa keskustan äänestäjät, kunhan vain viitsivät myöntää asian.

”Länsimainen demokratia, teknologia ja populaarikulttuuri leviävät kaikkialle maailmaan.”

Toivottavasti, mutta kun islamistit niin kovasti yrittävät kaikin tavoin estää näiden leviämisen!

”Muslimit eivät voi ylläpitää ja kehittää omaa kulttuuriaan, uskontoaan ja yhteiskuntiaan sulkeutumalla länsimaisilta vaikutteilta. Muslimien tavoitteet toteutuisivat parhaiten, jos he ottaisivat muilta – niin länsimaalaisilta kuin esimerkiksi intialaisilta ja kiinalaisiltakin – hyviä vaikutteita ja pyrkisivät samalla vaalimaan sitä, mikä on parasta heidän omissa perinteissään.”

Hyvä, Muhammed! Edes yksi järkeen käypä ajatus kolumnissa.

”Lähi-idän ja Afrikan maista saadaan helpotusta lähivuosikymmenten työvoimapulaan.”

Työvoimapulaa ei ole, eikä sitä tule. Sen sijaan muusta tulee kyllä pula, kuten resursseista. On täysin sietämätöntä, että Lähi-idän ja Afrikan maista rahdataan Suomeen väkeä, jolle sitten jaetaan näistä kuihtuvista resursseista osia ilman, että tämä ”uusi” väestöryhmä edes jollain tavoin kykenisi lisäämään olemassa olevia resursseja. Vai minkä Muhammed luulee jonkun lukutaidottoman 60-vuotiaan musliminaisen panoksen olevan suomalaisen yhteiskunnan rakentamisessa? Kannattaa lukea tarkkaan: meillä tai ylipäätään Euroopalla ei ole varaa ottaa tänne elättejä! Tulijoitten olisi parempi pysyä kotimaissaan. Kyllä eurooppalaiset, jotka on saatu uskomaan omaan syyllisyyteensä näiden ihmisten huonoihin oloihin, lähettävät apua sinne joka tapauksessa ja se tulee vielä kaiken lisäksi halvemmaksi kuin ihmisten tänne ottaminen.

”Euroopan turvallisuuden kannalta on elintärkeää, että välit läheisiin muslimimaihin ja Euroopassa jo asuviin kymmeniin miljooniin muslimeihin pysyvät hyvinä.”

Ei yhtään muslimin kirjoittamaa puheenvuoroa, jossa ei jollain tavoin uhkailtaisi! Mikähän muu meitä sieltä käsin uhkaa kuin pommi-iskut? Muhammedin kannattaa muistaa ehkä jo vanhaksikin käynyt vitsi: Mitä yhteistä on Hiroshimalla ja Teheranilla? Ei mitään, vielä.

Ja sitten äärioikeiston ja muslimien suhteesta: Muslimit tekivät erittäin läheistä yhteistyötä natsien kanssa Toisen maailmansodan aikana ja sen jälkeen. Natsejahan pidetään jonkinlaisina äärioikeiston mannekiineina. Sodan jälkeen useita entisiä, erittäin korkeita natsijohtajia muutti muslimimaihin, joista he saivat turvapaikan. Muun muassa Nasserin henkivartiokaarti oli entisen natsijohtajan organisoima. Arafat ylisti vuonna 2002 Jerusalemin Suurmuftia Haj Amin al-Husseinia kutsumalla häntä palestiinalaisen vastarinnan sankariksi. Al-Husseinilla oli oma SS-prikaati.

Lukemista pukinkonttiin (kannattaa uskoa, saa enemmän lahjoja!): David G. Dalin and John F. Rothmann, Icon of Evil: Hitler's Mufti and the Rise of Radical Islam.

Sivu 1 | 2 | »

Toimituksen poiminnat