Husein Muhammed

Kaikki kuoppia kaivamaan!

"Tanskalaiset oikeistopopulistit sentään seisovat sanojensa takana. Suomalainen äärioikeisto mielellään hakee julkisuutta räväköillä mielipiteillään, mutta selkärangattomina vetäytyy 'huumorin' taakse aina, kun tulee tukala tilanne."

 

Lue lisää:

 

http://www.maailmankuvalehti.fi/kolumnit/11288

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (23 kommenttia)

Matti Jalagin

Edustat yleispuolue vihreitä ja silti näyttää, että Suomessa on sinunkin mielestäsi vain yksi ongelma; äärioikeiston rasismi eli PS.

Jotta saisimme hieman laajemman katsauksen Suomen tilanteeseen, niin kertoisitko, mitä mieltä olet siitä, että puoluetoverisi hallituksessa ovat hyväksyneet politiikan, jossa verorahoin tuetaan Saksan ja Ranskan pankkeja ilman, että tukemisesta on apua tuettavien maiden ihmisille?

Köyhyys ja nälkä lisääntyy kaikkialla Euroopassa ja silti keskitytte pelkästään aiheeseen perussuomalaiset ja sen kannattajat.

Onko tuo ainoa huolenaihe tämän päivän Suomessa?

Käyttäjän jussisalminen kuva
Jussi Salminen

Eipä ollut ensimmäinen kerta, kun Matti Jalagin kirjoittelee tällaisia kommentteja. Olisiko aiheessa pysyminen mahdoton ajatus? Ei tätä pankkien tukemista tarvitse jokaisessa keskustelussa jankuttaa, ja Jussi Halla-ahon maahanmuuttajakirjoituksia voi kommentoida ilman, että ottaa kantaa pankkien tukemiseen. Jalaginin mielestä keskustelunaiheet pitää laittaa tärkeysjärjestykseen, ja vasta kun se kaikkein tärkein on ratkaistu, voidaan siirtyä toiseksi tärkeimpään.

Matti Jalagin

Pakko sitä on kysyä, kun kukaan ei vastaa.

Minun mielestäni Suomen talouden tulevaisuus on aiheena hieman tärkeämpi kuin yhden pienpuolueen edustajien tekstien pyörittely ja niihin takertuminen päivästä toiseen.

Minä ymmärrän kyllä syyn siihen, mutten sitä, että tärkeämpi aihe kokonaan sivuutetaan ja sivuuttajina ovat hallitusvastuussa olevien nimissä täällä kiekuvat politiikan airueet.

Jos aikoo vakavissaan ottaa politiikan, kannattaa silloin myös olla valmiina vastaamaan niihin vakaviin kysymyksiinkin.

Suomen talouden tila sanelee jatkossa lempiaiheesi eli suhtautumisen elätettäviin, joten kyllä siitäkin kannattaisi asiallisesti keskustella.

Käyttäjän jussisalminen kuva
Jussi Salminen

Olisi varmaan aiheellista kirjoittaa siitä pankkiasiasta oma blogikirjoitus, jotta kaikki aiheesta kiinnostuneet löytäisivät sinne. Täällä ja muualla se on aiheen vierestä ja siis piilossa.

Mielestäsi siis 39 kansanedustajan puolue on pienpuolue. Siinä tapauksessa Suomessa ei sitten olekaan suuria puolueita.

On tuskin sinun asiasi määrätä, mitä asioita itse kukin pitää tärkeinä ja mistä haluaa keskustella. Samoin pidätän itselleni oikeuden määritellä, mikä on minun lempiaiheeni. Mielestäni tapasi työntää tätä pankkientukemisasiaa jokaiseen keskusteluun ei ole mielipiteiden vaihtoa edistävä asia, vaikka ehkä omasta mielestäsi saatatkin olla terävä väittelijä. Aiheessa pysyminen on aina hyvää käytöstä, ja siksi en jatka tätä metakeskustelua tämän pidemmälle.

Matti Jalagin

Päätän itse jatkossakin, mitä kysyn ja keneltä kysyn.

Kohteliaisuudestani osaan pitää myös huolen ilman apuasi.

Samoin kuin kysymysteni aiheista; jopa teille vihreille esitettyinä, sillä te olette hallituksessa ja siten vastuussa niistä päätöksistä, joita siellä teette.

Mutta kuten sanoin, ymmärrän hyvin, että tämäkin asia on teille kiusallinen.

Juho Aalto

Kävin lukemassa alkuperäisen jutun, sillä varsikin Halla-Ahoon liittyvissä teksteissä on paljon aiheesta irrotettua asiaa ja ennakkoluuloja.

Itse teksti oli todella johdonmukainen ja loppuosa oli selkeä provokaatio, jota en missään nimessä ottaisi kirjaimellisesti. Sillä kuitenkin oli selkeä sanoma: tuottamaton työ voi olla pitkässä juoksussa hyödyllisempää rahaa vastaan kuin vastikkeettoman rahan jakaminen.

Hyvä pointti tuo aprillipila-optio.

Harri Lahtinen

Suomalaista oikeudenmukaisuutta ja tasa arvoa, kuin persut kertoo hunon vitsin että maahanmuuttajien pitäisi käyttää hihamerkkeja siitä tuli valtava juttu ja seuraumuksia, kuin hesari kirjoitti vielä hunomman vitsin että persujen pitäisi käyttää ruskeita paitoja niin eipäs tullut isoa juttua eikä seuraumuksia. Kuin katsoi viime vaalien puoluetten ohjelmia niin persujen muistutti kaikista eniten vasemmistoliiton ohjelmaa jos ottaa pois maahanmuuttopolitiikan, kuinka ihmeessa me voimme puhua jostakin äärioikeistosta. ps. persut ovat olleet oikeassa kaikissa eu:ta koskevista asioista ja tapahtumista ennen liittymistämme ja sen jälkeen, jos se on äärioikeistoa ja populismia niin hyvä niin.

Harri Räsänen

Kanssasi-Husein-voisi käydä keskustelua, jos siihen uskaltautuisit.
Eikö kantti kestä?
Edellisessä blogauksessasi on sinulle esitetty useita kysymyksiä.
Yhteenkään et ole vastannut, ehkä kannattaisi.

Harri Lahtinen

Husein on kova arvostelemaan ja neuvomaan valtaväestön edustajia ja joskus jopa neuvomaan miten meidän pitäisi elää omassa maassamme, minusta hänen pitäisi hiukan enemmän keskittyä arvostelemaan ja neuvomaan muslimi veljiään jotta he eiväs raiskaisi naisiamme, muslimimiehethän todella raiskaavat prosenttuaalisesti eniten Suomessa ja tämähän on fakta, edes Husein ei voi sitä kieltää, vaikka löytääkin todennäköisesti syyn suomalaisnaisista.

Henri Kangas

Huseinin kaltaiset maahanmuuttajat pilaavat maahanmuuttajien maineen.

Juha Petri Heinola

Huseinin persukritiikki on kuitenkin sieltä asiallisemmasta päästä menemättä liikaa henkilökohtaisuuksiin. Paitsi välillä.

Mutta onko sanavalinta "pahamaineisin monikultuurin vastustaja" synonyymi "tunnetuimmalle monikultuurin vastustajalle" jääköön jokaisen mietittäväksi.

Halla-aho puhuu harvoin, mutta aina asiaa. Hänen ajatuksiaan on vaikea mennä kumoamaan. Sen verran hyvin hän asiansa perustelee. Eihän Husukaan löytänyt muuta vinguttavaa kuin, sen että miksei suomalaisiakin toimettomia lapion ääreen.

Miksei niin. Eihän hallis sitä kieltänytkään. Aihe oli tällä kertaa mamujen työttömyydestä, ei suiomalaisten, joten olisiko se syy, miksi suomalaisille ei tarjottu kuoppien täyttämistä.

Ja mitäs ne tanskalaiset oikeistopopulistit tekevät paremmin?

Matti Jalagin

Vastaavat kuulemma huutoonsa eivätkä mene piiloon.

Mika Samuel Kiekkijev

Huumoriahan tämänkin täytyy olla, eihän kukaan Vihreä voi tosissaan puhua "sanojensa takana seisomisesta", vai voiko?

Käyttäjän nilsaslak kuva
Jukka Kaulanen

Suomessa jo tuhannet ja tuhannet ihmiset savat elantonsa maahanmuutosta, kuten Husein Muhammed saa palkkaa Eva Biaudetin viraston ylitarkastajana. Evan valinnasta aikoi valittaa Muhammed, joten Eva meni vuoren luo ja tarjosi isopalkkaista ja helppoa virkaa.

Näiden maahanmuutosta elävien on korostettava ongelmia, jotta voivat pitää loputtomia seminaareja, kokouksia, saavat enemmän määrärahoja, alaisia ja muuta pikku kivaa.

Maahanmuuttajista tosin vain pieni vähemmistö tarvitsee tätä suurta apparaattia: aasialaiset, venäläiset, virolaiset jne. pärjäävät noudattamalla suomalaista lainsäädäntöä ja töitä tekemällä.

Mutta musulmaani: hän tarvitsee tulkkia läpi elämän, kodinhoitajaa, tukihenkilöä ja jos minkälaista vierihoitajaa. Heitä vielä syrjitäänkin!

http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2012/04/2...

Harri Lahtinen

Olisi muuten mielenkiintoista tietää mikä on Somalien todellinen (käytännössä) työttömyysprosentti nythän ilmoitetaan noin 13% sen päälle kuin otetaan pois ne työpaikat joita ei edes olisi jos Somaleita ei olisi täällä esim. kielenkääntäjät, Somaliyhdistykset noin 50 kpl jotka maksaa pääasiassa veronmaksajat, ennenaikaiselle eläkkeelle päästetyt, somaliäidit joita on muuten paljon, työkyvyttömät ei osaa esim lukea ja kirjoittaa ym. ym.. Toivottavasti joskus tulevaisuudessa saadaan (uskalletaan) kertoa kuinka paljon tämä Somalihelvetti on tullut maksamaan Suomen veronmaksajille.

Veikko Penttinen

Husein lukee Hallista kuin pakkoruotsia lukenut savolainen Borgåbladettia. Toisin sanoen ymmärtää sanan sieltä toisen täältä ja jos juttu on kovin hurrimyönteinen niin väärin nekin.

Husein ei tietenkään lainannut samasta Halliksen pakinasta tätä kohtaa: "Tärkeintä ei tässä vaiheessa ole se, tuottaako maahanmuuttajan työpanos yhteiskunnalle nettohyötyä. Tärkeintä on integroida tulijat elämäntapaan, johon sisältyy aamuherääminen ja töihinlähtö. Mikään ei tuhoa ihmisen työkykyä yhtä tehokkaasti kuin työttömyys ja päivärytmin puuttuminen, ja tämä pätee niin maahanmuuttajiin kuin kantaväestöönkin."

Edellenkin jaksan kailottaa, että näyttäkää minulle edes yksi näppärä viherpunakolumnisti. Ne ovat harvemmassa kuin muuraimet hallan panemalla suolla.
Suurin osa on tuollaisia Huseinin tasoisia, väärinlainaajia ja tarkoituksella väärinymmärtäjiä. Avuttomissa käsissä on suvaitsevaiston lullukkainen maailmanjärjestys.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Taidat olla höpö lakimies, mutta Kerroppa keitä tarkoitat Suomen äärioikeistolla?

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Luultavasti hän tarkoittaa teitä PS:läisiä. Minä sain sen kuvan, että hän ryhtyy kaivamattamaan teille kuoppia!

Sakari Lehtonen

Kaikki kuoppia kaivamaan -muslimeille!

Aki Mönkkönen

Geert Wilders tosiaan seisoo sanojensa takana ja niinpä hänellä nyt onkin salainen asuinpaikka, jota hän vaihtaa usein ja kolme "bodyguard"-miestä aina vartioimassa. Vaimoaankin voi tavata vain kerran viikossa, salaisessa paikassa. Tämä on se hinta, jonka joutuu maksamaan totuudesta.
Suomalainen sananlasku toteaa kuopankaivuusta näin; "SE, joka toiselle kuoppaa kaivaa, siihen itse lankeaa". Tämä tarina on tosi.

Käyttäjän velimattitanhuva kuva
Veli-Matti Tanhuva

Ei Husein ole lukenut alkuperäistä ensinkään, koska muuten hän olisi lukutaitoisena miehenä huomannut sen absoluuttisen faktan (Kataisen jäljiltä tuo ei kylläkään tarkoita yhtään mitään), että Helena ehdotti myös suomalaisille hihamerkkiä. Siis aivan kaikille, ei pelkästään ulkomaalaisille.

Ja edelleen. Jos joku tosikko ei ymmärtänyt kirjoitusta huumoriksi, turha siitä on muita syyttää. Ja edelleen. Ei voi olla sellaista tabua, mistä ei voisi leikkiä laskea. Tavalla tai toisella.

Ja vaikka Pirkko R-L esitti oman mielipiteensä kirjoituksen asiallisuudesta, se on vain Pirkon mielipide. Ei enempää, ei vähempää. Minä olin ja olen edelleenkin vahvasti eri mieltä Pirkon kanssa Erosen kirjoituksesta.

Käyttäjän JormaVesa kuva
Jorma Vesa

Mielestäni Helena Erosen hihamerkkijuttu on hyvää huumoria. Niin hyvää, että se hämäsi joitakuita niin paljon, että he erehtyivät ottamaan lukemansa todesta.

Vai olisiko juttu niin, että tosikot taistelivat tällä(kin) kertaa olkiukkoja vastaan?

Toimituksen poiminnat