Husein Muhammed

Jollakin on univaikeuksia

Hyvä Jussi Ahonen (ilmeisesti FDL:stä), kiitos seuraavasta viestistäsi:

"Jokaikinen muslimi ulos maastamme niin pian kuin mahdollista. Husein ensimmäisenä." (jussiahon@gmail.com > husein@husein.fi, viime yönä noin klo 2)

Olen kuitannut viestisi. Harmiksesi joudun toteamaan, että toiveesi ovat hankalahkoja toteuttaa.

Ensimmäisen toiveesi suhteen: minä en ole millään tavalla kaikkien muslimien edustaja, joten en voi päättää, mitä he tekevät. Enkä liiemmin haluaisikaan.

Toinenkaan toiveesi ei ole kovin helppo: minulla kun ei ole kesälomaa, enkä siksi voi lähiaikoina lähteä Suomesta.

Ja toisaalta minähän nautin Suomen suvesta, toisin kuin näemmä Sinä, joka ilmeisesti kärsit univaikeuksista, kun pähkäilet maailmanmenoa hiki kaljullasi kello kaksi yöllä. Silloin katsos kunnon kansalaiset lepäävät voidakseen aamulla pyörittää yhteiskuntaa.

Mutta älä ole huolissasi. Syksyllä tulen olemaan pariin otteeseen poissa Suomesta. Silloin voinet hengittää. Muuten en ole vastuussa Sinulle siitä, jos tämän maan nykyinen ilmanlaatu ja ilmapiiri aiheuttavat Sinulle peruuttamattomia vaurioita.

Hyvää kesänjatkoa!

- Husein

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (63 kommenttia)

Käyttäjän vpleivo kuva
Veli-Pekka Leivo

Isämmaan pulustajat taas asialla.

Veikko Penttinen

Ei tuo nyt ole kovin tyylikästä Huseiniltakaan laittaa oikein yksi ploki yhden paukapäähörhön yöllisen horinan takia.
Kaiken kaikkiaan on typerää elämöidä näiden jälkeenjääneiden typerysten kustannuksella.

Heitä on aina ollut ja aina tulee olemaan. Nettiaikana he saavat vain äänensä enemmän esiin, ja näiden ammattipaheksujien takia aivan liiallisessa määrin.

Ei pidä provosoitua, ei ainakaan noin alhaisella tasolla. Jos provosoituu, niin pitää provosoitua vertaistena tai mieluimmin vähän parempiensa kanssa. Silloin voi jotain oppiakin ja sivullisillakin on viihdettä.

Nyt Husein kalastelee ruutanoita mutalammikosta.

Matti Jaatinen

No mutta tämä paukapäähän vain paukautti rehellisesti ja suoraan sen, mistä Halla-aho kirjoittaa/puhuu kierrellen.

Petri Haapa

"Ei tuo nyt ole kovin tyylikästä Huseiniltakaan laittaa oikein yksi ploki yhden paukapäähörhön yöllisen horinan takia."

Minusta taas on oikein hyvä, että tällaisten paukapäähörhöjen älyttömyydet julkistetaan. Ehkä he sitten huomaavat oman hölmöytensä ja osaavat vastedes olla tällä tavalla hölmöilemättä. Olisn valmis menemään vielä pitemmälle kuin Husein tämän hörhön hölmön purkauksen kanssa.

Jukka Kaulanen

Tästä kuitenkin huomaa kuinka vähän rasismia Suomessa on: johtava maahanmuuttajapoliitikko ja lakimies joutuu näpertelemään tällaisten mitättömyyksien kanssa.

Tämäntyyppiset kirjoitukset ovat aina yhtä mitättömiä; eivät Soinit, Halla- ahot ja Urpilaiset tuollaisiin puuttuisi. Husein sentään pyörii heidän kanssaan lähes samassa sarjassa.

Mutta kun ei ole muslimeja pahoinpidelty tai raiskattu, niin jollain on vain liekkiä pidettävä yllä.

Käyttäjän TaruJousia1 kuva
Taru Jousia

Minusta on ihan hyvä tuoda tällaiset asiat laajemmin esille. Muutoin näiden asioiden olemassaolo saatettaisiin jopa kiistää.

Simo Narkala

Minkä joku saattaisi haluta kiistää ?

arko oksanen

Yksityisen kirjeenvaihdon paljastamisesta on tarkemmin määrätty Suomen rikoslaissa.

Ukko Makkonen

Jaa, onko kyseessä "yksityinen kirjeenvaihto" jos joku lähettää esim. minulle pyytämättä ja yllätyksenä minua herjaavaa materiaalia sähköpostiini? Pitääkö ainoastaan herjauksen kohtaan noudattaa aikuiselle ominaista harkintaa?

Michael Perukangas

Taru, mitähän "tällaiset asiat" mahtanevat olla?

Matti Jaatinen

Älähän nyt, maahanmuuttokriitikko vain esiitti vähän maahanmuuttopoliittista kritiikkiä.

Käyttäjän vpleivo kuva
Veli-Pekka Leivo

Kyllä tuo on ihan hyvä torjuntaliike jatkon varalle.

Käyttäjän vpleivo kuva
Veli-Pekka Leivo

Jos dowkailet ja lähetät typerää postia, niin typeryytesi voi tulla koko kansan tietoisuuteen.

Johan Lom

Helsingissä on jo monien sukupolvien ajan aina 1800-luvulta lähtien ollut merkittävä muslimiyhteisö. Joitakin heidän lapsistaan oli aikoinaan koulukavereinani jo paljon ennen kuin yhtäkään "mamua" oli Suomessa. Muslimit pitivät mm. turkisliikkeitä ja harjoittivat monenlaista muutakin yritystoimintaa. Olisiko karkoitukset pitänyt aloittaa jo paljon aiemmin, esimerkiksi Atik Ismailista?

Onneksi Husein tapaa elämässään koko ajan niin paljon suomalaisia, ettei itse luule pähkähullujen yksilöiden edustavan kansan tuntoja, mutta jos tällaista viestitetään ulkomailla tai sellaisille, joilla ei ole arkikokemusta suomalaisista, niin väärinkäsityket voisivat olla suuria.

Simo Narkala

Niin ulkomaillahan ei ole kokemuksia Atik Ismailista.

Petri Haapa

Kyllä esim. tataarit ovat olleet osa suomalaisuutta jo 1800-luvulta lähtien. Kannustihan moni nykyisin Suomen sisulainenkin varmaan Atik Ismailia tämän pelatessa jalkapalloa maajoukkueessa tai HJK:Ssa tms.

Marko Kervinen

Atik siirtyi hjk:n jättäen Kuopion joka opetti kaiken. Kiitollisuutta?
Ja siirtyi takaisin kun pelit oli pelattu.

Todella moraalista.

Petri Haapa

Ziis, varmaan moraalittomuus johtui siitä että oli tataari ja mslimi;-)

Jyri Terttu

Olisiko tämä "Jussi Ahonen" sekoittanut Husein Muhammedin vaikkapa Saddam Husseiniin? Muuten ei viestiä voi käsittää.

Petri Haapa

"Itse kehottaisin vain luopumaan älyttömästä alistumisesta ja raskaan turhasta taakasta mitä Islamkin edustaa.Säkit pois naisten päältä ja ukkelit lakatkoot kumartelemasta kiville. Se on höhlää toimintaa."

Kaikista ei ulkonäöstä voisi arvata, että ko. henkilö on muslimi. Ei ne kaikki naiset säkki päällä kulje maissa joissa valtauskontona on islam. Turkki on hyvä esimerkki.

Johan Lom

Täytyy myös muistaa toisinpäin, että esimerkiksi Irakissa on kristittyjä hiukan alle viisi prosenttia väestöstä ja Malesiassa lähes kymmenen prosenttia eikä heitä olla karkoittamassa maasta.

Pentti Järvi

Johan: kristityillä Irakissa on tukalat oltavat.

Jyri Terttu

Piti ihan katsoa Malesian tilanne Wikipediasta. Kyllä siellä jotain skismaa on muslimien ja kristittyjen välillä. Islam lienee valtauskonto. Maan motto on muuten: Bersekutu Bertambah Mutu

Johan Lom

Aasian tuntijana voin vakuuttaa, että islamilainen Malesia on kaikin mittarein kehittyneempi, vauraampi ja myös turvallisempi valtio kuin katolinen Filippiinit.

Edwin Blumeaux

Suomi on täynnä Aasiantuntijoita ja asiantuntijoita.

7 107 saaren ja noin 89 miljoonan asukkaan saaristovaltio, oli hyvin rauhallinen "tasavalta" Marcosin aikoina.

Samalla tavalla 28 miljoonan asukkaan Malesia on nyt hänen majesteettinsa alaisuudessa.

Jukka Mäkinen

Malesiassa on rauhallisempaa, lähinnä siksi että muslimit(=malaijit)tyytyvät lypsämään kunnon kommarikepulaistyyliin varakkaampia ja yritteliäämpiä kristittyjä(=kiinalaiset) bumiputrapolitiikallaan.
Aktiivisemmat vievät terrorismia ja alan asiantuntemusta ympärysvaltioihin, lähinnä Indonesiaan, Thaimaahan ja Filippiineille.

arko oksanen

". Maan motto on muuten: Bersekutu Bertambah Mutu"

Jotain tuollaista olen epäillytkin.

Irmeli Koivuhalko-Pyjama

Eihän sitä nykynettiaikana tiedä, vaikka jussiahon olisi blogistin oma anonyymiosoite keskustelun herättämiseksi. :)

Itse epäilen kuitenkin jonkun puberteetti-ikäisen cityvihreän kuningasideaa.

Petri Haapa

No oppia ikä kaikki. Se on vain siinä, että tietoverkko mahdollistaa sen, että puberteetti-ikäisenä tehdyt hölmöydet voivat sinetöidä asianomaisen hölmöilijän tulewvaisuuden.

arko oksanen

Ettei vaan olisi niitä Lapinjärven Brofeldteja?

Edwin Blumeaux

On epäoikeudenmukaista Suomen tataareja kohtaan, että heidät asetetaan aina tuleen kun joku kirjoittaa jotain negatiivista islamista, joka ei ole sama asia kuin muslimi, mitä Huseinkin on moneen otteeseen tuonut kirjoituksissaan esiin.

Toiseksi. Kuinka paljon samanlaista sähköpostia saavat kaikki julkisesti toimivat omien eturyhmiensä edustajat?

Kun tuo halla-aholaisuus tulee esiin jokaisessa islamia sivuavassa kirjoituksessa, niin voisi kysyä, paljonko hän saa samanlaista sähköpostia?

Simo Narkala

Sanoi jo pari vuotta sitten saavansa tappouhkauksia ja kertoi myös mitä liikkeitä sympatiseeraavilta - löytyy blokistaan.

Käyttäjän jojalonen kuva
Jussi Jalonen

Kun nyt kerran kysyit, niin mainitsemasi kansanedustaja - silloinen kaupunginvaltuutettu - väsäili nelisen vuotta sitten erääseen bloggaukseensa suorastaan yksityiskohtaisen koosteen käymästään sähköpostikirjeenvaihdosta.

Enemmänkin se nyt näyttää olleen vain pöhköä luettavaa, puolin ja toisin.

Edwin Blumeaux

Kysymys oli retorinen ja kyseinen kansanedustaja tuotiin kyllä esiin paljon ennen kommenttiani.

Johan Lom

"On epäoikeudenmukaista Suomen tataareja kohtaan, että heidät asetetaan aina tuleen kun joku kirjoittaa jotain negatiivista islamista, joka ei ole sama asia kuin muslimi"

Ainoa mikä on epäoikeudenmukaista heitä kohtaan on muslimien eli islaminuskoisten kritisointi ryhmänä. Tataarit ovat muslimeja eli islaminuskoisia. Islam on muslimien uskonto, ei siinä sen kummempaa eroa ole.

Tataarien ottaminen esiin esimerkkinä ahkerista kunnon kansalaisista on juuri oikea tapa tyrmätä muslimeja kohtaan tunnetut ennakkoluulot.

Petri Haapa

"On epäoikeudenmukaista Suomen tataareja kohtaan, että heidät asetetaan aina tuleen kun joku kirjoittaa jotain negatiivista islamista, joka ei ole sama asia kuin muslimi, mitä Huseinkin on moneen otteeseen tuonut kirjoituksissaan esiin."

Eli joku muslimi sanoisi, että islam on pelkkää taikauskoista satua , kun en islamiin usko, vaan olen muuten vaan muslimi - höpö höpö

Marko Kervinen

Mutta eikö olisi parempi jos menet alkuperäiseen maahasi ja autat siellä?

Suomessa olet saanut aikaan vain mielipahaa. Nyt kun "kaikki" ovat mielensäpahoittajia.

Jos muutaman vuoden pyhiinvaellusmatka?

Käyttäjän amgs kuva

Voitaisiin Husein Muhammedin kanssa lähteä turvapaikanhakijoiksi vaikkapa Kuuhun tai perustaa "Maasta poisajetut-ryhmä". :) Eduskuntavaalien jälkeen yksi kirjoitti, että koska en päässyt eduskuntaan, minun pitäisi poistua maasta!

Jos olisin lähtenyt maasta heti tuon kehotuksen jälkeen, talo olisi jäänyt rakentamatta ja kun näen sen tavaramäärän rakennustyömaan pihalla, en voi muuta kuin ajatella, että se hyvä puoli tässä touhussa on, että elvytämme maan taloutta: eristelevyt tulevat Röykästä, puutavara Keiteleestä ja harkot Ikaalisista, jne.

Käyttäjän SunnaOksala kuva
Sunna Oksala

Entäs jos joku tekee toisen nimellä tämmöisiä ilkikirjeitä? Aika köykäistä lähteä leimaamaan ketään ja erityisesti vetää tähän lokaan vielä FDL. Ilmeisesti kukaan ei vielä tajua sitä ettei fb tykkääminen tee jonkun järjestön jäsentä tai sitten minäkin olen kokoomuslainen taikka demari koska tykkäilen heidän sivustoaan. Jopa vihreeksi voisitten sanoa.

Petri Haapa

Ei tässä nyt miksikään salapoliisiksi pidä ruveta. Jos törkyä tulee sähköpostiin, niin on täysin asiallista julkaista se, olipa postin lähettäjä kuka hyvänsä. Poliisi voi sitten tutkia, onko lähettäjä feikki vai ei

Käyttäjän SunnaOksala kuva
Sunna Oksala

Jos joku lähettää sinun nimellä törkypostia niin on ihan okei sitä repostella täällä internetissäkö?

Katsoin myös tykkäyslistaani, siellä oli 550 eri tykkäystä eri yhteisöihin.

Mistä mua esimerkiksi voisi leimata?

Suomen muslimit
Pyhä koraani
Now You Will lauhg too
Pirates of Caribbean
Kukkakauppa kodinonni
Jyrki Käteisen ainoa kukkaruukku
Archangel Michael & The Legion of Light
Eestlased Hoolivad
Simo Naapuri
Coral Island
Walk into an exam, read question 1, and think “Fuck”!
Venäjän Ääni
Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö (ETYJ)
Euroopan Ihmisoikeudet - European Human Rights
Asikkalan Perussuomalaiset

eli näitä riittää

Tosi tyhmä ulostuonti ja vei kyllä uskottavuutta taas tai toi mieleen vainoharhaisuutta. Onhan näitä Halla-ahollekin tullut uhkailuja ja vielä pahempiakin.

Petri Haapa

Tuo, mitä Husein teki, ei ollut mitään repostelua. Huseinia ei voi velvoittaa olemaan salapoliisi ja selvittämään oliko lähettäjä feikki vai ei. Virkavalta tutkikoon, jos on aihetta. Husein toimi vain niin, kuten kansalaisen voidaankin olettaa toimivan. Häneltä ei pidä odottaa mitään muuta.

Jouni Haimi

Identiteetivarkaus kuuluu poliisille eili jos on epäilystä siitä että tuo sähköpostin lähettäjä toimii väärällä nimellä niinilmoitus poliisille.

Käyttäjän SunnaOksala kuva
Sunna Oksala

Onkos sellaista kriminalisoitu suomessa?

Käyttäjän dzogchen kuva
Lasse Myllypuro

Olipas moraaliton sähköposti. Ei tarjottu lähtörahaa. Häpeäksi Suomelle!

Käyttäjän SunnaOksala kuva
Sunna Oksala

Aika omituinen persoonan käyttökin lähettäjällä. Kaikki muslimit pois suomesta. Husein ensimmäisenä. Eli epäilen tätä ihan muuksi mitä Husein tätä yrittää vääntää.
Mee lääkäriin hakeen unipillereitä, kyllä se siitä ja tuskin olet kummemmassa vaarassa. Itse olen ihan oikeasti kokenut mitä vainottuna olo on, pienistä ei passaa siinä tilanteessa hermostua.

Petri Haapa

Aivan uskomatonta vääntöähän sinä itse pidät tämän asian tiimoilta.

Käyttäjän SunnaOksala kuva
Sunna Oksala

No voiii...minä kun kommentoin se on jotain vääntöäkö? Mitäs se sinun kommentointisi sitten on? Onko täällä joku rajoitettu määrä mitä saa sanoa?

Petri Haapa

Siteeraan itseäsi: " Eli epäilen tätä ihan muuksi mitä Husein tätä yrittää vääntää."

Käyttäjän SunnaOksala kuva
Sunna Oksala

Onko se tämä

http://jussiahonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/kaytta...

vai tämä

https://www.facebook.com/jussi.ahonen.58

vai tämä

https://www.facebook.com/jussi.ahonen.14

ja googlella voitte tarkistaa ne loputki Jussi Ahoset sekä osoitetoimistosta voitte kysäistä myös.

Marko Kervinen

Hussein. Todista että lähettäjä on se joksi väität.
Kuka tahansa voi toisen nimellä lähettää postia.

Epäilyttävä koko husseinin kirjoitus.

Käyttäjän SunnaOksala kuva
Sunna Oksala

Minä voin kertoa että kavereissani on kuusi kappaletta Jussi Ahosia eikä yksikään heistä ollut FDL tykkääjä.

Käyttäjän SunnaOksala kuva
Sunna Oksala

Siten niin etten haluaisi olla yhdenkään noin ilkeän ihmisen kaveri.

Jouni Haimi

Onko kukaan väitänyt että tuo ahonen olisi sinun kaveripiiristä?

Käyttäjän SunnaOksala kuva
Sunna Oksala

Ööh mitenkä niin ? Jos tämä Husein väittä että joku Jussi Ahonen on FDL liikkeessä mukana eli tarkoittaa silloin sitä, että on täytynyt tykätä FDL facebook sivua. No, kukaan ei näe kuin omien kavereidensa fb tykkäykset siltä tai miltä sivulta tahansa. Minulla on siis kuusi Jussi Ahosta jotka ovat minun kavereissa eikä heistä yksikään ollut FDL tykkääjä.

Niin minulla tulee vain mieleen jotta notta mistä tämä tämmöinen varmaankin FDL jäsen spekulaatio. Kiinnostaa tietää kun kerran julkisesti piti asiaa ruveta riepotteleen.

Käyttäjän SunnaOksala kuva
Sunna Oksala

Husein siis väkisin vääntää asian siten että tämmöisten ilkeiden viestien lähettäjä on väkisinkin FDL:läinen. Minusta aika törkeä yleistys. Minä tiedän paljon ihmisiä jotka ovat FDL:ssä mukana eikä ikikuunaan päivänä he tekisi tämmöistä ja jos joku tekisi ei sellaisen kavereina kyllä oltaisi. Joten oli pakko tarkistaa oliko kavereissani inhottava Jussi Ahonen ja vieläpä FDL tykkääjä, hyi sentään.

Henri Kangas

"Silloin katsos kunnon kansalaiset lepäävät voidakseen aamulla pyörittää yhteiskuntaa."

Verorahoilla suojatyöllistetty, heti viran aloitettuaan vapaille lähtenyt turhaakin turhempi virkamies on niin kaukana kunnon kansalaisesta kuin mahdollista.

Jani Heinonen

Sanoo hän, joka meuhkaa netissä torstaipäivänä kello 12:04. Casual Thursday at "work"?

Toimituksen poiminnat